Uneori viata se transforma in minune…

Ted Williams StoryViata e grea pentru majoritatea. Si chiar daca nu-i asa de grea… o facem noi sa para grea.

Totusi, pentru unii… poate deveni insuportabil de grea. Si ei, putin cate putin se apleaca, se cocarjeaza, se cocoseaza in fata vietii. Pun intai un genunchi jos, apoi pe-al doilea, pentru a sfarsi striviti in fata greutatilor, al traiului rau si al neputintei.

Insa cateodata, dupa ce ai pus un genunchi jos, ba poate chiar si pe-al doilea, te ia de frunte, viata te ridica si te saruta cu foc facandu-te iar sa stralucesti…

Dupa doi ani, Ted Williams este un om nou.

Si totusi… o data si-a pierdut busola, s-a aruncat singur in mizerie si disperare.

Oare cat de mari sunt sansele sa-si faca din nou acelasi rau?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Maria
  • 08.08.2013

  Acum stie cum arata iadul, poate e suficient de inteligent sa stea departe de el.

  răspunde-i
 • Mihaela
  • 07.08.2013

  Daca are un tel sansele de a se reantorce pe strazi sunt mici. Exista oameni ai stazii care raman acolo pentru ca nu mai au pe nimeni si sprijinul moral nu exista. Nu pentru ca nu ar stii ce trebuie sa faca, nu pentru ca nu sunt pregatiti, nu pentru ca sunt prosti ci pentru ca le lipseste acel ceva din viata pentru care ar face ceva. Soarta, destinul, momentul i-a adus intr-un loc de unde nu mai vor ei sa scape nu ca nu ar putea. Pentru un astfel de om o cafea si o gogoasa pe zi e de ajuns si nu-i mai trebuie nimic altceva. Servici, salariu, casa, platit impozite, alergat pe autobuze, planset de copil, platit facturi, petreceri costisitoare, grija zilei de maine….astea toate nu mai incap in acel cap care pana mai ieri se gandea cum sa le rezolve. Brusc toate astea si-au pierdut sensul daca are loc un soc. Si sensul reapare daca vine un alt soc, o alta persoana care sa-ti descopere telul….e mult de spus.

  răspunde-i
 • aWizard
  • 06.08.2013

  Am vrut sa zic ” ce noroc pe el” asta pana am aflat ca a trait timp de 17 ani pe strazi…a venit cam tarziu ce-i drept.

  răspunde-i
 • frmshk
  • 06.08.2013

  Mari. E ca la dependenții de orice… te chinui să te lași și, la un moment dat, reușești. Dar, pe urmă, munca e și mai grea, să te menții acolo… Și tot din proprie experiență zic… dar, da, viața are modalități ciudate, pe care uneori nu le înțelegem, de a ne arăta că putem, că suntem puternici, că nu ne dă mai mult decât putem duce… chiar dacă ni se pare nedrept. Cine știe cum e drept, cum e firesc, cum e bine?

  răspunde-i
 • Loading...