Sutienul, inamicul numărul 1 al barbaților!

De la începutul vremilor oamenii sunt programați să facă aceleași lucruri: papa, nani caca, procreare. Că, în funcție de momente, cele câteva direcții își schimbă importanța în raportul dintre ele, e clar. Că ramân aceleași… iar e clar.

Vorbind acum de procreare, înmulțire efectivă sau doar antrenament pentru momentul când va fi să fie (plăcut antrenament, asta-i clar!), bărbatul alege femeia si femeia alege bărbatul.

De fapt, ca să fiu sincer, eu cred că în cele mai multe cazuri femeia alege bărbatul, iar bărbatul… zice Mulțumesc frumos! si dă din coadă fericit.

Dar in momentul în care se fac cărțile, cei doi se bazează pe niște criterii pentru a face respectiva alegere. Pentru moment, si pentru foarte mulți, primează banii si posesiunile materiale. De-aia vedem cum moși de 80 de ani sunt alăptați și li se schimbă scutecele alături de copiii lor nou-născuți.

Dar în afară de criteriul ăsta strict si meschin financiar (si să nu fim ipocriți, de înțeles), sunt criteriile fizice.

Unul dintre aceste criterii presupune ca femeia să aibă sânii mari pentru a putea alăpta cât mai bine copilul. Și aici intervine sutienul, sări-i-ar bretelele!

Pentru că in ultimii ani fetele s-au prins care este treaba cu sânii și au efectuat niște presiuni imense asupra producătorilor de sutiene. Și uite cum ne-am trezit noi, masculii care au impresia că aleg, că totul este o ruletă!

Sutienele astea noi iau sânii si îi trag și-i împing, îi ridica și-i răsucesc, îi umflă si-i răscrăcesc de clasicul wysiwyg devine ”what you see is what you see, și să n-aud alte comentarii!”.

Te uiți dar nu știi la ce! Pentru că nenorocitele astea de sutiene moderne fac pepeni galbeni din nuci si pepeni rosii din mere pădurețe! Iar pepenii galbeni si roșii sunt promisiuni, fetelor, nu-i de joacă cu așa ceva!

Nu se face să-i promiți omului, înainte de a se pune la masa, o porție generoasa de pepene rosu proaspat, și după ce s-a așezat să-i trântești in față o prăjiturică cu nucă!

E ca si cum un bărbat s-ar preumbla prin oraș cu un catravete din ăla turcesc, mare, de seră, în pantaloni. Și s-ar fâțâi cu el cât e ziulica de lungă, de la serviciu și până la pub, de la cumpărături și până la film. Păi fetei care ar fi lângă el nu i s-ar face poftă de-o salată sănătoasă? O salată din aia cu castravete proaspăt?

Păi i s-ar cam face, este?

Păi și când ar ajunge acasă plină de pofte si în loc de salată de castravete s-ar trezi cu o ridiche amarâtă… ce-ar zice?! Ar zice ”Păi mie mi-e foame, băi raw-veganule pe cură de slăbire!”, asta ar zice…

Așa și bărbații, sunt inșelați fără scrupule de sutienele astea…

În plus, mai e o frustrare… un bărbat nu va ințelege niciodată cum o femeie își poate scoate sutienul prin mâneca bluzei. Pentru că bărbații sunt firi competitive din născare și lor li se pare că treaba asta cu scosul sutienului prin mâneca bluzei este un fel de cascadorie pe care femeia o face ca să arate că are calități de neegalat.

Și în clipa aia de frustrare bărbatul n-are încotro, ca să dovedească faptul ca și el știe trucuri… va fi obligat să-și scoată chiloții prin cracul pantalonilor. Și asta… sa ma credeți pe cuvânt, doare!

Și uite așa, în câțiva pași simpli, sutienul a devenit din aliatul femeii… dușmanul bărbatului! De acord sau nu?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Xtr8
  • 01.11.2012
  răspunde-i
 • Cardreader
  • 30.10.2012

  Problematic e si desfacutul sutienului. Niciodata nu am inteles ce e atat de greu pt un barbat sa desfaca un sutien. Mai ales in tinerete, cand era lupta in corida dintre sutien si barbat (barbatul fiind evident taurul) pana apuca sa il desfaca nepriceputul. Era o adevarata provocare pt el si o plictiseala teribila pt mine.

  răspunde-i
 • Jackie
  • 30.10.2012

  ce aveti domnilor cu push-upul? in anumite momente e si el bun la ceva, de exemplu la o tinuta de seara, se aseaza mai frumos rochia 😉
  dar da, nu inteleg ce e in capul tau daca iti cresti cupa cu 2-3 numere, putin merge, atat cat sa se aseaze altfel haina

  răspunde-i
 • pentru barbati
  • 29.10.2012

  In ultima perioada am ajuns sa cred ca majoritatea femeilor arata mai bine imbracate decat dezbracate ceea ce e de la trist in jos

  ………………………

  răspunde-i
 • Laurentiu
  • 29.10.2012

  Inamicul nostru nr 1 si totodata aliatul #1 al femeilor de foarte multe ori 🙂

  răspunde-i
 • Bogdan
  • 29.10.2012

  :)) Foarte interesant postul! Ca venii vorba cu fetele care isi scot sutienul prin maneca, pentru mine inca e un lucru tare misterios…

  răspunde-i
 • calu lu fat-frumos
  • 29.10.2012

  De-aia fetele destepte si…aaa…sincere nu mai poarta 😀 Iar noi, bajeti isteti, apreciem asta.

  răspunde-i
 • Marian S
  • 29.10.2012

  Cuvente den bătrâni: Decât un pepene siliconat, mai bine o piersică bună de mâncat.
  Părerea mea de om cu păr alb în cap.

  Ţâţa mare e pentru privit, ţâţa mică e pentru jucărit. Măsura ideală este dacă poţi s-o bagi pe toată în gură dintr-o singură mişcare.
  (Iertare, ştiu că am sărit peste cal, da` e subiect sensibil, că io am fost înţărcat de mic şi încerc să recuperez de nişte ani buni…) 🙂

  răspunde-i
 • De fapt io cred ca prima data ne uitam ce fund are, pe urma fata si pe urma sanii.
  Oricum au fost cazuri cand mi s-au taiat toate frumusetile dupa ce a cascat gura. Asa ca … , cate un pic din toate … asta in cazul in care vrei sa le si simti, ca daca vrem sa ne dam numai cu parerea si sa privim … avem ce sa bagam de vina.

  • Cabral Ibacka
   • 29.10.2012

   Poate va uitati voi, ca eu nu ma uit, sunt insurat! (sa n-aud discutii!)

  răspunde-i
 • dush
  • 29.10.2012

  mi se pare mie sau faci lobby pentru zilele fara sutiene? 😀

  răspunde-i
 • Loading...