Zambetul tau de 5.000 de euro.

Pana sa vin cu continuarea luptei de clasa cu Pavel Bartos, va spun acusica despre o campanie foarte misto, in urma careia unul dintre voi se poate alege cu un tratament mega-misto de la Dent Estet: implanturi dentare de 5.000 de euro!

Ideea este ca cei de la Dent Estet au avut de reparat la multi pacienti care au ajuns la ei dupa ce si-au facut lucrari la alti doctori (sau cum vreti sa le spuneti) stomatologi, incat au decis sa porneasca acesta campanie, Alege corect din prima.

Am cateva cunostinte care evita sa zambeasca in public din cauza dintilor nu foarte aratosi, am si amici care au trecut prin stresul unui implant dentar si-apoi au fost nevoiti sa repete distractia la acelasi dinte, pentru ca nu a iesit implantul din prima. Dar am si prieteni cu dinti de spectacol si ei, oricat de prost e bancul… rad cu gura pana la urechi, ca au cu ce!

Asadar… daca te stii cu probleme, iti explic mai jos ce-ai de facut, nu-i greu deloc. Faza misto este ca premiul concursului Re-Zambeste este transmisibil, de premiul tau te poti bucura tu sau il poti face cadou unui membru al familiei sau unui prieten.

Cum faci asta? In primul rand te inscrii in concurs aici, si alegi echipa castigatoare (ma vezi in lista, bifeaza acolo cu incredere). Apoi… te ghideaza ei, e simplu!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...