Am fost la Custom Wheels în week-end

Când am auzit prima dată de Custom Wheels am zis că sunt șanse să iasă bine. Apoi, când mi-am dat seama că unul dintre nebunii care au luat-o pe drumul ăsta mi-e prieten… am fost sigur că iese bine.

Așa că sâmbătă am dat o fugă la Custom Wheels Show.

Locul ales a fost foarte bun, CET Sud Vitan, complet industrial, hala arăta exact cum trebuie să arate locația pentru genul ăsta de eveniment (cu toate că aș fi preferat ca Pădurea Crăcilor de-afară să nu fi fost acolo, făcea intrarea să arate cam murdărică).

De când am intrat (15 lei năvălirea) am rămas impresionat de expozanți. Se vedea pasiunea, dorința de a face, îi priveam în ochi atunci când îmi povesteau ce fac și mă impresionau pasiunea și convingerea lor.

Am văzut câteva chestii Wow!. Am văzut custom-uri adevărate, 100% făcute în România. Am văzut oameni frumoși din mâinile cărora ies chestii foarte tari. Sper să se mai întâmple povestea asta…

Apropo, ăsta este un custom făcut 100% în România, de la proiectare și până la executare. Extrem de spectaculos!

Și ceilalți nebuni…

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Si noua ne-a placut foarte mult la Custom Wheels de la fiare, pana la oameni si ne-am bucurat cand ne-ati vizitat standul. Din pacate am aterizat total nepregatiti la event si nu am avut nici macar carti de vizita asa ca las link catre pagina modelelor , cu scuzele de rigoare.

  răspunde-i
 • Gabi
  • 27.04.2015

  Foarte frumos. Imi aduc aminte de vremea cand modificam si eu Simsonul AWO prin 1998. A iesit ceva frumos avand in vedere posibilitatile de atunci.

  răspunde-i
 • Loading...