Un concurs simpatic cu o tema tembela*: Cum sa-ti parasesti iubitul cat mai soft?

Ea il parasesteTreaba e simpla: iti dau ocazia sa-ti scoti perechea la o seara romantica daca propui cea mai buna varianta de despartire soft.

Nu e un concurs sponsorizat de altcineva, eu o sa platesc. Cine vine cu ideea cea mai buna isi pupa perechea la lumina de luminare, cu o sticla de sampanie alaturi, muzica buna si ambianta interesanta, cu un platou de fructe in fata si alte nebunii din astea romanticoase. Eu platesc.

Dar pentru asta trebuie sa spui: Cum sa te desparti de el cat mai soft?

Adica intrebarea ar fi Cum sa ma despart de iubitul meu, cum sa ma despart de el?, dar presupunem ca i-a ramas inca ceva suflet in piept fetei si cauta o metoda mai soft, mai blanda, pentru a se desparti.

Aveti timp sa veniti cu propuneri pana duminica seara, astfel incat castigatorul sa-si scoata perechea la seara romantica saptamana viitoare.

Deci… Cum sa-i dai papucii… varianta soft?

*Stiu ca tema e tembela, dar o prietena de-ale mele cauta raspunsul asta de cateva zile. Eu ii spun ca nu exista easy-way, ea insista ca sigur exista, doar ca n-o poate gasi.

Daca nici impreuna cu voi n-o gaseste… e clar ca nu exista varianta simpla si soft, varianta blanda de a parasi pe cineva. Si macar stie ce are de facut. [sursa foto]

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...