Un proiect de succes, pentru viata de zi-cu-zi.

Am mai zis, sunt in juriul Pepsi – Da un refresh vietii tale urbane.

Mi-a placut proiectul de la inceput, am zis ca merita efortul, mi-a placut sa va tot bat la cap cu asta aici pe blog pentru ca asa mi se pare ca facem pasi inainte, implicand cat mai multi oameni in transformarea orasului in bine. Altfel… ajungem sa nu ne mai pese, si asta tot in detrimentul nostru.

Asadar… 611 idei inscrise in concurs! 611! Mi se pare enorm, mai ales ca nu vorbim de “castiga un iPhone 4 daca dai laic la pagina noastra”. Vorbim de foarte multi oameni care au gandit, construit si propus cate un proiect care sa infrumuseteze viata in orasul pe care-l iubesc. Si chiar si doar pentru asta eu ii aplaud, caci cred si spun ca merita aplauze.

Ce se intampla acum? Prin votul publicului vor fi selectate 100 de idei, din care – tot prin vot public – vor ramane doar 10. Si cu aceste 10 proiecte ne vom lupta noi (cei din juriu, zic) pentru a alege cel mai bun proiect posibil.

Eu zic sa mergi sa votezi, altfel… e pacat!

P.S. Am inchis comentariile aici, sa nu ne labartam aiurea. Daca vrei sa discutam pe blog pe tema asta o putem face in primul post pe tema Pepsi – Da un refresh vietii tale urbane.

Pe aceeași temă

Comentariile au fost închise