Să schimbi comunitatea și să mergi în excursie la Bruxelles cu Zâmbește, România!

Scriu acum despre un proiect pe care l-am sprijinit și pe TV și care a fost îmbogățit de curând cu o aplicație care mi se pare foarte bună.

Ideea este că oamenii pot veni, în ideea de igienă orală, în sprijinul comunității din care fac parte printr-un proiect sponsorizat de către Zâmbește, România.

Pentru a primi banii trebuie să vii cu o idee bună, constructivă, frumoasă, astfel încât să fie clar că zâmbetul unor oameni va avea de câștigat.

Toată treaba este să nu înscrii bălării în proiect… un exemplu de idee care ar putea fi votată ar fi cea a unei educatoare care vrea să inventeze un cântecel despre spălatul pe dinți al piticilor, să filmeze cu piticii ei un videoclip și-apoi să finalizeze proiectul prin promovarea filmulețului respectiv către alți pitici. Genul ăsta de proiect are cap și coadă, are șanse să schimbe în bine felul în care percep piticii spălatul pe dinți.

pitici zambareti

În schimb… bălării  înseamnă să înscrii un proiect care… nu e proiect. Dacă te apuci si scrii regulile generale ale spălatului pe dinți… nu ajută pe nimeni, nu implică pe nimeni. ”E bine să te speli pe dinți după fiecare masă.”. Da, asta-i clar, dar nu-i niciun proiect în treaba asta.

Ideea aplicației este ca proiectul câștigător să reușească să schimbe ceva în grupul de simpatici în care este implementat. Poți să te uiți, de exemplu, la câteva dintre proiectele înscrise deja

E greu? Nu-i greu, doar că trebuie să te gândești puțin la idee, apoi la cum poate fi ea pusă în practică.

Mai mult de-atât, cel care înscrie proiectul câștigător primește pe lângă finanțarea proiectului și un city-break pentru două persoane în Bruxelles! În plus… produse de îngrijire orală pentru un an.

Apoi, alți 10 ambasadori vor primi produse de îngrijire orală pentru un an.

Apropo, dacă ești specialist în domeniu poți participa… dar doar ca persoană fizică..

A, și ca idee… nu te gândi că sunt deja destui înscriși și că proiectul tău nu are șanse… dacă ai o idee pune mâna și o înscrie în aplicație, nu știi niciodată cum e primită! 😉

 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Sabina
  • 08.07.2015

  Știm cu toții ca tot mai mulți copii sunt depistați cu diabet. Acum 20 de ani, când am fost depistată eu eram foarte putini…Da, 1 an și diabetul… Mie nu știu cum mi-a fost,dar mamei aproape imposibil…Dar am crescut, cu ajutorul celor din jur și a bunului Dumnezeu. .fără complicații severe…Ba chiar sunt proaspătă mămică …deși părerile multor medici nu erau Pro…Și tocmai ca suntem din ce în ce mai mult, aș propune să fie înființat un proiect care să ajute atât toti diabeticii….dar mai ales copiii..Au mare nevoie. Da, știu ca sunt câteva în Ro, dar nu îndeajuns de multe.. .Copiii au nevoie de mult mai multe teste decât ofera statul, gravidele la fel.. O, și nu ma gândesc la mine, ca sunt fericită cu un bebe și nu mai pot altul, dar sunt multe femei diabetice din copilărie ce își doresc un copil…se lovesc de un mare Nu!!! Mie, câteva luni , mi a fost de un real ajutor fundația React , Controlin …Ah, și ceva sprijin psihic pentru mămici…Pentru ca da, și mama cedase…dar încrederea în Dumnezeu și conferențiară Brukner Ioana(odihnească se în pace) ne au ajutat enorm pe amândouă.. Copiii zâmbesc dacă sunt fericiți, sunt fericiți dacă sunt sănătoși…Și sunt foarte mulți copii diabetici care au nevoie să fie fericiți!!!! (Offff, și nu numai diabeticii au nevoie de ajutor, sunt multe alte boli ce umbresc copilăria micuților…facandu-i să uite de zâmbete….)

  răspunde-i
 • Loading...