Tea Union, aripa foto – hai sa ne cunoastem!

Nu va explic ce-i Tea Union, ca nu vreau sa fiu Captain Obvious. Ideea este ca va invit la un ceai, sub auspiciile Lipton. Si dupa cum stiti deja, fotografia este una dintre pasiunile mele, asa ca va invit la Tea Union sa stam de vorba despre imagine si vizual in concordanta cu realitatea lui 2012.

A sunat destul de pompos? Bun, acum pot sa expir si eu aerul cu care umflam pieptul si pot sa relaxez umerii… ideea este ca dupa cum am spus de mai multe ori, imi place sa-mi cunosc cititorii, iar Tea Union mi se pare o ocazie foarte buna… deci hai sa ne intalnim si sa stam de vorba marti, pe 24 aprilie, Andreea pune masa si eu prepar niste bauturi… adica cheltuielile cu nunta le suport eu.

Pentru ca trebuie sa facem cumva o triere (am hotarat sa limitez numarul participantilor la 10), facem un concurs foto foarte simplu: cele mai dragute 5 fotografii cu o… cana de ceai! Trimiteti fotografia pe concurs[at]cabral[punct]ro.

Pont: foloseste Instagram, poate transforma pana si o poza de buletin in ceva spectaculos…

P.S. Cu toate ca mi-ar placea, nu pot suporta eu transportul si cazarea in caz ca nu sunteti din Bucuresti. Va spun asta din capul locului, sa nu ne incurcam unii pe ceilalti…

Info: anunt castigatorii duminica seara, deci… grabiti-va! 🙂

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...