amintiri din copilarie

Amintiri din Copilărie la Brașov

Buna, Cabral,

Iti scriu deoarece am citit postul despre blog legat de Excursiile Bucuriei si, cu aceasta ocazie, am observat ca multa lume din Brasov si din imprejurimi te urmareste si isi doreste sa isi aduca copiii la Dino Parc. Adevarul e ca e foarte frumos acolo!

Eu am o propunere pentru familiile cu copii din Brasov si voiam sa te rog sa ma ajuti sa o comunic la tine pe blog, ca mesajul sa ajunga la cat mai multi oameni.
Nu e chiar acelasi lucru cu ceea ce faceti voi, dar e vorba despre o initiativa prin care vrem sa invatam copiii sa mearga cu bicicleta, la Brasov.
Asociatia “Copiii de Cristal”, care se ocupa de copii, tineri si adulti cu diverse tulburari din spectrul autist, organizeaza duminica aceasta, pe 12 iulie, un eveniment la care toata lumea este invitata.
Vom fi o mana de voluntari cu biciclete si vom sta la dispozitia celor care vor sa invete sa mearga cu bicicleta sau care vor sa se plimbe in siguranta, intr-o zona delimitata.
Vom avea biciclete pentru toate varstele, prin bunavointa unui partener local, precum si multe alte activitati interesante pentru copii, si tot ce ne dorim este ca toti copiii, indiferent de varsta sau dizabilitati, sa vina si sa petreaca o zi frumoasa, dedicata lor, alaturi de beneficiarii Asociatiei “Copiii de Cristal”.
Am preferat să public începutul mailului primit, în loc să mă apuc să perorez vivace.
Dacă ești din Brașov și te interesează evenimentul ăsta ce mie mi se pare drăguț, găsești mai multe info aici.
Toate bune! 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Suzana Black
  • 10.07.2015

  Cabral, scuza deranjul, dar nu mai pot sa postez si nici sa dau like la nici una din paginile tale pe FB, daca am gresit cu ceva, habar n-am, dar imi cer scuze, sper insa ca e o tehnicalitate, poate poti s-o repari cumva? Mersi mult. <3

  răspunde-i
 • Loading...