Un băiat, SOS Satele Copiilor și World Food Programme?

O să-ți povestesc acum despre un băiat foarte interesant.

Băiatul acesta are două chestii care cred că ar merita aplauze…

Prima chestie este că susține pe plan local un program al asociației SOS Satele Copiilor care vizeaza dezvoltarea atitudinilor, comportamentului si aptitudinilor necesare tinerilor pentru a-si construi propriul viitor si a se integra cu succes in societate. Programul se numește Hope for Youth.

A doua chestie este că susține World Food Programme printr-un program care a reușit să unească oamenii din 11 țări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Israel, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria.

Și a unit oamenii din aceste țări în efortul de a asigura mese calde pentru copiii ce suferă de malnutriție din Ruanda.

Acum ideea este că nu vreau să-ți bag pe gât numele băiatului. Dar cred că cei care reușesc să facă bine, atât la noi cât și prin alte țări, merită să fie menționați, să se vorbească despre ei, să fie apreciați.

Dacă vrei să-i afli numele… scroll down (adică dă în jos, zic…).

Pe băiat îl cheamă MasterCard.

Și el a decis așa: în perioada 23-29 noiembrie, orice tranzacție efectuată de posesorii de carduri din cele 11 țări participante va genera automat o donație din partea MasterCard.

sos-centrul-de-consiliere-si-sprijin-pentru-copii-si-parinti-bucuresti

Pentru fiecare tranzacție MasterCard efectuată în perioada 23-29 noiembrie, valoarea unei mese va fi donată către Programul Alimentar Mondial.

Fiecare donație este suficientă pentru a furniza o masă unui elev din Ruanda, unde un raport publicat recent a relevat faptul că 43% dintre copiii cu vârsta mai mică de 5 ani suferă de subnutriție cronică. Mesele servite în școli sunt o sursă vitală de nutriție pentru elevi și ajuta la prevenirea abandonului școlar.

Alături de clienții săi, MasterCard se angajează să doneze prin Priceless Causes valoarea a până la 3,75 milioane de mese către World Food Programme.

Pentru că preocuparea copiilor n-ar trebui să fie foamea… ci temele.

Mi-aduc aminte de copilărie și de școală cu drag… pe-atunci aveam vise de îndeplinit, mă gândeam ce voi deveni când mă voi face mare, nu-mi făceam griji că nu avem nimic de pus pe masă.

În același timp, în România MasterCard sprijină programul Hope for Youth, program ce reprezintă o parte esențială din planul SOS Satele Copiilor pentru îngrijirea copiilor, oferindu-le acestora multiple oportunități de dezvoltare și de integrare în societate.

Acum știți despre băiatul ăsta și despre ce face el.

Băiat care cred că merită aprecierea noastră pentru implicare.

Dacă și tu crezi că merită, dă-i un share sau un like informației, să afle și alții.

Ca să nu mai zic și că și prin publicarea acestui simplu text, sincer 100%, băiatul ăsta, MasterCard, ajută să ducem mai departe seria de excursii caritabile pentru copiii săraci pe care noi îi ajutăm… și nu mai zic și asta pentru că nu vreau să o interpretezi ca pe o escrocherie sentimentală. 🙂 [sursa foto]

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Gabriela
  • 28.11.2015

  Foarte bine! In ultimele zile am vazut mai multe astfel de intentii. Si ING face o campanie de sprijin pentru SOS Satele Copiilor, care presupune de la oameni sa posteze o poza in care sunt seriosi si una in care zambesc haios. Si pt fiecare poza se doneaza 50 lei. Nu presupune un efort foarte mare din partea noastra si ii putem face sa ofere mai multi bani scalambaindu-ne intr-o poza.
  Si, ca sa sustin si intentia buna a mastercardului, la orice achizitie voi folosi cardul. Chiar daca pe unii care stau la coada in spatele meu ii va stresa faptul ca voi plati si 5 lei cu cardul :D.

  răspunde-i
 • marian a.
  • 27.11.2015

  e foarte tare finalul textului,cu toateca nu ar fi trebuit sa il ascunzi

  răspunde-i
 • Loading...