Vodafone + Zonga = party. Vineri, la Victoriei. Hai!

Vodafone Zonga MusicZonga Music Space este noua platforma digitala dedicata celor care iubesc la musique. Spus asa parca nu suna ca si cum ar fi ceva cu care ai avea posibilitatea sa interactionezi in fiecare zi…

Spus altfel… ai muzica organizata in 15 variante de playlist, disponibile prin simpla scanare a unor QR coduri – scaneaza & asculta (am pus toate playlist-urile mai jos, ca sa-ti ostoiesti curiozitatea).

Ei bine, lansarea asta a Vodafone Romania si Trilulilu Music vine in completarea altor nebunii facute de Voda in demersul lor de a aduce mai aproape continut de tot felul (Biblioteca Digitala, Floraria Digitala, etc.).

Punctul central al Zonga Music Space se afla la statia de metrou Piata Victoriei M2, unde playlist-urile sunt afisate intr-un spatiu dedicat, iar in alte 18 statii de metrou, tot printr-o simpla scanare, va fi oferita melodia zilei.

Da, ai nevoie sa instalezi aplicatia Zonga pe orice fel de telefonisteț (smartphone, zic) – interesant si pentru ca in retea traficul pe mobil in cadrul aplicatiei este inclus – dar poti gasi toata muzica si pe zonga.ro.

De ce zic toate astea? Pentru ca vreau sa va invit la lansare, eu prezint toata nebunia!

Va astept cu QR codurile lustruite fix pe 1 martie, in jur de 15:30 – maxim 16:00, in pasarela din statia de metrou Piata Victoriei M2.

Si nu va astept cu mana goala ci cu doua trupe smechere, Breeze si Tooftaff. Si mai am niste surprize pentru voi, fetele frumoasele!

Asadar… ne vedem vineri, negresit!

1. In imagine e Mariah Carey, care scoase la iveala – in sfarsit! – o melodie noua: Almoust Home.

2. Uite si playlist-urile, sa-ti alegi de pe acum ce-ti place… 

– muzica de stat pe net;

– muzica pentru citit in metrou”;

– Bucurestiul Asculta;

– muzica Zilei;

– muzica pentru o zi ploioasa;

– muzica de iesit;

– muzica de intrat (glumesc);

– muzica pentru luni dimineata;

– muzica pentru trezit;

– muzica de sala;

– muzica pentru pauza dintre cursuri;

– muzica de ascultat in drum spre casa;

– muzica de relaxare;

– muzica de invatat;

– muzica de mers pe jos;

– muzica de mers cu bicicleta.

(am o singura precizare… una legata de playlist-ul “Muzica de mers cu bicla” : el este valabil oricand, dar daca il ascultati chiar pe bicla va incurajez sa faceti asta doar daca mergeti cu bicla prin parc. Daca sunteti in trafic nu va sfatuiesc sa ascultati muzica).

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...