Cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Final.

Mi-a fost greu sa iau o decizie asa ca… v-am intrebat pe voi, si voi ati ales prin comentarii finalistele, apoi s-a votat. Cred ca este evident, in covarsitoare masura, din totalul de 3.325 de voturi in 2 zile (pana la ora 02:35 A.M. 09.11.2010), 2.476 de voturi au mers la “141”.

Asadar… declaratia aleasa este incununata Cea mai frumoasa declaratie de dragoste si cei doi porumbei pleaca in acest week-end sau in urmatorul la Pensiunea Del Monte din Predeal..

Despre care pensiune va pot spune acum ceva mai multe, dar cel mai eficient ar fi sa va opriti voi, la un moment dat…

Pensiunea Del Monte are 14 camere la un nivel de dichisire si confort pe care eu il trec relaxat peste 3 stele (nu margarete sau rozmarine, ma refer la stele de hotel). Camere generoase si luminoase, cu balcon, cu mocheta (din aia groasa si comoda) pe jos, cu televizor si minibar, cu baie mare si impecabila, cu caldura in camere si in baie de noaptea – daca ai dat caloriferul pe maxim – te trezesti sa mai aerisesti putin ca te coci.

Eu acolo stau cand ma duc la munte si pana acum nu am avut ce sa croncan. De mancat tot la ei mancam cand mergem, bucataria are tot ce-ti trazneste prin cap (recomand ciorba de fasole cu salata de ceapa proaspata), si daca e ceva ce n-au… fac ei rost!

Despre distractiile in aer liber pomenesc acum numai de inchirierile de ATV-uri (Suzuki Kingquad de 750cc).

Deci… per ansamblu… recomand cu caldura Pensiunea Del Monte din Predeal.

Cat despre porumbei… sper sa se simta perfect acolo!

Felicitari tuturor pentru participarea la concurs si… bravos ca iubiti atat de frumos! Ar fi bine sa va considerati cu totii norocosi!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...