Umani fericiti. Ca sa incepem anul bine… have a break!

Salut, Cabral!

Sunt Mihai Voinea, castigatorul concursului Have a Break. In primul rand as vrea sa iti urez un an nou fericit, plin de fericire, sanatate si succese pe toate planurile.

In al doilea rand tin sa iti multumesc pentru oportunitatea oferita prin intermediul concursului “Have a break”. Am fost la Hilton, rezervarea a fost pentru perioada 30 decembrie 2011 – 1 ianuarie 2012. Am facut impreuna revelionul in Bucuresti, a fost cel mai tare de pana acum tinand cont ca la ora 00:00 am fost in Piata Constitutiei.

Hotelul a fost exceptional si a fost foarte, foarte frumos sa petrecem 3 zile departe de lumea inconjuratoare, doar noi doi.

Ieri ne-am intors, motiv pentru care iti scriu azi. M-am tot tinut de prietena mea sa facem o poza in fata hotelului pe care sa ti-o trimitem, dar se pare ca oboseala m-a facut sa imi amintesc cand plecasem si eram aproape de statia de metrou de la Romana, la doua strazi distanta.

Oricum, ai facut doi umani foarte, foarte fericiti. Iti urez asemenea tie si sotiei tale. Am atasat poza. Noi suntem, Mihai si Catalina.

Multumim.

Ei bine, dragii mosului negru, nu puteam sa incep anul mai bine. Ma bucur ca v-ati simtit bine si-ti multumesc ca mi-ai scris.

An nou bun s-aveti!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...