We need help pentru Stefanut!

Stefanut RadulescuCand l-am cunoscut pe Stefanut era retras si inchis, se baza numai pe parintii lui pentru a interactiona cu lumea. Parinti care si-au dedicat fiecare secunda pentru a-l ingriji, pentru a-l ajuta sa invinga autismul si toate complicatiile lui.

Dupa multi pasi, dupa efort si multa implicare Stefanut e mult mai bine. Interactioneaza, se joaca, face lucruri.

Totusi… inca nu vorbeste. Nu spune ce simte, nu stie sa exprime in cuvinte, nu stie sa comunice… cu toate ca atunci cand te joci cu el si-i privesti ochii… ei bine, sunt acolo torente de propozitii si fraze si bucurii si uimiri pe care el nu stie sa le elibereze.

Parintii lui au gasit la Chisinau un tratament pentru el, iar noi – Zambet si Suflet. Asociatia – am reusit sa-i ajutam cu o parte din banii necesari pentru prima tura de 15 zile de tratament.

Dar ei trebuie sa mai mearga la tratament si nu mai sunt bani disponibili.

Asa ca va rugam sa ne ajutati sa-l ajutam pe Stefanut sa vorbeasca!

Aveti pe site-ul Zambet si Suflet (link mai sus) toate informatiile necesare, orice banut este de ajutor.

Eu va garantez ca banii nu se duc pe prostii, nu se cheltuie pe nimic altceva decat pe cele legate de tratamentul piticului.

Sper sa se stranga banii si sper, intr-un viitor nu indepartat, sa pun pe blog un film in care Stefanut SA VA SPUNA SINGUR “MULTUMESC!”.

Pana atunci… va multumesc eu, in avans!

 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Claudiu C
  • 13.08.2013

  Salut Cabral. Ajut si eu. Sanatate multa lui Stefanut

  răspunde-i
 • stefi
  • 13.08.2013

  Sunt mama lui Stefanut si vin cu un imens mersi pentru toti ce ne ajutati.
  @nickro, saru’mana! conturile sunt ale asociatiei lui Cabral, insa banii vor ajunge cu siguranta la noi. Multumim frumos de tot!
  @Andreea, am vrut sa incercam si terapia cu delfini, insa e f scump si acolo si acum pt Stefan se potriveste mult terapia de la Chisinau. Multumim de sfat, e de ajutor!
  Cabral, ce-ai scris mai sus ne-a lasat muti, speechless… sti ca te admiram mult si pe tine si pe cei din ZSS. Sanatate sa aveti, ca va descurcati voi cu restul. Multumim!

  răspunde-i
 • nickro
  • 12.08.2013

  Eu am facut o mica donatie prin paypal dar am uitat sa mentionez ca este pt. Sefanut! Nu stiu daca este contul asociatiei sau contul sau special! As fi vrut ca banii sa mearga la el, fiindca inteleg ca sunt mai multe campanii de ajutor.

  răspunde-i
 • Andreea
  • 10.08.2013

  Cabral, puteti incerca si terapia cu delfinii, face minuni, multi copii au scos primul cuvant din viata lor inotand cu delfinii, exista mai multe centre in lume unde se poate face delfinoterapia, cauta pe google, ti se face pielea ca de gaina …

  răspunde-i
 • Miere Sabadus
  • 10.08.2013

  Cine are copii, cine-l cunoaste pe Stefanut si zambetul lui, sunt sigur ca o sa se implice.

  răspunde-i
 • Loading...