Sari la conținut

Da, am zis bine, niște privați. Niște copii. Niște unii fără experiență, fără spate, fără combinații.

Niște unii care – nu știu, cumva, nu mă întreba cum – reușesc să facă pentru imaginea României în lume mai mult decât poate face tot ministerul de resort.

Am fost anul ăsta la Tomorrowland, mi-am făcut niște prieteni noi. De prin alte țări. Ieri seară am văzut că au reactivat grupul de Whatsapp pe care se comunica la Tomorrowland. Au schimbat numele grupului.

Știți cum l-au pus?

Fuck ToMorrowland. We go ToRomania!

M-am blocat.

Prima dată am crezut că fac o glumă pentru mine. Dar ei erau serioși. Le dădusem pe grup after-movie-ul de la Untold 2018. L-au văzut de câteva ori, mi-au zis după.

Ce m-a frapat este că de când au văzut filmul și până ieri seară… au rupt netul în două căutând informații despre România, despre noi.

Ce, unde, cum… știu deja foarte multe. Și anul ăsta, morți-copți, vor veni în România! Ei și prietenii lor.

Asta pentru că niște privați, niște unii… fac la Cluj cel mai tare eveniment din partea asta de lume. 

Untold.

Și pentru ei, pentru echipa lor, pentru voluntarii care se strâng în jurul lor… și pentru publicul ăla incredibil – INCREDIBIL! – chapeau bas! 

Sunteți foarte… foarte tari!

În 2019 nu cred că voi fi alături de voi, ar trebui să avem un bebe în familie și nu cred că vin să țopăi până dimineață, dar sunt alături de voi și vă sprijin cu orice aveți nevoie. Pentru că meritați.

Apropo de aftermovie…

7 comentarii despre "Când niște „privați” de la Cluj reușesc de zece ori mai mult decât Ministerul Turismului"
 1. andreeaw

  Untoldul e o nisa. Rockstadt la Rasnov alta nisa. Rockstadt indraznesc sa spun ca seamana cu un pui de Wacken. De Artmania nu mai spun. Vorbisem avum niste ani de zile, in 2012 cu Charlotte Wessels, vocalista de la Delain. Era prima data cand veneau in Romania si i-am spus ca-mi place muzica lor si ca mi-as fi dorit sa cante mai mult (fiind prima data au cantat vreo 30-40 de minute). Mi-a zis c si ei si-ar fi dorit sa cante mai mult, dar sunt bucurosi ca au fost acceptati sa cante la festival. Aveam impresia ca despre Artmania stiam o nisa de romani si am vazut niste bulgari, o gasca, ani la rand. Ei bine, Charlotte mi-a spus ca in tarile nordice se stie despre festival si ca erau destule trupe care-si doreau sa cante in cadrul lui. Am ramas WOW. da, oamenii fac mai mult decat orice minister.

  • Cabral Ibacka

   Da, tu vorbești acum de o altă nișă, pe care n-o cunosc.
   Dar mă bucură ce scrii, se pare că în zona asta oamenii știu și respectă ce se face la noi.
   Mare lucru.

  • Val

   Nu stiu daca ai fost la Untold macar o data. De ce spun asta, la Untold ai posibilitatea sa vezi trupe din aproape toate genurile muzicale. Jazz, pop, reggae, world music, si altele. Poate ca nu le vei vedea acele trupe sa cante pe scena principala, dar ai libertatea sa te muti unde iti place. Rockstadt este intr-adevar de nisa, dar Untold nu este.

 2. Pingback: Când străinu laudă România fără ca Ministerul Turismului să facă ceva – Cristian Blog

 3. Cristian

  As plusa, in sensul ca fac mai mult decat Ministerul Tineretului si Sportului si cel al Turismului la un loc, ca e unul din proiectele internationale ce aduna tineri din toata lumea cu zecile de mii.

 4. Valentin Vesa

  Si filmul ala… Laviniu Lazar e un maestru. Sa te tot uiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.