Unde poți recondiționa sau cerui schiurile sau placa de snowboard în București

Nu sunt genule individ calculat, care-și face toate treburile când trebuie și cum trebuie.

Întotdeauna îmi reparam plăcile când ajungeam pe pârtie, așa că sacrificam aproape jumătate de zi cu treaba asta, în loc să mă dau.

Anul acesta am făcut altfel… mai ales că m-am ținut tare și nu m-am dus la snow fix la prima zăpadă.

Simpaticii de la SportGuru.ro și-au luat aparat de reparat / ceruit / recondiționat / ascuțit plăci de snowboard și schiuri, le-am dus la ei.

Atunci când le-am dus arătau așa:

Acum că le-am luat arată așa (foto cu același aparat – S6):

Prețuri pentru întreținere, recondiționare, ceruire și ascuțire schi și snowboard:

reconditionat ski si snowboard SportGuru.ro (30 of 30)

Eu sunt mulțumit… 😀

reconditionat ski si snowboard SportGuru.ro (29 of 30)
Să nu facem confuzie, zic. Pe românește e ”schi”.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • George
  • 22.12.2015

  Daca ai probleme cu timpul si nu poti sa lasi ski/snowboard la reparat in Bucuresti ( sau restul tarii) iti pot recomanda un ski-service in Predeal ! Cand ajungi la domeniu schiabil din Predeal intrebi de nea Tzutzu !!! Are experienta de peste 20 de ani si crede-ma nu o sa regreti !

  P.S. : Sfat : sa incerci sa repari snowboard-ul sau ski-urile pe cat de rar posibil pe masina ! Aceste masini fura mult din talpa si cant , iar dupa 2-3 reparatii pe an , o sa-ti cumperi alt snowboard/ski ! Bafta

  • ski man profesional
   • 23.11.2016

   Eu lucrez din 96 cu schiuri si snowboarduri si am lucrat si in strainatate cu campion mondial de snowboard si pot sa ti zic doar atat.Sunt putini adica poti sa i numeri pe degetele de la mana la nivel de Romania care chiar fac calitate si stiu despre ce este vorba.Eu personal am lucrat in Poiana Brasov si sunt multi care se cred meseriasi dar realitatea este alta.Legat de masinile de rectificat, lustruit cum vreti sa le spuneti este doar un MIT.Daca STI sa lucrezi pe o masina nu distrugi schiul si poti sa l repari de 30 de ori !In Roamania sunt putini care stiu si sunt specializati in asa ceva.Eu am cursuri facute in strainatate si poate daca am timp o sa fac un reportaj legat de reparatiile made in Ro.

  • Cabral Ibacka
   • 22.12.2015

   Să nu uit… pentru cei interesați, unde e Domnul Țuțu pe care îl recomanzi?

  • Cabral Ibacka
   • 22.12.2015

   Sunt șanse să vorbim despre chestii diferite… din ce am văzut eu la SportGuru ei au o chestie care încarcă cu material găurile și șanțurile din placă, apoi șlefuiesc surplusul. 😉

  răspunde-i
 • Loading...