Voiam sa ma fac…

Stii visele alea pe care le aveam, mici copii fiind… io o sa ma fac aviator, io o sa ma fac doctor, io ma fac femeie de serviciu, io ma fac avocata…

Io recunosc, eram modest de mic ( :p)… vroiam sa salvez oameni, dar cum nu prea le aveam cu cartea am zis ca ma fac sofer pe salvare!

Pana acum… n-am respectat copilul din mine. Sunt convins insa ca, intr-un fel sau in altul, o sa ajung sa fac si asta. Daca vedeti o moaca neagra desupra (dupa ce ati mancat de Craciun toate roabele de mancare din frigider) sa nu va speriati, e copilul din mine care a reusit sa iasa la suprafata si a venit cat a putut de repede cu nino-nino sa va salveze…

Voi v-ati respectat copilul din voi? Ce visati sa ajungeti si… ce-ati ajuns?

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Pop Mihai
  • 02.03.2019

  Oameni buni,fiţi liniştiţi. Copilul interior se împlineşte prin iubire de sine,prin acceptare de sine şi a situaţiei ,,nedorite” create de cei di jur în jungla asta asiatică de lume,prin serviciile pe care le face altora de la nivelul la care suntem,prin multă iubire şi chef de viaţă,şi mai puţin prin visarea cu ochii deschişi la o carieră anume. Prin regăsire de sine,prin împăcare cu sine cel de astăzi şi cel de atunci când visele păreau egal realitate,şi prin multă multă dragoste adevărată. Asta împlineşte copilul interior şi îl face să crească mai mult decât orice pe lume. Mult succes!

  răspunde-i
 • Mihai
  • 02.03.2019

  Bună ziua. Medic visam să fiu,să ajut oamenii să lupte cu suferinţa şi s-o rezolve.
  Am ajuns – omul care sunt astăzi. Din nefericire,viaţa m-a purtat pe un tărâm unde iau contact zi de zi cu propria suferinţă şi cu a celor din jur – aş fi în stare să jur că mă pregăteşte pentru un alt fel de medicină.
  Locuind la ţară,având numai 4 clase primare,părinţii mei n-au avut încredere în mine şi nici o situaţie materială foarte bună ca să mă ţină la facultate,plus atitudinea lor pro agricultură şi anti-medicină,prin asta viaţa m-a îndepărtat temporar de medicină,visul meu de-o viaţă.

  Ce am făcut eu? La început m-am enervat foarte tare -după cum,aş spune,într-un fel era şi firesc. Însă problema serioasă era că părinţii mă purtau cu tot felul de poveşti,despre ,,lumea cealaltă”,despre Rai,despre fericirea ,,veşnică”,etc,încât am ajuns să presupun că am fi avut unul sau mai multi frati/surori care au murit… .

  În timp,mi-am îngropat visul şi am ajuns să mă ,,obişnuiesc” cu ideia că trăim într-un ,,lagăr” sau ,,junglă” şi că eu n-am şanse să ajung medic niciodată.

  După un timp însă,Dumnezeu a permis ca lucrurile din viaţa mea să se schimbe un pic,astfel că am ajuns să am acces la intenet,şi astfel am decis să asimilez cunoştinţă despre medicină cât de mult pot si să-mi re-clădesc puţin câte puţin visul din copilărie,să nu-l las să se distrugă.

  O lecţie importantă am deprins din experienţa mea: lipsa posibilităţilor de a urma o carieră nu scade nici măcar cu un procent valoarea personală,în mare parte deoarece talentul rămâne. Şi va rămâne cu mine cât timp voi exista. Trebuie doar exersat,tatonat puţin câte puţin,a căuta să salvăm oameni şi în alte privinţe dacă până în acest moment Dumnezeu nu-i hotîrât să mă trimită la medicină.

  Suferinţa m-a trimis exact în perioada de test şi ,,facultate”,pentru ca în momentul când voi fi suficient de matur şi pregătit,viaţa îmi poate lăsa accesul liber şi la medicină,după ce mama îşi va fi găsit odihna ancestrală.
  Trebuie să vreau şi să lupt pentru ceea ce îmi doresc,in timp totul se poate.

  răspunde-i
 • catalina
  • 10.08.2010

  Sincer nu mai retin ce vroiam sa ma fac cand eram mica 🙁 … stiu ca bunica visa sa ma fac politista.. pana acum cativa ani mi`ar fi placut sa fiu actrita dar e foarte greu sa ajungi acolo “sus”…. acum ma reintorc la idea de politista… dar orice ai vrea sa fi cel mai important e sa ai : AMBITIEEEE!!!

  răspunde-i
 • madda
  • 26.05.2010

  eu am 16 ani si ocilez intre doctorita si politista… inca nu stiu foarte bine ce sa aleg… poate ca totusi o sa incerc sa dau la academia de politie … insa mie frica sa nu pic:(

  răspunde-i
 • ortep
  • 23.01.2009

  eu am 14 ani chiar vreau sa ma fac doctor pt ca am avut un caz in familie si nu la ajutat nimeni pt ca nu stiia de aceea vreau sa ma fac .Da nu stiu cce liceu si facultate sau nu conteaza ce liceu fac ? as vrea sa imi poata de cv un raspuns varog !!!!!!!!!!!

  răspunde-i
 • monkey
  • 26.05.2008

  am zis ce voiam sa fiu cand eram copil..dar cred ca nu stiam ce vreau..acum cand am crescut mare, vreau sa fiu iar copil. cred ca a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea, si am trait cele mai frumoase clipe. m-as intoarce acolo in orice moment daca ar fii posibil. mi-e dor de toate prostioarele pe cere le faceam, de zilele de vara, de totii prietenii de atunci. daca inventati vre-unul masina timpului anuntati-ma, ca o cumpar!

  răspunde-i
 • monkey
  • 17.05.2008

  am zis eu undeva mai sus ca sunt arhitect. am gasit o prezentare a unui proiect de arhitectura, facuta de vacanta mare =))))))))))) deci trebuie sa imi revizuiesc prezentarile :)))))))))))))))))

  http://www.trilulilu.ro/keskifa/2c688740296f97

  răspunde-i
 • motanica
  • 13.05.2008

  cand eram mica voiam sa devin dresoare de delfini si pinguini…iubesc animalele ce vrei?
  apoi am vrut sa devin biolog(dar m-am lovit de un zid numit chimie)
  dupa am prins gustul teatrului si am zis:actrita!
  acum insa ma pregatesc de regie de film…si lucrez in domeniul cinematografiei ….so…..ciudata evolutie:P
  copilul din mine se bucura insa de magia filmului si a teatrului

  răspunde-i
 • ioana
  • 13.05.2008

  am vrut de mica sa dau autografe, sa scriu carti, sa cant, sa fiu sefa de revista …
  am mai vrut sa am sani imensi …asta inca nu am rezolvat:P

  răspunde-i
 • Oana
  • 12.05.2008

  Astronaut, mai apoi cantareata, dar n-am ajuns chiar asa departe de scopurile initiale 🙂

  răspunde-i
 • Loading...