Un bărbat pentru Sara. Teatru cu actori mari, într-un spațiu neconvențional. Dar care promite…

Un barbat pentru Sara-2Emilia Popescu şi Constantin Cotimanis au o chestie nouă, tare și foarte frumoasă cu care vin în curând, o dublă premieră în România: pe 13 septembrie vor juca pentru prima dată în comedia americană „Un bărbat pentru Sara”, la Grand Cinema Băneasa. O vară de repetiţii pentru o comedie care promite să revoluţioneze distracţia la Mall.

Trupa este completată de Diana Cavallioti, Andreea Vasile şi Andi Vasluianu. Spectacolul este regizat de Claudiu Goga, iar scenografia este semnată de Ioana şi Radu Corciova.

Aţi văzut probabil afişele la Mall. Titlul este scris mare cu roz: Un bărbat pentru Sara.

Autorul, Sam Bobrick, este pentru a doua oară pus în scenă la noi. La Bulandra, Horaţiu Mălăele a regizat şi jucat în Cafeneaua cum ani buni în urmă. Emilia Popescu a fost şi atunci pe scenă.

Acum are rolul unei mătuşi, Martha, cam jucăuşă, cu ochii mereu după tineri arătoşi şi care vrea cu orice preţ să îşi mărite neapoata, pe Sara: “Sunt îngrijorată pentru tine Sara. Mă tem ca o să rămâi fată bătrână. La vârsta ta eram casatorită a doua oară.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAceastă domnişoară, Sara, este avocat de succes, stă într-un apartament de lux în New York, este atrăgătoare, dar singură.

Toată ziua e prin tribunale şi în faţa computerului. Aici intervine mătuşa Martha: „Ştii ce ar trebui să faci cu computerul ăla tâmpit? Ar trebui să-ţi cauţi pe internet un bărbat.

Și de aici… începe beleaua.

Îi știu cam pe toți din distribuție, ba știu și din producție. Nu sunt genul de oameni care să se entuziasmeze prost și degeaba… așa că acum, după ce mi-au spus că sunt siguri că lumea va râde în hohote, sunt decis să merg și să văd piesa.

Poate vrei să mergi și tu… la mall. 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Aura
  • 04.09.2014

  Este doar pe 13? Sau atunci este premiera?

  răspunde-i
 • Loading...