Sari la conținut

Sunt extrase trei numere câștigătoare.
Dacă nu răspunde primul extras în decurs de 24 de ore, premiul merge către al doilea extras. Dacă nici el nu răspunde, merge către al treilea.
Dacă nici al treilea nu răspunde la mail (slabe șanse), mai fac o extragere.

Tot ce e scris mai jos rămâne 100% valabil.
Doar că s-a făcut timpul, am închis înscrierile. După ce reușesc să numerotez cele 1.000 de comentarii… fac extragerea și revin cu numele norocosului sau norocoasei. ;)

==========================
Acest articol este o reclamă. Dar sigur nu e țeapă.

Însă… dacă nu citești despre țepe, n-ai cum să înțepi premiul! :D

Țeapa cu gazele.
Asta e deja clasică: se vindea casa cu toate utilitățile, inclusiv gaze.
Pe strada unde nu exista rețea de gaze.
Practic se „monta” un contor fals, se fixau niște țevi văcsuite în galben prin curte, se lega aragazul de o butelie îndesată în perete, zidită acolo.
Oamenii cumpărau casa, se mutau, găteau trei zile la aragaz… și se opreau gazele.
Se prindeau că e o butelie în perete când se apucau să urle la telefon la Distrigaz, că de ce nu dau drumul la gaze mai repede…

Țeapa cu apa curentă.
Asta e copie la indigo cu aia cu gazele: combinatorii cocoțau în podul casei un butoi și legau robineții la el.
Oamenii veneau să vadă casa, porneau robinetul… totul era bine.
Se apucau de acte, de plăți, de toate cele… și-apoi se mutau în casă.
Și-aveau fix 50 de litri de apă… până să-și dea seama că au de plătit pentru săparea unui puț, pentru hidrofor, instalație electrică, tras de țevi și alte nimicuri scumpe.

Țepe? Mai avem… dar articolul nu e țeapă! Și nici premiul! :)

Țeapa cu lănțicul.
Sigur ți-aduci aminte de asta… pe stradă, în fața ta, un tip sau o tipă se aplecau brusc și țipau „Ia uite ce lanț de aur am găsit!”.
Și-apoi continuau să meargă în ritm cu tine, minunându-se la ditamai lanțul de aur masiv.
Dacă doar te uitai la lanțul de aur masiv… tipul / tipa sărea pe tine că el/ea n-are nevoie de lănțic, că mai mult l-ar ajuta 50 – 100 – 300 – 500 lei (depinde cât de bine arătau țoalele de pe țepuit).
Și dacă te bucurai că-ți iei lanț de aur cu 300 de lei… era perfect, că descopereai la primul bijutier că norocul e ghinion, că aurul e sârmă și că șansele tale la bling-bling sunt zero.

Țeapa cu cartoful în loc de iPhone.
Pe vremea când „livrare cu verificare” nu exista, exista o întreagă pleiadă de voinici care „vând iPhone impecabil” pe internet și trimiteau prin curier în loc de iPhone cartofi / pietre / tălpi de șlap.
Sigur, se bazau pe faptul că nu se putea verifica ce e în colet, iar procedura de identificare / punere sub acuzare era atât de dificilă încât n-avea multă lume răbdare să se țină de ei.

Știi și tu o țeapă?
Stai să ți le zic pe astea și revenim și la aia de-o știi tu.

Țeapa cu curierul fals (asta se face și în ziua de azi).
Țeparii răspund la anunțurile postate pe site-urile de profil și spun că sunt din altă țară și că vor să cumpere obiectul.
După o negociere de ochii lumii se dau de acord cu prețul și spun că ei plătesc banii pe loc la o firmă internațională de curierat.
Și că firma aia vine la vânzător, ia produsul și deblochează banii în momentul în care cumpărătorul (adică țeparul) confirmă că produsul este cel care era în anunț.
Desigur, dacă săracul vânzător e de acord… la el vine văru’ lu’ cumpărătoru’, ia produsul și… să fii tu sănătos, că nu te mai deranjează nimeni cu banii ăia!

Țeapa cu accidentul.
La trei dimineața sună telefonul: Tată, eu sunt, am făcut o nenorocire, îți dau polițistul la telefon.
Alo, sunt Procurorul Uncescu, fiul a făcut un accident groaznic și este reținut pentru cercetări.
Ca să rezolvăm aici va trebui să mergeți și să depuneți în contul pe care vi-l trimit acum pe SMS suma de [de la 1k și până la fără număr], că altfel e nenorocire. Nu sunați pe nimeni, nu-l sunați nici pe băiat că e reținut și dacă se află că-l ajutăm… ne-am nenorocit pe toți și mai ales pe el. Nu vorbiți cu nimeni despre asta că nu mai putem să-l ajutăm dacă se află!
Ei… dacă se nimerea ca săracul om să aibă băiat, trezit din somn și băgat în groază… la prima oră mergea la bancă și vira banii.

Țeapa cu constructorii.
Niște bulă cu chipiu scriu pe site-urile de anunțuri că pun faianță / gresie, sapă puțuri, montează parchet… orice.
Ei se pricep la construcții și amenajări… cum mă pricep eu să cânt la harpă.
Dar nu contează. Lumea îi sună, ei merg să vadă lucrarea.
Se înțeleg la preț, vin după o săptămână la treabă, aduc cu ei o plasă de scule și cer avans să meargă după materiale.
Nu-i mai găsește nimeni, la telefon nu mai răspund, în plasa de scule sunt trei fiare, o tablă și o șurubelniță fără dinți.

Țeapa cu banca.
Vine mailul de la bancă: Din contul Dumneavostră s-au retras 780 de lei. Pentru a opri plata, intrați pe site-ul băncii, introduceți datele cardului și apăsați „nu sunt de acord cu plata sumei”.
Sau: Contul Dvs. a fost blocat. Pentru deblocare intrați pe link, autentificați-vă cu datele cardului și inițiați deblocarea.
Oamenii intră, introduc datele cardului (inclusiv CVC-ul) și-apoi sunt anunțați de la bancă de cumpărăturile nebune pe care le-au făcut pe net…

Dar, pentru că în ultimii 5 ani, Bitdefender a avut cea mai înaltă rată de detecție din industrie, sarakia asta de țeapă poate fi oprită ușor, dacă-l ai instalat.
La fel, toate cumpărăturile tale online pot fi făcute în siguranță, dacă ești protejat de produsele din suita Bitdefender.
Și chiar dacă are un impact redus asupra sistemului, folosind puține resurse, Bitdefender utilizează Inteligență artificială și alte tehnologii revoluționare care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice.

Astea de mai sus sunt doar câteva dintre țepe.
De celelalte nu știu… dar despre astea online știu că ne putem feri ușor.
Intră pe link și citește care sunt beneficiile pe care le poți avea atunci când ești protejat de Bitdefender.
Apoi întoarce-te aici pe blog și scrie într-un comentariu care este beneficiul cel mai important pentru tine.
Mâine la prânz trag la sorți unul dintre comentarii și norocosul câștigă un iPhone SE2 roșu, de 64GB.
Așa arată:

1860 comentarii despre "Suntem campioni la ciordeli, țepe și combinații?"
 1. Teo

  Cred ca as alege:
  Tranzacții bancare online sigure

  As prefera sa rămân cu banii pe carduri :)

  • Ciobanu Ruben-Daniel
   Ciobanu Ruben-Daniel

   Beneficiul cel mai important pentru mine este că folosește puține resurse și îmbunătățește performanța

  • Roman Laurentiu Gabriel
   Roman Laurentiu Gabriel

   Protectia impotriva tuturor amenintarilor noi sau existentr

  • Iasmina

   Din punctul meu de vedere,BitDefender are foarte multe beneficii, da, țepele sunt la tot pasul, iar noi cu siguranță ar trebui să ne axăm mai mult pe siguranța tranzacțiilor online,a cardurilor, etc.. Un prim beneficiu ar fi ca Bitdefender oferă instrumente eficiente ptr o maxima siguranță și nu mai stai cu grija ca ești „tras în țeapă „

  • Eugenia

   Protectia impotriva fraudelor online.

  • ionatan adrian
   ionatan adrian

   VPN. Am vrut mereu sa am, dar nu mi-am luat niciodată și mi se pare mega tare. E pe lista mea, oricum.

  • Iuliana Bisu
   Iuliana Bisu

   Cel mai important beneficiu este sa pot face cumparaturi online fara „surprize”. Dar este interesant si faptul ca poate fi folosit pe mai multe dispozitive si ca blocheaza ferestrele pop up, haideti sa recunoastem ca pe toti ne-au exasperat reclamele…

  • Corina Niculica
   Corina Niculica

   Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important

  • Irina Badic
   Irina Badic

   Pentru mine e foarte important sa fiu protejata online! Am luat teapa cu banii de pe card, mi s-au retras fără aprobare! Asa ca îmi doresc sa nu se repete experienta! Dacă as fi avut BitDefender cred ca nu mi se întâmplă!

  • Anica

   Cea mai mare țeapă luata, de soțul meu și de mine, a fost plata, prin banca, a avansului pentru un excavator în promoție, din Germania (cu factura emisa,cont la banca acolo, cu datele firmei din Germania, care chiar asta face, vinde utilaje agricole SH). Trebuia sa vina in doua zile dar primim un telefon:că n-au fost suficiente banii, că factura era greșită (tepuitorul se dădea intermediar român, că deh, tot românul cumpără vehicule sh din Nemția). Am sunat la firma respectiva, am găsit o doamna cu care am vorbit in engleza și a zis că da, sunt datele lor, dar, in caz de factura, trebuie semnată de persoana care o emite.A noastră nu era. Am înnebunit; banii oricum erau împrumutați. Noroc cu banca noastră fasneata, care, alarmată la timp și ajutata de faptul că era weekend, a recuperat suma și au blocat contul respectivului, anunțând omoloaga germana. Că deh, la poliție au zis sa ne luăm adio de la bani. Noroc de finalul fericit, că și acum plângeam..

  • Cabral Ibacka

   Ce tare că s-a mișcat banca și a blocat tranzacția!
   Cred că au fost câteva nopți nedormite acolo… :)

  • Alina
  • Cabral Ibacka

   A mers.
   Ce testezi?

  • Viviana

   Clar as alege “tranzactii bancare online sigure”. Nu de alta, da’ pe cardul meu intra doar alocatia copilului de 1 an si 4 luni si dupa ce ca primeste o bruma de bani, ar fi si culmea sa dispara “gratuit”.

  • Alexandru

   Dai si tu telefonul la fel ca bisnitarii din gari? Uite frate ce telefon smecher am, super pret. Iti dau telefonul asta nokia 6230i cu 100 lei, dar te duci mai incolo, sa nu ne vada politia. Pleca omu fericit ca si-a luat super telefon super ieftin, iar cand sa il deschida constata ca e macheta :))))

  • Cabral Ibacka

   :)))
   Eu trimit cartof! Dar măcar e din ăla dulce!

  • Mehedintu Alina
   Mehedintu Alina

   Cel mai important beneficiu pentru mine este sa pot face tranzacții online sigure. Toate plățile le fac de pe telefon si atunci e foarte important sa fie protejat.

  • Ile Ioana

   Cel mai important este sa poti folosi internetul linistit ( relaxat) stiind ca esti in siguranta.

  • Deni Popa

   Eu chiar anul trecut am luat o țeapă de la niște „consultanți” de modeling. Ma plimbam pe un bulevard, lume multa, apar doi agarici care încep să îmi spună ce cauta ei pe acolo, ca eu le-am atras atenția ca sunt înaltă, blinda și am ten deschis. Îmi spun ca eu trebuie doar sa pozez pentru anumite produse destul de cunoscute în tara și nu numai, ca o sa apar în diverse reclame legate de produsele respective și cu posibilitate de avansare la diverse prezentări și shotting-uri realizate de ei împreună cu reviste cunoscute. Ideea îmi surâde, merg cu ei la „agentie” plătesc 100 lei „inscrierea”. Apoi sunt invitata intr-o camera unde era „sefa” sa îmi spună detaliile mai amănunțit, prețul pe fiecare ședința, câte ședințe o sa am pe săptămână etc. Adăugând la final ca asta este „nivelul standard” si ca dacă vreau sa am mai multe ședințe => venit mai mare, trebuie sa achit pe loc vreo 2000 lei. Am spus ca la asta ma mai gândesc, plecând cumva în dubii dar totuși ma simțeam cineva ca am fost „aleasa”. După aproximativ 3-4 săptămâni vad pe ziarul județean ca indivizii erau din alt județ și ca sunt niște escroci. Mda. M-am simțit cineva fără ăia 100 de lei
   Si legat de articol, m-as simți mult mai în siguranță cu cardu bine păzit

  • Nati

   Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente
   E nevoie de protecție tot timpul la orice amenințări

  • Laura Nita
   Laura Nita

   Beneficiul cel mai important este cel al tranzactiilor bancare sigure. Traim in lumea onlineul. Must be safe. Si securitatea fata de amenintarile actuale si cele noi este foarte importanta.

   P.S. nu uita de teapa cu virusatul calculatorului ca doar vorbim de antivirus. Incepi sa primesti e-mailuri spam: „am video cu tine ca te-ai masturbat in fata calculatorului. Sa stergem videoul trebuie sa platesti….” …. trist dar unii o cred.

  • Popa Silvia
   Popa Silvia

   Obține acces privat și rapid la toate site-urile și aplicațiile preferate.

  • Iordache Antoanela
   Iordache Antoanela

   Protecția parolelor și a datelor când folosim Wi-Fi.

  • Blanaru Paul
   Blanaru Paul

   Cred ca Bitdifender VPN te asigura de confidentialitatea informatiilor si cand vorbim de tranzactii bancare, de exemplu, dar si cand te bucuri de browsing.

  • Constantin Daniela
   Constantin Daniela

   Cred ca cel mai important este sa ai siguranța ca atunci când faci o Tranzacție bancară sa fie in siguranța (mai ales când acum toate plățile le facem online ) , iar despre Tepe ce sa zic am luat și eu câteva de la cartofi pana la papuci cu totul altceva decât comandasem măcar dacă era unul drept si unul stâng așa mi-au trimis doi de stângul

  • Iuliana

   Tranzactii bancare online sigure cred ca e cel mai bun beneficiu

  • Miruna

   Pentru că am o obsesie legata de protectia datelor pentru mine beneficiul preferat ar fi navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

  • Horga Radu
   Horga Radu

   Tranzacții bancare sigure !!!

  • Cristina Ferencz
   Cristina Ferencz

   Tranzactii bancare online sigure.

  • Corina tatarusanu
   Corina tatarusanu

   Buna cred ca cel mai important e ca tranzacțiile făcut online sa fie sigure
   La cât ești de haios ne e frigă sa nu ne trimiți cartofi in loc de iPhone

  • Corina tatarusanu

   Cred ca cel mai important e securizarea parolelor wifi
   Sa nu trimiți cartofi in loc de iPhone

  • Mihaela Farkas
   Mihaela Farkas

   Tranzacțiile online sigure

  • Marcela Birladeanu
   Marcela Birladeanu

   Tranzacții bancare în siguranță, dar și protectie împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente… Cumva, termenul asta „protecție” te face sa te simți fără griji și liniștit

  • Cristina Ferencz
   Cristina Ferencz

   Buna Cabral! Pentru mine tranzactiile bancare online sigure reprezinta cel mai important beneficiu.

  • Mihaela Farkas
   Mihaela Farkas

   Apropo de telefon, a patit-o fratele meu în Portugalia. Au în Lisabona o piață se face sambata pe o suprafață de vreo un km , se numeste ‘feira de ladra”- traducere libera piața hotilor, ,nume ce ar trebui sa te pună în garda. Se vând acolo de toate chestii noi și vechi un fel de târg asa. Ei bine , frate-miu si- a cumpărat telefon, și nu era singur avea și un prieten de nădejde cu el. Le -a arătat ala telefonul , ce face , prin 2003 era minunat, ce sa mai gata îl luam, dar stați asa ca va dau unul sigilat ca pe asta l mai arat și la alții. Pleaca oamenii mei și pe drum încep sa deschidă telefonul, ce sa vezi era doar o carcasa în care puseseră un săpun pictat frumos. Au încercat ei sa l găsească pe ala dar probabil s a mutat sa mai topească și pe altii

  • Vida Gabriela
   Vida Gabriela

   Tranzactii bancare online sigure

  • Claudiu-Daniel Bizineche
   Claudiu-Daniel Bizineche

   Iti protejezi informațiile bancare, parolele și descărcările împotriva hackerilor atunci când utilizezi o conexiune Wi-Fi.

  • Seulean Cristian
   Seulean Cristian

   Într-adevăr, Bit defender e foarte foarte tare! Are om mulțime de beneficii și multe opțiuni pentru protectia online, de la sistemul tau, până la browser, și alte chestii. Recomand cu încredere BitDefender!

  • Irimia Alexandru
   Irimia Alexandru

   Cel mai important beneficiu pentru mine este reducerea riscului de phishing.

  • boboc Ilie
   boboc Ilie

   ai uitat-o pe aia cu pana (în pana mea). deci, la câțiva km de oraș 2 ” turci „( de culoare aferentă și într-o romana stilcita) au rămas în pana de benzină.. și bineînțeles ca nu au bani românești, dar au „haur” pe care îți propun să-l cumperi la un preț derizoriu (dai și tu cit vrei boss)… si uite așa ai luat ghiulul ai luat țeapă

  • Concurs
  • Concurs

   02. Roman Laurentiu Gabriel

  • Concurs
  • Concurs

   04. ionatan adrian

  • Concurs

   05. Iuliana Bisu

  • Concurs

   06. Corina Niculica

  • Concurs

   07. Irina Badic

  • Concurs
  • Concurs

   09. Mehedintu Alina

  • Concurs
  • Concurs
  • Concurs
  • Concurs
  • Mihai Lazar Maria Magdalena
   Mihai Lazar Maria Magdalena

   Eu îl folosesc pentru platile on-line, fiind o mămică cu 3 băieți și 2 joburi majoritatea cumpărăturilor și plăților le fac on-line și atunci am nevoie de aceasta protecție.

  • Concurs

   14. Iordache Antoanela

  • Concurs

   15. Blanaru Paul

  • Concurs

   16. Constantin Daniela

  • Concurs
  • Concurs
  • Concurs
  • Concurs

   20. Cristina Ferencz

  • Concurs

   21. Corina tatarusanu

  • Concurs

   22. Marcela Birladeanu

  • Concurs

   23. Irimia Alexandru

  • Concurs

   24. Claudiu-Daniel Bizineche

  • Concurs

   25. Vida Gabriela

  • Concurs

   26. Mihai Lazar Maria Magdalena

  • Gabriela Zlate
   Gabriela Zlate

   Tranzactii bancare online sigure :)

  • Mihaela Farkas
   Mihaela Farkas

   Bună, eu de ce su sunt pe lista aia cu numere??

  • Tina

   VON si faptul ca remediază eventuale amenintari. Ca eu n-as sti ce sa fac oricum ((:

  • Concurs
  • Concurs

   839. Popa Silvia

  • Concurs

   840. Mihaela Farkas

  • Concurs

   841. Seulean Cristian

 2. Andrei O

  Cred ca cel mai important beneficiu ar fi Securizarea Retelei WI-FI. Din punctul meu de vedere este cel mai vulnerabil loc virtual si in viitor va fi locul in care se vor intalni toate aparatele, becurile, prizele etc din casa.

 3. Irina Matei
  Irina Matei

  Pt mine, cel mai important beneficiu este protecția tranzacțiilor bancare online.

 4. Simone

  Tranzactii bancare online sigure!

  • Ana Maria Elena Brinza
   Ana Maria Elena Brinza

   Pentru mine este important sa am o protecție asupra tranzacțiilor bancare online.

  • Cristi

   Tranzacțiile bancare sigure.

  • Manuela Nicoleta Ghimpu
   Manuela Nicoleta Ghimpu

   Tranzacțiile online sigure sunt un vis pentru noi toți, așa că….. aș alege asta
   În ceea ce privesc țepele online?? Am una din experiență personală, îți cere prietenia un „Neica Colonel sau medic în armata americană, te ia cu fratele meu, sora mea, iubita mea, depinde de situație, apoi îți trimite o fotografie cu o valiză de bani pe care vrea să ți-o trimită, că doar ești din familie, nu??
   Atunci începe partea frumoasă, că pentru a ți-o trimite are nevoie să plătești taxele de transport care variază între 1500 și 3000 de dolari, dacă ești inteligent și banii nu-ți papă creierașul, îl blochezi imediat și-ți vezi de viața ta, dacă adori culoarea banilor nemunciți……
   Nenea colonelul (doctorul) a câștigat un munte de bani iar tu ai câștigat CIUCIU…..

  • Cabral Ibacka

   Mdap. Eu când doar aud că „ia bani degeaba” mă gândesc că e scumpete mare acolo… :))

  • Maria

   Buna! ProtectiaTranzactilor bancare online sunt cele mai importante. Multumesc!

  • Ioana

   Pentru mine este important sa am siguranta tranzactiilor online. In ultima perioada imi fac cumparaturile online, asa ca am nevoie sa le stiu sigure.

  • Concurs
  • Concurs

   38. Ana Maria Elena Brinza

  • Concurs
  • Concurs

   40. Manuela Nicoleta Ghimpu

  • Concurs
  • Concurs
 5. Sandu Florentina
  Sandu Florentina

  Pt mine,cel mai important beneficiu ar fi sa pot face tranzacțiile online în cea mai mare siguranță..

 6. Adriana Santamarian
  Adriana Santamarian

  As alege tranzacții bancare online sigure . Am avut câteva experiențe urate.

 7. Ignat Oana
  Ignat Oana

  Securizarea documentelor

 8. Radu Cosmin
  Radu Cosmin

  Protecția împotriva fraudelor online și navigarea in mod anonim.

 9. Comănescu Angela Cristina
  Comănescu Angela Cristina

  Categoric cel mai mare beneficiu este sa mi fie în siguranță datele bancare obisnuiesc sa mi achit aproape totul online facturi taxe impozite etc

 10. Neli

  Cu siguranță „Tranzacții bancare online sigure” mi se pare cel mai important, mai ales în perioada aceasta când funcționam mai mult online.

 11. Madalin Savu
  Madalin Savu

  Trafic criptat si securizare hotspot uri wifi…plus ca sunt ROMÂNI!!

 12. Mihaela Ionescu
  Mihaela Ionescu

  Am trafic criptat nelimitat și securitatea hotspot-urile Wi-Fi

 13. Szatmari Cristina
  Szatmari Cristina

  Tranzacții bancare sigure :)

 14. CRACIUN ALEKSIA
  CRACIUN ALEKSIA

  mareste viteza sistemelor de operare si asigura trafic criptat nelimitat

 15. Florentina Barbu
  Florentina Barbu

  Tranzacții bancare online sigure fara doar si poate

 16. Sorin Tingirica
  Sorin Tingirica

  Discretie si securitate pe mai multe device-uri.

  • Sorina Bochis
   Sorina Bochis

   Siguranță tranzacțiilor online. Achitam toate facturile online, facem cumparaturi online. Cel puțin o tranzacție zilnic…deci, clar asta e pe primul loc.

  • Toader Alexandru
   Toader Alexandru

   Salut Cabral,

   Tranzacțiile online să fie safe. De restul țepelor ne ocupăm separat. *

   *Singura țeapă luată a fost când am cumpărat de pe Mercador (actualul OLX) un Nokia E52 (când era la modă). Am primit în loc un telefon mult mai basic și un acumulator de bormașină. Faza tare e că vânzătorul și-a dat oarecum singur țeapă pentru că am vândut ulterior acumulatorul acela cu o sumă mai mare decât plătisem pentru colet .

   Toate bune,
   Alex

  • Cabral Ibacka

   Mămică, ce combinație! Telefon și acumulator de bormașină?! :))))

  • Concurs

   69. Sorina Bochis

  • Concurs

   70. Toader Alexandru

  • Concurs

   842. Sorin Tingirica

 17. Ginake

  Pentru mine cel mai tare beneficiu ar fi tranzactiile bancare online sigure, pentru că fac destul de multe cumpărături online, și un mediu sigur e musai să-l ai

  • Zaharie Roxana
   Zaharie Roxana

   Băiatul meu vroia să își vândă patinele de gheata că să își cumpere altele,măr mai mare…și a avut ideea de a posta pe OLX.am primit câteva mesaje pe WhatsApp de la diverși posibili cumpărători,dar toți erau tepari, vroiau datele cardului,nu știau bine sa scrie in română,dar dacă știi să anticipezi țepele…scapi.

  • Concurs
 18. Elena

  Tranzactii bancare online sigure

 19. Rosu Elena Bianca
  Rosu Elena Bianca

  Fără dubiu: Tranzacții bancare online sigure

 20. Ramona Vacaru
  Ramona Vacaru

  Buna!Protecție împotriva atacurilor de tip phishing, mi se pare cea mai importantă pentru mine! Prea multi “pescari” la tot pasul! Si nici nu se trezesc cu noaptea-n cap! :)

 21. Iancu Marian Claudiu
  Iancu Marian Claudiu

  Teapa accidentul a fost des intalnita..cand traiesti intr o tara din lumea 3 a cum e Romania nu poti avea pretentii ca oamenii sa nu puna botul

 22. Radu Brotoiu
  Radu Brotoiu

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

  • Eva

   Faptul că poți plăti cu cardul în siguranță, fără să îți faci griji. Am ajuns să cumpăr mai mult online decât offline și ăsta e un aspect foarte important pentru mine, să știu că nu risc să mă trezesc fără bruma aia de bani cu care trăiesc de la o lună la alta.

  • Kit

   Cum ar fi sa te trezesti ca primesti o oaie vie , cand tu defapt ai comandat anvelope ca mai apoi.. sa ramai cu ea pana firma de la care ai comandat se lamureste cum s a produs incarcatura

   Sau.. sa comanzi haine si sa primesti un calorifer .. iar firma de curierat sa nu vrea sa il preia deoarece este prea greu

   Doar in RO ( cazuri reale)

  • Concurs

   77. Radu Brotoiu

  • Concurs
 23. Florin

  Beneficiul cel mai important pentru mine este securizarea platilor online.

 24. Daniel

  De departe tranzacții bancare online sigure prin browser-ul dedicat și navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță prin VPN-ul integrat.

  E nevoie de astfel de soluții în dinamica amenințărilor online.

  • Catalin Puiu
   Catalin Puiu

   „Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente” pe aceasta ma bazez de cativa ani buni de cand folosesc Bitdefender. Copii sunt tentati sa dea click pe orice banner „castigator” si pe orice reclama si vreau sa stau linistit atunci cand ii las singuri pe net. Ca veni vorba de tepe: sotia mea, intr-un exces de zel si-a „cumparat” acum 10 ani un Kawasaki ninja 250r de pe ebay cu metoda transportatorul. A depus 2500 euro la un WU desi toate doamnele de acolo i-au atras atentia ca e posibil sa fie teapa. Inca asteptam acel transportator la poarta :))

  • Cabral Ibacka

   Mie mi-a plăcut tare că soția a vrut să-și cumpere un Ninja!

  • Concurs
  • Concurs

   81. Catalin Puiu

  • Catalin Puiu
   Catalin Puiu

   Si-a luat pana la urma un GS500F si pana la aparitia primului bebe a calatorit cu mine(Shadow 750). Ne distram acum cand ne aducem aminte – deci e de bine!

 25. Ionuț Andrei
  Ionuț Andrei

  Având în vedere „foamea” de informații și faptul ca ne petrecem o buna parte din timp pe internet aleg „Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente” deoarece as vrea sa navighez liniștit și în siguranță pe internet oricând și oriunde.

 26. Valentin

  „Tranzacții bancare online sigure” mi se pare cel mai cel..

 27. Lazarescu Claudia
  Lazarescu Claudia

  Bitdefender utilizează Inteligență artificială și alte tehnologii revoluționare care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice
  Credca acestea sunt cele mai importante.

 28. Raluca

  Consider ca tranzacțiile bancare online in siguranța este cel mai important beneficiu, având in vedere ca “nu ne scot banii afara din casa”.

 29. Szatmari Cristina
  Szatmari Cristina

  Tranzacții bancare online sigure :)!

 30. Madalina Raducanu
  Madalina Raducanu

  Buna! Pastrarea anonimitatii pe internet.

 31. Antonie Ioana
  Antonie Ioana

  Anonimitatea . Pt mine e foarte importantă .

 32. fotache nicolae
  fotache nicolae

  alegerea ar fi: Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

  • Crăciun Nicoleta Roxana
   Crăciun Nicoleta Roxana

   Noi, românii, suntem campioni la tepe . N-am mai auzit de vreo nație cu număr asa mare de tepari pe cap de locuitor. Pentru orice situație noi avem si solutia „neortodoxa” a problemei. Deh, o fi ceva în gena , în ADN. Ceva lăsat moștenire de pe la daci si romani.Cu defenderul asta io mi.s cea mai fericita. În zilele noastre când suntem la un click distanta de tranzacțiile online si cumpărăm zeci de lucruri folositoare sau nu, măcar nu mai stau cu stres ca mi.am luat vreo teapa. Ei, bine, mai am remușcări ca am cheltuit prea mult, dar asta e alta poveste.

  • Concurs

   91. fotache nicolae

  • Concurs

   92. Crăciun Nicoleta Roxana

 33. doinykytz

  Salutări din Mica Romă…Bidefender ofera protecție si siguranță in navigare…

 34. Camelia

  Folosesc BitDefender și mă bucur că mă protejează contra atacurilor de tip pishing. Cel mai important pentru mine.

 35. Pop Paul-Andrei

  Securitatea hotspot-urilor wi-fi cred ca ar fi ok pt je

 36. Octavia

  Pentru mine ar fi protecția avansată împotriva atacurilor de tip phishing

 37. Ereena

  Tranzactii bancare in siguranță ✔

 38. L.

  Securizarea documentelor/ parolelor…

 39. Ela

  Ce mai mare teapa a fost cu locul de munca. Ideea era sa lucrez în deplasare pe timp de vara pana își revine horeca (ceea ce am și facut) și când m-am întors la București… „nu mai avem nevoie de tine, dar nici în șomaj tehnic nu te putem tine deoarece am aplicat pentru un alt tip de program”. A doua zi, însă, jumatate din personalul hotelier era în șomaj tehnic iar eu eram așteptată sa semnez preavizul.
  Asta a fost cea mai mare teapa. Pentru mine.

 40. Lestat

  Tranzactii bancare online sigure

 41. Rotaru Bogdan
  Rotaru Bogdan

  Beneficiul meu preferat este :

  Navigarea rapida pe internet,în mod anonim si în siguranta

 42. Petruta

  Securizarea Retelei Wi-Fi este importanta pentru mine.

 43. Cojocaru Ionut
  Cojocaru Ionut

  Pentru mine cel mai important e sa pot face tranzacții pe Bitcoin și sa nu fiu țepuit. Se poate trimite bitcoini care după 96 de ore dispar … deci aia teapa

 44. Wlaad

  Aparent si cel mai la indemana raspuns este protectia impotriva atacurilor de tip phishing, doar ca eu nu prea tin banii pe cardul de debit, asa ca paguba ar fi limitata. Adevaratul beneficiu este, dupa mine, protectia impotriva atacurilor de tip Ransomware, mai ales cand lucrezi cu date sensibile!

 45. Manda Monica
  Manda Monica

  Tranzacții bancare online sigure
  Mai ales acum cand ,pentru mine,majoritatea platilor sunt online!

 46. Maria Lucia
  Maria Lucia

  Cel mai important pentru mine :
  Tranzacții bancare online sigure.
  Momentan avem un card special pentru plățile online (un card cu zero lei pe el , transferam pe el doar atunci când vrem sa facem o plata online )

 47. Baciu Andrei
  Baciu Andrei

  Obțin trafic criptat nelimitat

 48. Alexandru Catalin Jderu
  Alexandru Catalin Jderu

  Pentru mine un beneficiu este ca pe lângă protecția oferită (respectiv toate motivele menționate de toți ceilalți) are un impact foarte mic asupra sistemului, nu consuma multe resurse din configurația laptopului sau pc-ului. Și asta e motivul principal pentru care majoritatea nu folosesc un antivirus, nu toți au laptopuri sau pc-uri ultra performante.

 49. Ban Georgiana
  Ban Georgiana

  Siguranta on-line, accesare site uri, cat si tranzactii bancare

 50. Cristea Cristiana
  Cristea Cristiana

  Securizarea hot-spoturilor wi-fi este cel mai benefic. Acesta denota si mai multa siguranta si astfel poti sa te conectezi cu orice si oricand ai nevoie si mai ales de securizare a tuturor datelor personale.

 51. Alexandra Cristea
  Alexandra Cristea

  Cel mai important benefici cred ca este „Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță”.

 52. Natalia

  Eu zic cele mai multe tepe sunt la comenzile online și la asa zisele concursuri cu telefoane și bani câștigați! Asa ca dacă nu ajunge telefonul asta la mine, sigur e țeapă!

 53. Maria I.

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing și siguranță tranzacțiilor bancare.

 54. Lambe Alexandru
  Lambe Alexandru

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță, asta ar fi cel mai bun beneficiu pentru mine!

 55. Alex

  Clar platile online si siguranta datelor bancare, cel putin pentru mine.

 56. Ruxandra

  Internet Security suna misto si nu e nici scump

 57. Sariu Mihai
  Sariu Mihai

  Securizarea retelei wifi

 58. Simion Lavinia
  Simion Lavinia

  Cel mai important lucru mi se pare siguranță tranzactiilor bancare online!

 59. Mirela Antohi
  Mirela Antohi

  Tranzacții bancare online sigure ☺️

 60. Emil Voica

  Securizează-ți hotspot-urile Wi-Fi

  Asta e din cale afara cel mai important.

 61. Bohan

  Cu siguranță aleg :Tranzacții bancare online sigure!:)

 62. Irina

  Tranzacții bancare online sigure – restul se mai pot evita citind mai bine continutul

 63. Sandrina

  Anonim pe net si trafic criptat

 64. CMS

  Având în vedere că lucrez de acasă, cred că ar ajuta:
  – Trafic criptat
  – Securizarea hotspot-urilor

 65. Andreea Bianca Stoica

  În momentul acesta, pentru mine și familia mea, cel mai important beneficiu al BitDefender este „Protecția împotriva atacurilor de tip phishing”!

 66. Ciufudean Ileana-Gabriela
  Ciufudean Ileana-Gabriela

  Cel mai important beneficiu pentru mine ar fi, sa pot naviga in siguranta pe internet, sa pot realiza cu maxima incredere tranzactii bancare, plati online, etc. Bafta multa tuturor concurentilor !

 67. Bejenaru Monalisa

  Tind sa cred ca noi femeile nu ne pricepem prea mult la chestii de-astea tehnice, dar, ca sa nu supar pe nimeni zic așa: eu personal nu le am cu astea, in sensul in care eu dacă vreau sa citesc ceva, cu toate avertizarile din lumea asta eu intru, pe noi nu ne oprește nimic, dar cred ca cea mai importantă este Securitatea datelor.

 68. Arabela

  Navigarea în siguranță pe internet :)

 69. Alexandra

  Tranzacțiile bancare efectuate în siguranță

 70. Gontescu Marilena
  Gontescu Marilena

  Cum imi plac cumparaturile,aleg tranzactii online sigure.

 71. Marcu Bianca Deliana
  Marcu Bianca Deliana

  Tranzacții bancare online sigure!

 72. Ovidiu Marian
  Ovidiu Marian

  Cred ca ar fi mai multe beneficii care sunt de luat în calcul : tranzacțiile bancare sigure, folosește resurse reduse și securizarea punctelor de acces la rețea.

 73. Daniel

  Salut,

  Faptul ca pot face plati in siguranta si copilul este protejat impotrivat acestor “negustori” la orice pas.

 74. Ioana

  Tranzactii bancare …este important sa-ti stii banii in siguranta!

 75. Florian Vasilescu
  Florian Vasilescu

  Cu siguranta si eu as spune tranzactii online sigure.

 76. Mihai Iulian
  Mihai Iulian

  As prefera tranzactiile online sigure, sa stii ca nu ți-o faci cu mana ta macar.

 77. George

  Beneficiu? Tranzactii sigure, protectia datelor si consum redus de resurse… Ce mai vrei?! ‍♂️

 78. Laura Homoranu
  Laura Homoranu

  Navigare rapida pe internet,in mod anonim si in siguranta

 79. Corina S

  Chiar de curand am instalat BitDefender Security dupa ce m-am trezit ca mi-a fost cumva clonat cardul si au fost facute plati neautorizate. L-am achizitionat pentru siguranta tranzactiilor online.

 80. Andrei Casandroiu
  Andrei Casandroiu

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing
  Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parole sau numerele cardurilor bancare.

 81. Mihai Calinescu
  Mihai Calinescu

  Securizare wi-fi, safe banking, protectie mac os/ios.

 82. Elena

  In conditiile actuale in care platile online sunt la ordinea zilei, consider cel mai important beneficiu este protectia tranzactiilor bancare online.

 83. Petre Adina
  Petre Adina

  Tranzactii bancare online sigure! Clar cel mai important beneficiu…

 84. Anisoara

  Navigarea rapida pe internet in siguranta, securizarea retelei Wi-Fi

 85. Petrusel Ecaterina
  Petrusel Ecaterina

  Buna! Tranzactii online sigure! Sa nu ma mai stresez la fiecare comanda online pe care o platesc cu cardul.

 86. Suhoverschi Vlad Ioan
  Suhoverschi Vlad Ioan

  Securizarea tranzactiilor online

 87. Ema Folea

  Cred că cel mai mare beneficiu sunt tranzacțiile online în siguranță.

 88. Denisa

  Tranzacții bancare sigure. Sa evit siteurile care par reale însă de fapt sunt domenii IDN sau cu cratima care te induc in eroare.

 89. Ana T

  Cu siguranța aleg TRANZACȚII BANCARE ONLINE SIGURE, as mai acorda importantă securizării
  WI-FI

 90. Bogdan

  Pentru mine ar fi navigarea rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 91. Cristi

  Raspuns serios: Tranzactii online sigure

  Raspuns neserios: pai imi povestesti ca unele tepe te pun sa dai click pe linkuri dubioase si pe urma ma pui sa dau click pe link? :))

 92. Maria Murtan
  Maria Murtan

  Tranzacțiile bancare , alea sunt cele mai importante

 93. Aurelia

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

 94. Niculae

  Cea mai bună protecție împotriva infectărilor

 95. Ana Maria Pintea
  Ana Maria Pintea

  Securizarea tranzacțiilor online si a rețelei Wi-Fi :)

 96. Coneac. Andreea
  Coneac. Andreea

  Tranzacții bancare online sigure!

 97. Huzum Alin
  Huzum Alin

  Securizarea rețelelor Wi Fi

 98. Iuliana

  Hmmm, daca s-ar inventa o optiune care sa o blocheze pe mama cand trimite gif-uri cu floricele clipocind, fluturasi zburand in frame-uri,buchete de flori (aftificiale), filmulete cu „fie ca” si „Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa..” ala ar fi cel mai important avantaj pentru mine

 99. Bucuri Dorina
  Bucuri Dorina

  Cel mai important beneficiu este tranzacția online în siguranță. Este în frunte aceasta alegere pentru ca este elementul care ajuta omenirea sa supraviețuiască, astfel, banii nu aduc fericirea, dar o întrețin și este vital omenirii să supraviețuiască pe acest pământ.

 100. Kovacs Alexandra
  Kovacs Alexandra

  Pentru mine cel mai important beneficiu ar fi protecția împotriva atacurilor de tip phishing.

 101. Miu Mariana Georgiana
  Miu Mariana Georgiana

  Tranzacții bancare online sigurecel mai mare beneficiu

 102. Demetrescu Mirela-Florentina
  Demetrescu Mirela-Florentina

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță prin securizarea retelei Wi-Fi este cel mai important beneficiu pentru mine.

 103. Lucian

  Tranzacții bancare sigure, tocmai ce mi-au dispărut 200 e din cont și banca încă nu face nimic

 104. Gabriela

  ‘Tranzacții online sigure mai ales ca comand mult online

 105. Daniela Neagu
  Daniela Neagu

  Folosesc Bitdefender de cativa ani, vreo 5 cred. Imi place ca are portal securizat de internet, pot sa il folosesc ca sa fac plati mai sigure. Sunt curioasa cum e cu Bitdefender Box. Oricum, ma incanta mult si ca sunt ai nostri si au sedii de dezvoltare chiar in Bucuresti.

 106. Robert Adam Stefan
  Robert Adam Stefan

  Trafic criptat și tranzacții bancare sigure

 107. Mirela

  Tranzacțiile bancare online sigure sunt cel mai mare beneficiu din punctul meu de vedere!

 108. Turcu Radu Aurelian
  Turcu Radu Aurelian

  pentru mine beneficiile cele mai importante cred ca sunt:
  – securizarea hot-spotului wi-fi
  – tranzacții bancare online sigure.

 109. Tănase Tatiana
  Tănase Tatiana

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing!

 110. Avereta

  Partikip cu tranzactii bancare sigure

 111. Ioana B

  Foloseam BitDefender de copil, pe calculator. Mi s-a părut extraordinar si l-am folosit ani la rând. Mi se pare ca in acest moment, protejarea împotriva phishing-ului este extraordinar de utila si ar trebui sa fie nelipsita mai ales de pe telefon. Băieții ăștia fac o treaba minunata. Si sunt si români. Let’s be proud.

 112. Danila Valeriu
  Danila Valeriu

  Având în vedere ca bani munciți ii folosesc 70 % online, tranzacții bancare online sigure este cel mai bun beneficiu.

 113. Ghiță Silviu Cosmin
  Ghiță Silviu Cosmin

  Clar tranzacții bancare online sigure!
  PS: după țepele descrise in articol, am apasat cu reticență pe link

 114. Recean Anca
  Recean Anca

  Tranzacții online sigure.

 115. Alexandra Bucur
  Alexandra Bucur

  Cred ca tranzacții bancare sigure.

 116. Iulian Bogdan
  Iulian Bogdan

  Tranzacții bancare online sigure – nu prea am eu bani, dar si aia putini pe care-i am, mai bine sa-i am decat sa nu-i mai am. :D

 117. Ana-Maria U
  Ana-Maria U

  Toate suna foarte bine dar cred ca un loc fruntas l-ar ocupa „modul pentru jocuri, filme si lucru”…

 118. Dobrai Dana
  Dobrai Dana

  Tranzacții online sigure,mai ales că în viitor cred că totul va fi online.

 119. Oana

  Siguranta datelor. Tranzacții bancare dar și datele personale.

 120. Nicu

  Dacă pui datele cardului pe site-uri nesecurizare(aka: non-https, te transformi ușor intr-o ovina, cu card). La noi a pătruns rapid tehnologia și, din păcate, nu ne-a trecut nimeni prin manualul de utilizare.
  De n-ar fi soluții software care să ne mai dea o mână de ajutor, probabil, anual, pierderile ar fi considerabile.
  Cereți, fraților, detalii despre tranzacții online securizate.

 121. Adelina Afloarei
  Adelina Afloarei

  Ah , țeapă??! Da sa va povestesc eu ,cum am luat țeapă,cand încă locuiam în Italia,am cumpărat un laptop la 250€ „reducere” frumos tare, țiplă era, acum 13 ani și cand ajung acasă,hopa ce sa vezi numai era laptopul pe care îl văzusem cu jumătate de oră înainte erau 4 cutii de sare fina .Iar vizavi de beneficii,daca am întreba 100 de Români,cu siguranță ar fii securizarea rețelelor wifi ,și a tranzacțiilor bancare online! Numai bine .

 122. Gabriela Ramona Turcu
  Gabriela Ramona Turcu

  Securizarea retelei wifi

 123. Sitar Aurora
  Sitar Aurora

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing,cred ca e cel mai important beneficiu ,urmate apoi si de celelalte.Antivirusul Bitdefender ne oferă siguranta.

 124. Ioana Zamfirescu
  Ioana Zamfirescu

  Cred ca as alege „Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente”.

 125. F

  Moduri pentru jocuri, filme și lucru.
  E simplu și eficient să ai modul de lucru selectat pentru activitatea pe care o faci fără întreruperi inutile.

 126. Tudor mirela
  Tudor mirela

  Securizarea rețelei wi fi :*

 127. Adriana

  Cred ca e cam peste tot, nu numai în România!

  • Anca Ceaon
   Anca Ceaon

   Tranzacții bancare sigure :)
   Cea mai mare teapa am luat-o de la compania de telefonie, expira abonamentul si sotul este sunat ca i se ofera prelungirea abonamentului plus un telefon GRATUIT, i se spune ca va fi un telefon cu acelasi numar de GB memorie( 128 GB) si surpriza…primesc mesaj ca vine telefonul in valoare de 361.58 lei (plata in rate) …ma gandesc..asta e…
   Si vine comanda….telefon de 32GB….abonamentul e deja prelungit pe 2 ani…telefon naspa… :((

  • Cabral Ibacka
  • Concurs

   198. Anca Ceaon

 128. Georgiana

  Da, primaria organizează un eveniment pt sarbatorile de iarna pe o perioada de o luna acum vreo 15 ani, ma pune sa cumpar o casuta din lemn ca de ei nu mai aveau ca au dat la ai lor, dupa panarama cu asezatul care trece si asta incep sa vina sa ceara bani pe curent transe de cate 600lei,la care eu cer chitanta pt doamna contabila nu pt mine, ei gen se rezolva dar nu se poate, teapa frate de la stat!

  • Georgiana

   Stai ca m-am prinsnu am eu nas de asa ceva, m-am uitat peste comentarii si astia tineri varsta a doua vin tare, imi trebuie cred dictionar sa inteleg tot, „orisicum” a fost o placere! (mama si ce ma aprinsesem la aducerea amintirilor)

 129. Gabi

  Securizarea rețelei și protejarea de copiere a datelor din laptop

 130. Georgiana

  Tranzacții bancare sigure. Sunt sceptica când comand ceva online și de obicei pun un card pe care am o sumă mică de bani, un fel de card doar pt cumpărături online.

 131. Revitea

  Reteau wi-fi mai sigura…la ea ne conectam cu telefoane, tv, laptop, calculator si automat toate datele introduse in acestea pentru cumparaturi, plata facturi s.a. pot fi in pericol.

 132. Alina D

  Securizare wi fi :D

 133. Andreea Necula
  Andreea Necula

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 134. Giulia Turcu
  Giulia Turcu

  tranzacțiile bancare sigure

 135. Secuiu Mihaela
  Secuiu Mihaela

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente.

  • MIHAELA GABRIELA LUNGU
   MIHAELA GABRIELA LUNGU

   Nu m-am pricopsit cu țepe pana acum, pentru ca de felul meu sunt circumspecta si banuitoare. Am fost pusa la încercare de vreo doua ori, odata la mare cand aveam copilul mic si „l-au selectat ptr reclame” si inca odata cand m-au agatat pe mine penrtu același lucru la trecerea de pietoni de la Romana. M-am dus, am vazut despre ce e vorba dar n-am picat in plasa. In rest m-a ferit Doamne-Doamne de întâmplări din astea. Ah…am pățit-o și pe cea cu inelul de aur pe strada….dar..n aveam bani suficienți . Dar da, pana la urma fraudele bancare sunt cele mai nasoale,de astea sa ne fereasca BitDefender!

  • Concurs

   207. Secuiu Mihaela

  • Concurs

   208. MIHAELA GABRIELA LUNGU

 136. Marcela

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente consider un beneficiu important .

 137. Lavinia Odobasianu
  Lavinia Odobasianu

  Moduri pentru filme, clar!!
  Ferestrele pop-out sunt ca niște scobitori băgate in ochi si creier, noaptea la 12,după ce ai adormit doi monstruleti, pardon, copii, si ai speranța că vezi mai mult de 10,maxim 15 minute(in cel mai fericit caz) din filmul ăla cu recenzii bune.
  Având parole pe carduri, informații despre site-urile phishing si frauda online, clar aleg varianta de mai sus!
  Cabral, omule, imi iei banii de pe card cu articolul asta, musai sa imi achiziționez BitDefender acum
  Hai, seara faina, ma pun la film

 138. Cosmin

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 139. DReli

  De cate ori cumpar on line…exista teama de a „pierde” banii din cont!
  „Tranzacții bancare online sigure” mi as dori mereu!

 140. Sălășan Cristiana Ioana
  Sălășan Cristiana Ioana

  Aleg ” Protecție împotriva atacurilor de tip phishing” dar și „tranzacții bancare sigure”. Utilizez extrem de mult online-ul pentru vanzarea/cumpărarea de diferite obiecte sau lucruri necesare și implicit prefer plata online.

 141. Muntean Ruxandra
  Muntean Ruxandra

  Cel mai important beneficiu pentru mine ar fi tranzactiile bancare online sigure.

 142. Cristian Verzea

  Atunci când calul care intră pe poarta telefonului, laptopului sau tabletei este prea mare pentru a fi adevărat, sunt șanse foarte mari să fie un cal Trojan, așa că cel mai bine e, dacă nu pot să anticipez, măcar să dau “Error 404” dihaniei. Tot așa lucrează și “băieții de la gaze sau deratizare”, ditamai calul, frumos, elegant, când colo, ai grijă la măgar!
  Cam ăsta ar fi avantajul pentru mine.

 143. Amalia Mătiuț
  Amalia Mătiuț

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing, clar cel mai important beneficiu pentru mine! Deși nici celelalte nu sunt de ignorat! BitDefender rules!

 144. Stefania

  Tranzactiile bancare online

 145. George

  Bitdefender VPN. Asa poate mai scap de toate add-urile și reclamele targetate ce-mi invadează viata

 146. Cristi

  Protejarea tranzactiilor bancare online.

 147. AndreiBL

  Anonimitatea pe internet

 148. Graur Valentin
  Graur Valentin

  Tranzactii bancare online sigure!

 149. Raluca

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente, asta este pentru mine beneficiul cel mai important, să știu că sunt protejată din toate punctele de vedere, iar ceea ce oferă BitDefender este de mare ajutor.

 150. Carmen

  Beneficiul cel mai potrivit pentru mine ai fi „Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță”… era sa iau „țeacă” din cauza ca m-am logat pe o retea wifi si cineva a încercat sa imi sustragă ceva banuti de pe card… :(

 151. Cristian

  Eu folosesc de foarte mult timp, nu știu cum să spun sa se înțeleagă mai bine că este un bun necesar să protejezi bănuții.

 152. Diana Gealapu
  Diana Gealapu

  Hmm, in afara de toate chestiile misto care tin de siguranță, mie imi suna bine faptul ca app detectează atunci când vizionez un film sau ma joc, lucrez, etc, nu-mi apar notificari pop-up
  Seara frumoasa

 153. Florea Florin
  Florea Florin

  Eu zic că cel mai mare beneficiu este cel in care îți securizează transferurile bancare ,mai ales că sunt foarte multi tepari care te fac sa crezi că vor să ți cumpere un anumit produs și să faceți transferul prin olx sau mai știu eu ce mijloace de unde tu poți fi păcălit și ei îți sustrag bănuții din cont

 154. Mititica Mariana
  Mititica Mariana

  Tranzactii online sigure. Asta e important

 155. Adelina

  Tranzactii bancare online sigure

 156. Irina Andreea Tifachi
  Irina Andreea Tifachi

  Protecție împotriva fraudelor bancare

 157. Colische Ana Maria
  Colische Ana Maria

  Tranzactii bancare sigure si securizarea retelei de wifi. Astea sunt importante acum pentru mine.

 158. Ilie

  Securizarea rețelei wi-fi

 159. Cami

  Tranzacții online sigure

 160. Dorin Mateescu
  Dorin Mateescu

  Sincer, “Tranzacții online sigure” ar fi cel mai “atrăgător”. Prefer sa șterg un mail de exemplu decât sa fac notificări la banca si săpături după tranzacții dubioase.

  Dar ma așteptam sa apara in articol teapa “iPhone” de îți arată un iPhone 3G cum eram pe atunci si după ce ii dădeai banii sau ceva sa ii convină la băjet, primeai un săpun intr-o husa cu fermoar lipit bine. Pana te dezmeticeai, sănătate. Stiu de la un prieten pățit, nu eu categoric :))

 161. Cristina C
  Cristina C

  Cel mai important beneficiu: Tranzacții bancare online sigure

 162. Mihaela Grigoras
  Mihaela Grigoras

  Cel mai ,,vizibil,, beneficiu sunt tranzactiile online sigure,
  – pentru ca imi place sa fac cumparaturi on line. Dar si mai mult apreciez faptul ca Bitdefender are grija de siguranta mea on line in amanunt si in detaliu si anticipeaza vulnerabilitatile mele – realizez adesea ca pericolele pe care eu le constientizez sunt infinit mai mici decat cele reale. Am/cumpar Bitdefender de peste 10 ani. Mi-ar placea sa am ,,abonament,,.

 163. ionatan adrian
  ionatan adrian

  VPN. Am vrut mereu sa am, dar nu mi-am luat niciodată și mi se pare mega tare. E pe lista mea, oricu

 164. Adrian Stefan Susa
  Adrian Stefan Susa

  Eu cred ca cel mai important beneficiu,este ca evit rusinea de a fi fost tepuit!:))
  Parca o si aud peca mea…..Baaaa!!!…intri pe toate link-urile de rahat!!!

 165. Ioana Ivanescu
  Ioana Ivanescu

  Proectia impotriva amenintarilor noi si a celor existente, dar si protectia pe Wi Fi, precum si platile online sigure…toate sunt super importante!

 166. Iulia Vatra
  Iulia Vatra

  Aș alege -Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente – și aici intra tot felul de pericole pe care nu le dorește nimeni.

 167. Adriana

  Pentru mine, cel mai important beneficiu este pastrarea anonimitatii pe Internet. Vreau sa fiu un Ninja!

 168. Catalin Stoica
  Catalin Stoica

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 169. Sanda

  Tranzacti online sigure!!

 170. Stanca Liliana
  Stanca Liliana

  Cel mai mare beneficiu este sa mi fie în siguranță datele bancare, pentru ca imi achit online facturile. Apoi, protectia Windows, securitatea navigarii pe internet, navigarea rapida pe internet, in mod anonim si in siguranta, Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 171. Huzau Inocentiu
  Huzau Inocentiu

  Salutare, Cabral!
  Avantajul pe care eu il consider cel mai important este siguranta tranzactiilor online.
  Din fericire eu nu am patit-o din punctul asta de vedere insa am multi prieteni care au ”muscat” faza cu plata online olx. Fratele meu era cat pe ce sa introduca datele cardului pe care el cu viitoarea sotie aveau banii de nunta. Norocul lor e ca acel card era la ea iar el a si-a folosit cardul personal pe care avea suma de 800 lei. AVEA.:))
  Intr-o lume care se digitalizeaza pe zi ce trece, SIGURANTA trebuie pusa pe primul loc.
  Felicitari pentru tot ce faci, te urmaresc pe unde apuc. :D
  O seara faina!

 172. Cristina B
  Cristina B

  Cel mai important beneficiu, din punctul meu de vedere, este reprezentat de tranzactiile bancare online sigure.

 173. Lungu Verginica
  Lungu Verginica

  Sa știu ca plățile online sunt sigure mi ar oferi un confort

 174. Diana R

  Eu as alege tranzactii bancare online sigure.

 175. Georgian

  Protecția împotriva fraudelor online.

  Eu îmi găsisem un “cumpărător” pe OLX, ulterior am aflat că e deja cunoscută metoda. Am făcut și sesizare la poliție dar sunt o groază…

 176. Vancea Ana Maria
  Vancea Ana Maria

  Am participat la un concurs al celor Calatori in bascheti, pe Insta, seara am primit mesaj ca am castigat, sa urmez pasii lor, pe la jumatate abia m-am prins‍♀️. Șmecherii clonasera pagina si gaseau din cei înscriși la concurs fraieri care credeau. Asa oare e si la tine?

 177. Mariana

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 178. Mihaela

  Un produs românesc pe care îl folosesc de mult timp care mă ajută să mă simt în siguranță atunci când fac tranzacții online și care blochează site-urile pe care le detectează ca fiind suspecte.

 179. Șerban Alina
  Șerban Alina

  Tranzacțiile online sigure cu siguranță este cel mai important beneficiu!

 180. Mirela Livia
  Mirela Livia

  Toate sunt importante,dar principal ar fi protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente, nu mi-ar plăcea sa pierd poze,videoclipuri sau sa le vad pe cine știe unde alte site-uri. Bani pe card nu prea am, nu prea au ce sa jefuiască de la mine, hai ca parolele ar fi ceva important și alea, nu vreau sa știe nici soțul parolele, darămite altcineva și wifi am furat și eu de la alții, știu cum e. Asa ca e bine sa ne protejam oricum ar fi.

 181. Mihai Suveti
  Mihai Suveti

  Sunt utilizator de Bitdefender asa e clar ca oamenii m-au convins cu produsul lor. Insa daca ar fi sa prioritizez cumva ar fi siguranta contea phishing si VPN-ul!

 182. LASCU FLORENTINA
  LASCU FLORENTINA

  Tranzacțiile bancare online sigure, nu toată lumea isi permite să își ia un antivirus, mulți au salarile pe card vând minim pe economie si foarte mulți pensionari cu pensiile mici.

 183. Tache Petre
  Tache Petre

  Salut. Un beneficiu este acela ca exista tehnologiea de a ne apara de dusmanii invizibili „covidul online”. De aceea e bine sa ai orice produc Bitdefender ca acesta de va ajuta.
  Numai bine.

 184. Liviu

  Apăi VPN, (ov cors) pentru siguranță si anonimitate. Mi-au ajuns atatia provideri ce promit marea cu sarea.
  Inca n-am incercat VPN de la BItdefender.

 185. Cristi

  Navigarea rapida pe net in mod anonim și în siguranță cred că este cea mai importanta, deoarece așa scapi și de atacurile phishing, ai și siguranță tranzacțiilor bancare… Cred că e cea mai complexa.

 186. kiss beata
  kiss beata

  pentru mine, ar fi protectie hospot, reteaua wi fi si tranzactii online, nu numai pe pc saua laptop/tableta cat si pe telefon.

 187. Paul- Ninel
  Paul- Ninel

  Tranzactii bancare sigure, si apararea de amenintari, (folosesc deja Bitdefender de de ceva timp)

 188. Stanciulescu Mariana
  Stanciulescu Mariana

  Tranzacții online sigure, ca de astea ma lovesc cel mai mult!

 189. Andrei Angheluta
  Andrei Angheluta

  Tranzactii online sigure si faptul ca stie atunci cand te joci si nu te deranjeaza. Folosesc Bitdefender de cativa ani si pot spune ca nu mi-a dat batai de cap absolut deloc.

 190. Elena D.

  Tranzactii online sigure si securizare wi-fi.

 191. Mitu George
  Mitu George

  Păstrează anonimitatea pe internet !

 192. Ana

  Tranzactii bancare online sigure, asta este cea mai importanta pentru mine.

 193. Gabriela

  Principalele beneficii pentru mine ar fi: protecția împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente și tranzacțiile bancare online sigure.

 194. Constantin Stoica
  Constantin Stoica

  Protectia impotriva atacurilor de tip phishing mi se pare un beneficiu foarte important in conditiile in care suntem din ce in ce mai digitalizati.

 195. Cosma Marius Costel
  Cosma Marius Costel

  Cele mai importante pentru mine sunt protecție împotriva atacurilor de tip phishing și siguranță tranzacțiilor bancare.

 196. Tusinovschi Ana
  Tusinovschi Ana

  Protecția împotriva fraudelor online și securizarea rețelei Wi fi.

 197. Bianca

  Teapa cu accidentul au încercat-o si la mine. Fara suflet oamenii astia. Si treaba cu phishingu am mușcat-o si eu, dar si ei – ca am așteptat sa miste in card si sa sun la banca.
  Folosesc Bitdefender de ceva ani, mai nou pe absolut toate device-urile. Dacă ești un user mai heavy (ca mine) toate-s importante. Dar, daca ar fi sa aleg doar un beneficiu, păi atunci pot spune ca navigarea în siguranta e cea mai importanta (mai ales cand esti des in deplasare).
  P. S. : Poate ne povestești într-o zi cum e cu Bitdefender box. Ma tentează de ceva timp.

 198. Ionut Predusca
  Ionut Predusca

  Protejarea tranzactiilor bancare online.

 199. Florentina s
  Florentina s

  Protecție impotriva tuturor amenințărilor din online!

 200. Cel mai important beneficiu, pentru mine, ar fi: tranzactii online sigure. Intr-o lume in plina pandemie, majoritatea cumparaturilor se fac online
  Cel mai important beneficiu, pentru mine, ar fi: tranzactii online sigure. Intr-o lume in plina pandemie, majoritatea cumparaturilor se fac online

  Cel mai important beneficiu, pentru mine, ar fi: tranzactii online sigure. Intr-o lume in plina pandemie, majoritatea cumparaturilor se fac online

 201. Cocarlea Alexandru
  Cocarlea Alexandru

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță :)

 202. Demetrescu Catalin
  Demetrescu Catalin

  Tranzactii bancare online sigure.

 203. Andrei

  VPN + trafic criptat = love

 204. Ana Radu

  La mine siguranta tranzactiilor bancare ramane pe primul loc

 205. Graur Valentin
  Graur Valentin

  Tranzactii bancare online cât mai sigure

 206. Gabriela C
  Gabriela C

  De departe, siguranță trazactiilor on-line.

 207. Aura

  Siguranță pentru tranzacțiile online, cred că ar fi cel mai important beneficiu pt.mine.

 208. Ionela

  Tranzacțiile online …mi se par cele mai vulnerabile!!

 209. Iony Roșca
  Iony Roșca

  Tranzacțiile online sigure cred ca sunt cele mai importante, urmate de protecția împotriva atacurilor de tip phishing

 210. Sculschi Ramona Daniela
  Sculschi Ramona Daniela

  Pentru mine unul dintre cele mai importante beneficii ar fi protectia tranzactiilor online cu cardul, fac destul de multe cumparaturi online. Urmatoarea ar fi cea cu protectia impotriva site-urilor care par sigure dar sustrag informatii importante precum parole sau date de pe card…adevarul este ca navigand pe internet, mai mult ca sigur poti „ateriza” pe un astfel de site, cel mai bine ar fi sa fi protejat.

 211. Oana Tarmigan
  Oana Tarmigan

  Felicitări!Cred ca de departe cel mai fain mod de a promova un produs, un serviciu etc.Probabil partea de tranzacții cu cardul în momentul de fata mi se pare cea mai importanta, suntem în era în care extrem de multe tranzacții se fac în acest fel.
  PS: mi a adus aminte de primul an de studenție la Timișoara când, împreună cu o prietena ne am luat teapa cu aurul de la o doamna de etnie roma. Și ma gândesc acum mereu la sfatul unui prieten: în viata ori învingi ori inveti …eu continui sa învăț zi de zi ( pe alocuri mai apare și câte o mica victorie ce imi gâdilă orgoliul).
  Felicitări din nou, foarte original!!

 212. Andrei Ana Maria
  Andrei Ana Maria

  „Tranzacții bancare online sigure” mi se pare cel mai important beneficiu.

 213. Ionela

  Tranzacțiile online,mi se pare cel mai important sa fie protejate!!

 214. Adrian

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 215. Brenda

  Securizarea rețelei Wi Fi și a tranzacțiilor bancare
  Referitor la una din țepele descrise de tine( cea cu lanțul) se mai practica și acum. Cred ca sunt vreo doua luni de când un nene stătea in jurul unui hipermarket din Botoșani cu un inel masiv și încerca sa țepuiască trecătorii … sper ca nu și a luat o nimeni

 216. Balaci George
  Balaci George

  Protecție totala, totuși cel mai important este tranzacția bancara!!

 217. Alin Crișan
  Alin Crișan

  Aș zice că tranzacții online sigure, cumpăr tot mai mult online în ultima vreme și un plus de siguranță e binevenit.

 218. Filigean Marian
  Filigean Marian

  Tranzactii bancare online sigure!!!

 219. Mela

  Pentru mine cel mai important este ca imi poate oferi tranzactii bancare online sigure.

 220. Iuliana

  Protejarea datelor bancare si a parolelor si tranzactiile online in siguranta sunt beneficii foarte importante.

 221. Anca Toader
  Anca Toader

  Tranzacții bancare online sigure!

 222. Ioana Sime
  Ioana Sime

  Tranzactii online sigure

 223. LiliPuf

  pentru protectie….nu pot sa spun in ce fel ma ajuta pe mine bitdefender

 224. Cami

  Pai cel mai mult îmi place aia cu protecția web… de 2 ani am bitdefender, la recomandarea ta de atunci si toate aparatele îmi sunt total protejate.

 225. Oancea Catalin
  Oancea Catalin

  Tranzacții online sigure este clar cel mai mare beneficiu.

 226. Patricia

  Tranzactii bancare … asta e clar .. cine vrea sa ramana fara bani in conturi? Eu nu!

 227. Alexandra Radu

  Comoditatea de a face orice plata sau tranzacție on-line, în cel mai sigur mod, fiind protejate datele personale!

 228. Cosmina

  Asta cu securitatea wi-fi ului mi se pare cea mai tare acu ca am citit beneficiile!
  Eu nu fac tranzacții si mi se parea fain sa ai siguranta din punctul asta de vedere, dar securitatea retelei e best !!!

 229. Cristolovean
  Cristolovean

  Tranzactii bancare sigure

 230. catalin

  tranzactiile online+securitatea retelei proprii(asta cred ca e chiar mai importanta)

 231. Novac Alexandru
  Novac Alexandru

  Siguranță pentru tranzacțiile online, cred că ar fi cel mai important beneficiu pentru mine .

 232. Diana Marian
  Diana Marian

  Hei! Daca e sa vorbim despre tepe…cred ca ne pandesc la tot pasul…cu siguranta as alege tranzactiile on-line in deplina siguranță dar nu stiu ce sa ma fac cu cele off-line acu in perioada asta ca am intrat in febra cumpărăturilor pentru Crăciun! So…somebody stop me!

 233. Draghici Daniela
  Draghici Daniela

  Securizarea retelei wifi si tranzactiile bancare online!

 234. Bogdan Nichifor
  Bogdan Nichifor

  Securizarea retelei wi fi și tranzactii bancare/cumpărături sigur! Mersi & baftă

 235. Bojaru

  Hello. Tranzacții bancare sigure și securizarea contului.

 236. Mihai Daniel Laurentiu
  Mihai Daniel Laurentiu

  Consider că securitatea Wi-Fi-ului este prioritară când vine vorba de antivirus, urmată îndeaproape de navigarea criptata nelimitată. Trăim vremuri în care suntem conectați mereu și avem nevoie ca macar acasă să fim cu wi-fi-ul în siguranță.

 237. Costache Mihaela
  Costache Mihaela

  Consider ca beneficiile cele mai importante sunt tranzactiile bancare sigure si securizarea retelei de wi-fi.

 238. Laura

  La ce jaf de tel am nu știu dacă ar funcționa ceva pe el,,dar în orice caz as alege tranzacțiile bancare…

 239. Ana

  Sa iti zic eu o țeapă?
  Terminsem clasa a 5-a, era vacanta de vara. Parintii divortasera cand aveam 6 ani si au facut partajul, dar mama cheltuise toti banii cat ai zice „pește”. Stateam cu ea si surorile intr-o camera cu baie pe hol și o bucatarie mica, mica, mica. Mama era campioana la imprumutat bani de la rude, cunoscuți, prieteni, banca si… camatari si au venit camatarii sa recupereze o rata din banii dati imprumut… A inceput mama sa minta ca e necajita ca tatal ei, bunicul meu a facut infarct si are mare nevoie de bani sa il opereze si nu are efectiv cum sa dea luna aia rata, sa o pasuiasca pana luna viitoare sau sa ia un obiect din casa, cum ar fi televizorul, din spusele ei nou-nouț . Ce crezi? Aia au ales sa ne ia televizorul vai mama lui, din ala vechi cu tub, in contul unei rate de vreo 400 sau 500 de lei TV-ul arata bine, dar ce nu știau ei era ca era la a nu stiu cata mana de reparatii. Cert e ca urmatoarea luna mama a mers la camatar acasa si ala i-a spus ca nu e multumi, iar mama i-a dat rata normal, explicandu-i ca angajatii lui l-au fraierit cu tv-ul vechi, ca ea e o doamna si nu face asa ceva. Bai, nu stiu cum a reusit sa le dea tapa de doua ori, dar iaca mai iau si camatarii țepe

 240. Relu

  Daca m-ar scapa si de „baiatu’, baiatu’, iti dau un telefon” as lua 2 :))). Cel mai probabil e util pentru ca e o solutie completa de securitate, de tip ready to use, fata de una DIY (VPN propriu, Firewall, ad/malware blocker, aso).

 241. Adrian Eugen
  Adrian Eugen

  Cea mai mare țeapa e aia cand îti lasi un loc de munca bine platit , unde esti apreciat pentru unul si mai bine platit, dar asta doar în mintea ta, cand ajungi defapt la noul loc de munca îti dai seama ca nici jumate din cele propuse la interviu nu se poate realiza si nici la vechiul loc de munca nu te poți intoarce, pentru ca nu ai plecat cu capul jos, ci cu capul pe sus, nu ai lasat loc de buna ziua. Se mai întampla.

  • Cabral Ibacka

   :( Înțeleg ce spui.
   Dar poți privi și partea bună… data viitoare vei fi mai puțin entuziasmat.
   Dar, să știi… schimbarea, chiar dacă uneori poate părea nasoală, poate duce la chestii mișto.

 242. Ion Corina Alexandra
  Ion Corina Alexandra

  Cum bani nu prea am in conturi, cred ca cel mai ok este siguranta retelei wi-fi

 243. Gabriela

  Cel mai important pentru mine ar fi „Protecție împotriva atacurilor de tip phishing”.

 244. Andreea Gabriela Mosor Avram
  Andreea Gabriela Mosor Avram

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 245. Bogdan Stancila
  Bogdan Stancila

  Trafic criptat.

 246. Gabi

  Pentru mine sunt foarte importante: protecția împotriva atacurilor de tip phishing, tranzacțiile bancare online sigure si navigarea rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 247. Florentina
  Florentina

  Pentru mine este important sa am o protecție asupra tranzacțiilor bancare online

 248. Diana

  Fără țepe. Protecția tranzacțiilor bancare online.

 249. Madalina

  Securitatea tranzactiilor bancare este cea mai importanta pentru mine. Cea mai mare teapa a fost a italianului care a crezut timp de 15 ani ca are o relatie la distanta cu un model brazilian.

 250. Mihai Cojbuc
  Mihai Cojbuc

  Beneficiul cel mai mare este securizarea rețelei wi-fi deoarece am legate mai multe dispozitive în casa care fără protectie ar putea fi foarte ușor accesate de altcineva. Am prins și oferta bună la ei de black friday pt. 5 dispozitive și sunt foarte mulțumit.

 251. Novac Alexandru
  Novac Alexandru

  Siguranță pentru tranzacțiile online, cred că ar fi cel mai important beneficiu pt.mine.

 252. Florin

  Consider ca securizarea retelei de wi-fi, iar mai apoi tranzactiile bancare sigure (aici deja avem mult ajutor din partea bancilor: de ex. confirmarea platii din aplicatie), sunt cele mai importante lucruri.

 253. Silvia

  Tranzactii online sigure.

 254. Baicoana Raluca
  Baicoana Raluca

  Tranzacții online sigure și protecția datelor

 255. Catalin

  Eu doar vreau telefonul.

 256. Alin Albu

  Securizarea retelelor wi-fi si siguranta tranzactiilor bamcare online le consider cele mai importante.

 257. Violeta gherghisan
  Violeta gherghisan

  Pentru mine cel mai important este securizarea rețelei wi-fi si siguranța tranzactiilor bancare online!

 258. Toma Elena
  Toma Elena

  Cel mai important beneficiu pentru mine este protectia impotriva tuturor amenintarilor noi sau existente

 259. Mircea Solomon
  Mircea Solomon

  Tranzacții bancare online sigure …

 260. Florentina
  Florentina

  Pentru mine este important sa am o protecție asupra tranzacțiilor bancare online .
  P.s. Si securitatea wifi.

 261. Lavric sergiu
  Lavric sergiu

  Securizarea traficului si protejarea identitati

 262. Claudia Spatarelu
  Claudia Spatarelu

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing, aceasta mi se pare că ar fi cea mai importantă pentru mine.

 263. Spumă

  Tranzacții online sigure

 264. sorin r

  Folosesc suita Bitdefender de mai bine de 10 ani. Am pe telefoane, laptop-uri, mai ramane sa pun la televizor si frigider. Cel mai mare beneficiu tine de siguranta retelei de internet. Daca asta e sigura si nu o luam razna pe coclaurile internetului, sigur avem protectie si la celelalte activitati internautice cum ar fi tranzactiile bancare sau protectia identitatii etc.

  Apropo, nu ma lasa sa comentez! Zice ca sunt prea rapid la comentarii :))

 265. Marton mihaela
  Marton mihaela

  Protectia impotriva tuturor amenintarilor

 266. Razvan

  Clar as merge pe securizarea retelei WiFi, protectie VPN si securizarea datelor bancare.

 267. Radu

  Securitatea hotspoturilor wifi ocupa locul 1 pentru mine, urmata de plati sigure si vpn.

 268. Toma Elena
  Toma Elena

  Cel mai important beneficiu este protectia impotriva tuturor amenintarilor noi sau existente.

 269. Oana Radu

  Tranzactiile bancare sigure. La cate plati fac online, e cea mai importanta.

 270. Diana

  Securitatea retelelor wi-fi. Acolo se intampla marile „tepe”din punctul meu de vedere.

 271. Moise Alina
  Moise Alina

  Din punctul meu de vedere, cel mai important beneficiu este reprezentat de protectia împotriva atacurilor de tip phishing.

 272. Larisa

  Pentru mine cea mai importanta este securitatea tranzacțiilor bancare , precum și securizarea rețelei wi-fi.

 273. Ioana Biță
  Ioana Biță

  Securizarea wifi pentru ca e cea mai vulnerabila și la cum suntem acum tot mai digitalizati și acasă și la munca, ne expunem tot mai tare .

  • Carmen Drăghici
   Carmen Drăghici

   Securizarea rețelei wi-fi.
   Cât despre țepe.. Acum vreo 20 de ani erau tot felul de firme care își închiriau niște căsuțe poștale, cumpărau, cine știe de unde, o bază de date și trimiteau prin poștă o grămadă de invitații să participi la tot felul de concursuri cu premii garantate, dar ca să te înscrii trebuia să cumperi niște produse de la ei. Produsele erau unele de 2 lei, dar cu niște prețuri exagerate. Problema era că pe vremea aceea nu existau firme de curierat, opțiunea de verificare colet sau rambursare comandă. Comandai, plăteai, luai țeapă, asta era. Și bineînțeles nu era nicio tragere la sorți sau vreun premiu.

  • Concurs

   347. Ioana Biță

  • Concurs

   348. Carmen Drăghici

 274. Tanase Raluca Daniela
  Tanase Raluca Daniela

  Aleg „Protecție împotriva atacurilor de tip phishing”.

 275. Ioniță

  Consider că, BitDefender are foarte multe beneficii, da, țepele sunt la tot pasul, iar noi cu siguranță ar trebui să ne axăm,mai ales în această perioadă pandemică, mai mult pe siguranța tranzacțiilor online,a cardurilor, etc.. Un prim beneficiu ar fi ca Bitdefender oferă instrumente eficiente pentru o maxima siguranță și nu mai stai cu grija ca ești „tras în țeapă”.

 276. Lazar Oana
  Lazar Oana

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing
  Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parole sau numerele cardurilor bancare.

 277. Viane

  Securizare wi-fi si a tranzactiilor online. Si da, din pacate suntem campioni.

 278. Irimiea Maria
  Irimiea Maria

  Securizarea Retelei WI-FI

 279. Ioniță

  Consider că, BitDefender are foarte multe beneficii, da, țepele sunt la tot pasul, iar noi cu siguranță ar trebui să ne focalizăm, mai ales în această perioadă pandemică, mai mult pe siguranța tranzacțiilor online, a cardurilor, ș.a. Un beneficiu deosebit ar fi ca Bitdefender oferă instrumente eficiente pentru o maxima siguranță și nu mai stai cu grija că poți fii păcălit.

 280. Mihai Silviu Moise
  Mihai Silviu Moise

  Salut,

  Tranzactiile bancare sigure si marirea vitezei de operare a dispozitivelor… nu m-au dezamăgit pana acum atât pe mobil cât și pe laptop.

  Multumesc mult!

 281. Grecu Andrei Victor
  Grecu Andrei Victor

  Tranzacții sigure, consum mic de resurse.

  • Catalina

   Având în vedere ca prefer plata facturilor online, cel mai mare beneficiu oferit de BitDefender ar fi acela al tranzacțiilor online sigure.
   O teapa pe care și-a luat-o sotul meu și cu care ii mai scot ochii când se enervează e achiziția unui ciocan rotopercutor „Bosch”. Deși i-am spus ca nu are cum sa fie asa ieftin, il cumpărase de la o persoana care a spus ca l-a adus din Germania, s-a convins a doua zi când l-a pus la treabă și a început sa se dezlipească scrisul de pe el. Se mai frig și unii care spun ca ei nu o pot păți niciodată ( lucrează cu scule profesionale originale de 15 ani prin prisma meseriei pe care o are).

  • Concurs

   356. Grecu Andrei Victor

  • Concurs
 282. Daniela

  Tranzactiile bancare online sigure. Cel mai important aspect atunci cand ai batrani cu smartphone si card in familie si te trezesti ca nu stii pe unde a introdus datele cardului.

 283. MITU Ionela
  MITU Ionela

  Pe lângă tranzacțiile online sigure și siguranță rețelei Wi-Fi este foarte important și atacurile de tip phishing. Am pățit-o săptămâna trecută, am primit un email de la Netflix, ca trebuie să-mi actualizez datele, eu tocmai îmi schimbase cardul. Și am băgat toate datele și mi-a apărut ca nu este sigura pagina… Și noroc ca mi-am dat seama și am sunat la banca sa-mi blocheze cardul.

 284. Curecheriu Michel Antonio
  Curecheriu Michel Antonio

  Moduri pentru jocuri, filme si lucruri

 285. Popa Maria Elena
  Popa Maria Elena

  Tranzactii bancare online sigure… vis! La cate cumparaturi si plati online fac …

 286. Michel Antonio
  Michel Antonio

  Moduri pentru jocuri, filme si lucru!

 287. Andrei Visan Preda
  Andrei Visan Preda

  Securizarea retelei wifi mi se pare cea mai cea mai, mai ales daca ai copii, care nu au discernamant, nu stiu ce e bine si rau

 288. Andrei Laza
  Andrei Laza

  Pentru mine, cel mai important este sa pot face tranzactii online sigure.

 289. Dana

  Orice ne protejeaza de hoti e bine-venit.
  Securitatea platilor online.

 290. Alina

  Securizare wi-fi

 291. Vieru Alexandra
  Vieru Alexandra

  Pentru ca de mica mi-au placut jocurile pe calculator, am gustat putin si din riscurile internetului, desktop sabotat de jucatorii nervosi de cs, contul de steam spart si toate problemele, au incetat intr-o buna zi (suna ca o reclama, dar NU ESTE, este purul adevar), in care mi-am rupt din banii de jocuri si mi-am luat licentele BitDefender pe 3 pc-uri (era la oferta asa ca am impartit si prin familie). De atunci am observat singura ca desi initial antivirusul pare ca ingreuneaza pc-ul si mananca resurse, macar le mananca cu mare folos! Siguranta tranzactiilor si a conturilor este extrem de importanta, in special in zilele de azi, cand totul s-a digitalizat brusc in contextul pandemiei. Nu pot sa spun decat, multumesc BitDefender! De cand mi-a fost spart contul cu jocuri va folosesc si reinnoiesc anual, tot raul spre bine!

 292. Andra

  Eu merg pe navigarea rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță. Super mega necesara securizarea rețelelor Wi-Fi.

 293. Robert F

  Beneficiile de care aș avea nevoie ar fi securizarea rețelelor Wi-Fi. La plăți am grija pe unde bag cardul.

 294. Nikolette

  Pentru mine Tranzacții bancare online sigure este cel mai important beneficiu.

 295. Bitică Ciprian
  Bitică Ciprian

  Cred că fiecare beneficiu are rolul lui bine stabilit. Și odată cu amploarea luată de tehnologia mobilă trebuie sa ne gândim cu seriozitate la serviciile unor profesioniști în domeniul protecției, precum BitDefender.
  Cred că secuzarea datelor bancare și a tranzacțiilor trebuie sa primeze din moment ce categoria cea mai vulnerabilă dpdv tehnologic, cea de 60+, migrează încet către card și smartphone.

  • Mihaela Georgescu
   Mihaela Georgescu

   Blocarea reclamelor, securizarea device-urilor (mie si a membrilor familiei), orice trimitere catre un link mai dubios, virusel, blocat imediat.
   Vpn-ul prezinta o securitate din ce in ce mai necesara in zilele noastre.
   Mereu am avut antivirus si nu am avut niciodata probleme privind securitatea datelor personale sau a conturilor pe care le utilizez.

  • Evelina Vlad
   Evelina Vlad

   Cel mai important beneficiu pentru mine îl reprezinta tranzacțiile bancare online. Fac cumpărături online des în ultima vreme, din cauza condițiilor date și aceste tranzacții sigure sunt o liniște în plus.

  • Concurs

   372. Bitică Ciprian

  • Concurs

   373. Mihaela Georgescu

  • Concurs

   374. Evelina Vlad

 296. Scoupi

  Securizarea retelei wifi urmata de vpn si platinum sigure

 297. Gabriela Zamfir
  Gabriela Zamfir

  Tranzacții bancare online sigure.

 298. Elena

  Tranzacții online sigure

 299. Lidia Golescu
  Lidia Golescu

  Buna seara!
  As zice ca “protectie impotriva atacurilor de tip phising”, este un beneficiu important.
  Multumim pentru povestile utile.

 300. Laura

  Importante pentru mine sunt securizarea rețelei Wi-Fi și a tranzacțiilor online. Da’ cel mai important e telefonul, vreau telefonul!

 301. Vintila andreea
  Vintila andreea

  Tranzacții bancare sigure

 302. Morarasu Stefania
  Morarasu Stefania

  Cea mai importanta pentru mine este: protecția împotriva atacurilor de tip phishing.

 303. Catalina

  Având în vedere ca prefer plata facturilor online, cel mai mare beneficiu oferit de BitDefender ar fi acela al tranzacțiilor online sigure.
  O teapa pe care și-a luat-o sotul meu și cu care ii mai scot ochii când se enervează e achiziția unui ciocan rotopercutor „Bosch”. Deși i-am spus ca nu are cum sa fie asa ieftin, il cumpărase de la o persoana care a spus ca l-a adus din Germania, s-a convins a doua zi când l-a pus la treabă și a început sa se dezlipească scrisul de pe el. Se mai frig și unii care spun ca ei nu o pot păți niciodată ( lucrează cu scule profesionale originale de 15 ani prin prisma meseriei pe care o are).

 304. Raisa Chilom
  Raisa Chilom

  Securizarea Retelei WI-FI :)

 305. Alexandra Pantazescu
  Alexandra Pantazescu

  Hai salut. Clar sunt pro protejarea tranzactiilor bancare. Securitatea cibernetica in romania e cam pe la genunchiul broastei. Anul trecut de Craciun hotarat sa vand pe olx o jucarie dintr-ale copilul, una pe carese pune doar praful. Si ghici ce! Primesc mesaj cum ca cineva vrea sa cunpere, dar tre aa bag datele cardului si aa am eu suma minima vreo 300 lei in cont, drept garantie, bani ce imi vor fi returnati imediat ce personajul primeste coletul. Stii ca am facut plangere la politie si rezultatul a fost nul, nu? Cica n-au resurse! Romania, tara mea de glorii! Te-am pupat!

 306. Maria Matei
  Maria Matei

  Beneficiul “Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente”, parca le-ar cuprinde si pe toate celelalte.

 307. Enache Gelu

  Am cumpărat un laptop de gaming la 650 de lei nu știu dacă e teapa că nu a venit inca coletul dar mai mult că sigur o sa fie , sper că nu …

 308. Demir Daniela
  Demir Daniela

  Securizarea rețelei wifi.

 309. Viviana

  Clar as alege “tranzactii bancare online sigure”. Nu de alta, da’ pe cardul meu intra doar alocatia copilului de 1 an si 4 luni si dupa ce ca primeste o bruma de bani, ar fi si culmea sa dispara “gratuit”.

 310. Roxana

  Bună!
  Cred că beneficiile importante sunt protecția tranzacțiilor online și securizarea rețelei Wi-Fi.
  Numai bine!

 311. Stefan

  Protejeaza anonimitatea pe internet

 312. Alina Vleoanga

  Clar, pentru mine, cel mai mare beneficiu ar fi tranzacțiile bancare online sigure. Majoritatea cumpărăturilor le realizez cu plata online.

 313. Samoila Adrian
  Samoila Adrian

  Intr-o lume ce se îndreaptă tot mai mult către 100% online, protecția datelor noastre fata de cei ce le vor este cea mai importantă.

 314. Alexandru Stefan
  Alexandru Stefan

  Tranzacții bancare online sigure prin browser-ul dedicat si navigare rapidă pe internet in siguranta prin VPN-ul integrat.

 315. Osman Aurelia Andra
  Osman Aurelia Andra

  Pentru mine este foarte importanta protectia impotriva atacurilor de tip phishing si efectuarea tranzactiilor online in siguranță.

 316. Andrei Miu
  Andrei Miu

  Cred ca cea mai importantă protecție este cea a rețelei de internet.

 317. Andrada

  Protecția împotriva atacurilor de tip phishing…

 318. Momoloaca David
  Momoloaca David

  Securizarea Retelei WI-FI cred eu ca e cel mai bun beneficiu , dar si VPN-ul e foarte bun.

 319. Bosinceanu Vasilica
  Bosinceanu Vasilica

  Buna, protecția datelor si tranzacțiilor online.

 320. Ana

  Sincer,mi se pare super ideea asta de promovare. Nici nu știam că există așa ceva. Și mi se pare prea greu sa mă decid asupra unui singur avantaj,căci toate beneficiile sunt importante din punctul meu de vedere. Însă,cred că faptul că te protejează contra fraudei online e top. Spre exemplu,am un soț foarte ghinionist. Vrea și el sa cumpere o lada frigorifica, și își ia o țeapă de 150 lire noroc că ne-a dat banca banii înapoi. Să nu mai zic că i-a fost spart contul de Amazon/ebay de vreo trei ori,plus furate detaliile bancare și făcute tranzacții peste hotare. Iar,noroc cu banca că au fost vigilenți și li s-a părut suspecta activitatea și au blocat cardul. El chiar are nevoie de așa ceva

 321. Violeta

  Securizarea Retelei WI-FI.

 322. Mitu Mihai

  Toate funcțiile pe care le are Bit Defender sunt bune, dar cred ca una dintre cele mai importante este protecția împotriva atacurilor de tip phishing

 323. Sorin

  Tranzactii online sigure

 324. Andrei

  De departe cel mai mare beneficiu este cel al tranzacțiilor online sigure. Trăim timpuri care de multe ori ne obliga sa apelam la cumpărăturile online.

 325. Burlacu Diana
  Burlacu Diana

  Tranzactii bancare in siguranță, dar toate beneficiile vin de minune împreună.
  Despre țepe ce sa zic!? Misto țepe au luat unii. Nu imi aduc aminte o țeapă remarcabilă, dar nici nu îmi doresc, in schimb ii compatimesc pe cei ce au luat teapa.

 326. Stanciu Mihaela
  Stanciu Mihaela

  Tranzactii bancare online sigure fara dar si poate

 327. Oana

  Daca Bitdedender ar putea sa scoata de pe Facebook toate anunturile publicitare pe care le vad mama si tata as cumpara doua licente, nu una.Cata munca de convigere trebuie sa duc cu ei de fiecare data ca nu se merita sa cumpere nici pastile minune ( alea le-a gasit tata, nici nu mai stiu pentru ce erau, dar era o poza cu un doctor renumit, saracul doctor exista, dar nicidecum nu cred ca si-a dat el acordul pentru asa ceva) nici haine de pe nu stiu ce pagina fantoma ( alea le-a gasit mama ). Acum este si vina mea ca le-am aratat Facebook-ul , dar ce sa fac daca toata lumea are si voiau si ei. Si mama a primit si ea un telefon ca baiatul a facut accident, din fericire pentru ea , are doar o fata si nici un baiat, asa ca domnul de la telefon i-a inchis repede si nu a mai incercat a doua oara.

 328. Marin

  Securizarea Retelei Wi-Fi

 329. Paula Mihai
  Paula Mihai

  Deoarece fac des plati online, cel mai mare beneficiu pentru mine este clar > Tranzacții bancare online sigure

 330. Elena

  Tranzactii bancare sigure, de vreun an sunt mamica si treaba cu hoinaritul prin magazine nu mai merge, asa ca totul online. Cat despre tepe, zilele trecute un prieten din germania a platit depozit si chiria pe 2 luni ale unei case, iar in ziua cand s-a mutat doamna de la curatenie l-a poftit afara pentru ca locuinta nu se inchiriaza pe termen lung. Ca sa afle ca un client airbnb al locuintei a postat anunt fals, a facut turul casei, a oferit contract fals si s-a intors la el acasa fericit probabil

 331. Ana-Maria Buluc
  Ana-Maria Buluc

  Tranzacții bancare online sigure.
  In ultimii ani marea majoritate a afacerilor ne oferă posibilitatea să plătești online și trebuie să recunosc că este mai comod și economisesc timp făcând asta.

 332. Andries Răzvan
  Andries Răzvan

  Cel mai important criteriu ar fi protecția pop up urilor, ca de restul ma proteja și singur. Asta după ce am luat o teapa din categoria „cartoful”

 333. Beatrice

  Trafic criptat nelimitat

 334. Ana-Maria Buluc
  Ana-Maria Buluc

  Cel mai important beneficiu pentru mine este cel legat de Tranzacții bancare online sigure.
  In ultimii ani marea majoritate a afacerilor ne oferă posibilitatea să plătim online și trebuie să recunosc că este mai comod și economisesc timp făcând asta.

 335. Caty

  Asigurarea anonimitatii pe Internet.

 336. RuxandraN

  Pentru mine personal, protectia impotriva tuturor amenintarilor noi sau existente si tranzactii online sigure (ca plan de backup, tin banii in contul de economii si transfer cand e nevoie, vorba aia, nu e prost sistemul daca functioneaza. Pebtru plati externe, revolut si sters cardul dupa). Eu inca sunt uimita ca mai merge phishingul cand e din punctul mei de vedere, cel mai usor de identificat.

 337. Alina Patru
  Alina Patru

  Pentru ca sunt o mare fană a cumpărăturilor online , și de ceva vreme nu mai folosesc carduri decât cele virtuale , cred ca asta cu protejarea tranzacțiilor bancare , deși eu la ING am niște chestii foarte tari care ma ajuta în caz de furt ,al telefonului,pentru ca nu am card fizic ( exp. După 3 tranzacții la pos la a 4 a trebuie sa introduc PIN ul , deci maxim 300 lei se pot plăti, iar pe online oricum am 3D secure și chiar și asa nu pot face mai mult de 3 plăti online pe zi ) .
  P.S am pățit și eu farsa cu telefonul , nu a mers din păcate pentru ei ,nu au nimerit numele varului :)))) . Noapte buna!

 338. Laura Nedelcu
  Laura Nedelcu

  Tranzacții bancare în siguranta

 339. MOGOȘ NICOLAE OLIMPIU

  Deși acum se lauda cu consum redus de resurse pe vremea cand am folosit eu BitDefender lucrurile stăteau altfel, protecția oferita era într-adevăr ok dar consumul de resurse era foarte mare.
  Ca să revin la întrebarea ta Cabral, in momentul acesta „Protecție împotriva atacurilor de tip phishing” pare una a fi una din capabilitățile cele mai interesante la BitDefender-ul zilelor noastre dar și „Rata de detecție ridicata” pare a fi un plus față de softurile de securitate concurente.
  Și ca tot e 1 Decembrie lumea trebuie să știe că BitDefender e un produs romanesc, dovada ca încă se mai fac lucruri de calitate in Romania așadar avem un motiv in plus sa ne mândrim ca suntem romani.

 340. Crina

  Cu siguranța cel mai important beneficiu este sa fac shopping online in siguranța .

 341. Diana

  Tranzactii bancare online sigure

 342. Arama Daniel
  Arama Daniel

  Cu siguranță tranzacții bancare on-line sigure!

 343. Florina Miron
  Florina Miron

  Tranzactii online bancare online sigure

 344. Florina Miron
  Florina Miron

  Tranzactii online bancare sigure

 345. Evelina Vlad
  Evelina Vlad

  Cel mai important beneficiu pentru mine îl reprezinta tranzacțiile bancare online. Fac cumpărături online des în ultima vreme, din cauza condițiilor date și aceste tranzacții sigure sunt o liniște în plus.

 346. Manuela R

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 347. Alina

  Protectia datelor, tranzactii online sigure

 348. Raluca

  Pentru mine e foarte importantasiguranta tranzactiilor online. Ar fi neplacut sa ma trezesc fara bani pe carduri.

 349. Livia

  Pentru mine prevenirea fraudelor online este cel mai important, folosesc foarte des tranzacțiile online. Și da mi-am pus de multe ori întrebarea :Sunt sigure datele mele pe internet‍♀️.
  Eh uite ca am aflat de un produs internat datorita ție Cabral.Multumesc.
  O sa il studiez mai bine sa vad dacă exista și vro opțiune pentru atenționarea descărcării de fișiere de pe IP meu.
  Seara faina

 350. Raluca

  Pentru mine e foarte importanta siguranta tranzactiilor online. Ar fi neplacut sa ma trezesc fara bani pe carduri.

 351. Raluca

  Folosesc cash doar 1% din timp, deci e mega inportant sa fac tranzactii online in siguranta

 352. Cristian

  Aș concluziona că cel mai important pentru mine ar fi partea cu tranzacții bancare online sigure.

 353. Ștefan Trepăduș

  Fiind pasionat de tehnologie de mulți ani și chiar scriind despre ea de niște ani, ar trebui să-mi fie rușine dacă aș lua vreo țeapă online. Dar pentru că în ziua de astăzi se fac atât de multe lucruri online, inclusiv cumpărături de tot felul, cred că cel mai important beneficiu este securizarea tranzacțiilor bancare online. Metodele de hacking devin tot mai avansate și un strat în plus de siguranță nu strică niciodată.

 354. Iulia

  Protecția împotriva atacurilor de tip phishing: Bitdefender detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parole sau numerele cardurilor bancare.

 355. Flori Neagu
  Flori Neagu

  Tranzacții bancare online sigure și securizarea WiFi. Nu am luat vreo țeapă… încă, deși tentative/ tentații, au tot fost!

 356. Rux

  Online ul sigur, pentru ca ne facem toti cumparaturile online si uneori n-ai cea mai mare siguranta, ca na, ai mai cumpara ceva interesant si de pe un site de care n-ai auzit, ca doar acolo il gasesti:))) dar si VPN e tare misto. Una peste alta, tipii astia sunt tare misto ca lupta pt noi:)) si pe bani mai putini decat credeam :) pe vremea mea, antivirusurile erau ceva de neatins, si firmele le aveau piratate

 357. Andreea Mursa
  Andreea Mursa

  Tranzactii bancare sigure.
  Parintii mei si-au luat o super teapa, dragii de ei, acum 10-12 ani. Crezand ca vor cumpara doua camere de filmat de la o doamna ce statea la un semafor, surpriza!!! Au cumparat doua casetofoane in forma de camera de filmat :))

 358. Bobea Sabina
  Bobea Sabina

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 359. Adelin

  Tranzacții bancare online sigure. Siguranța banilor mei este foarte importantă și n-aș vrea ca într-o dimineață să mă trezesc și să aflu că au plecat de lângă mine

 360. Radu

  Tranzacții bancare online sigure !
  Fac multe plați online si ma simt in siguranță cu BitDefender !!!

 361. Mindrisoru Tudor
  Mindrisoru Tudor

  Beneficiul cel mai important cred ca este oferirea un pachet vast de servicii, inclusiv VPN, preturile fiind accesibile oricarui buzunar iar calitatea acestora pe departe in top. Daca ar fi sa aleg cel mai important beneficiu din pachetul lor acela ar fi solutiile impotriva atacurilor de tipul ransomware, in ultima perioada producatorii de software-uri au observat o crestere a frecventei in ceea ce tine de aceste atacuri.
  P.S.: Daca nu-mi trimiti si un cartof pe langa iPhone chiar ma supar.

 362. Elena

  Siguranță pentru tranzacțiile online cât și pentru conturi.

 363. Claudia Balan
  Claudia Balan

  Cel mai important beneficiu este să pot efectua tranzacții bancare online sigure. Bineînțeles că și celelalte beneficii și importante. Am avut cândva bitdefender. Cred că ar fi cazul să am din nou.

 364. Madalin Alb
  Madalin Alb

  Ma ajuta sa ma protejez împotriva fraudelor bancare.

 365. Madalin Alb
  Madalin Alb

  Eu folosesc bitdifender pentru orice protecție.
  Este foarte bun!!

 366. Maria

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 367. Catalin Cracana
  Catalin Cracana

  Previne amenințările de tip phishing sau frauda online atunci când faci cumpărături, tranzacții bancare sau navighezi pe internet

 368. Aurel Olteanu
  Aurel Olteanu

  Pentru mine ‘ Tranzacții bancare online sigure’ as zice ca ar fi cel mai important. Sigur, toate sunt, dar aici parca ar durea mai tare decat parola de la yahoo ul vechi :))

 369. Dan Bîrlan
  Dan Bîrlan

  Fără îndoială tranzacțiile bancare online.

 370. Luciana Serban
  Luciana Serban

  Beneficiul pt mine ar fi faptul ca tranzactiile bancare online sunt sigure.
  In era asta a cumpărăturilor online, trebuie sa ai o protectie sporita

 371. Vasilica Oana
  Vasilica Oana

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.Cel mai ok.

 372. Nicoleta Stamanichi
  Nicoleta Stamanichi

  Mi s-a intamplat acum ceva ani sa primesc un mesaj cum ca as fi efectuat o plata internationala, desi nu facusem asta niciodata si ca urma sa mi se retraga din cont o suma.Am sunat imediat la banca, departamentul fraude bancare si s-a depisat ca era cineva din Panama! Folosesc de multi ani tehnologia si toate tranzactiile mele se fac online. In acest fel, fac economie de timp si resurse Asadar, aleg varianta ,,tranzactii bancare online sigure,,

 373. Vasile

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 374. Madalina

  Protejarea tranzactiilor online , de la cumparaturi, la plata facturilor, dar si a operatiunilor bancare intr-un browser securizat, este, dupa parerea mea, cel mai important beneficiu.

 375. Georgiana

  Tranzacții bancare online sigure.

 376. Ramona

  Moduri pentru jocuri, filme și lucru.

 377. Silviu

  Tranzacții online sigure, și-asa e dureros sa vezi cum pleacă banii din cont când îi trimiți tu la plimbare, darmite dacă ți-i cheamă altcineva la joacă.

 378. Stan Alexandru
  Stan Alexandru

  Eu cred ca cel mai important este protecția tranzacțiilor bancare online, mai ales ca sunt din ce in ce mai multe.

 379. Maria

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 380. Mariana Valy
  Mariana Valy

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 381. Mariana Popoaia
  Mariana Popoaia

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 382. Claudia

  Tranzacții bancare online sigure.

 383. Eliza

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente.

 384. Patrick

  Neam de țepari. Era pe finalul anilor ’90 teapa cu schimbul valutar ….
  Asta s-a reușit după ’90 să ne transforme într-un neam de „jmecheri”
  Din păcate viitorul sună și mai rău

 385. Constantin L.
  Constantin L.

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 386. Adriana

  Tranzacții bancare online in siguranta!!!!

 387. Brasoveanu
  Brasoveanu

  Pentru mine, Tranzacții bancare online sigure

 388. Oana

  Tranzacții bancare online sigure.
  Mai ales că plătesc mai toate facturile in lume.

 389. Marcel

  Cele mai mari beneficii sunt interconectate. Cumparaturi online sigure si protectia datelor bancare

 390. Monica Vlasceanu
  Monica Vlasceanu

  Protecția impotriva fraudelor bancare, protecția rețelelor WI-fi

 391. Alis Radu-Avramescu
  Alis Radu-Avramescu

  Protecție impotriva furtului de date (phishing).

 392. Florinda

  Tranzacții bancare online sigure. Am luat mai multe tepe de la clienti. De una imi amintesc si acum pentru ca a venit cu o mica „victorie” :) Am importat pentru un client un grup conic de tractor, am discutat detaliile tehnice, i-am trimis foto cu schita si dimensiuni. Nu stiu ce mi-a intunecat mintea si nu i-am solicitat avans. Ca sa scurtez povestea: ii trimit coletul cu plata ramburs+transport (asa cum aparea in oferta). Tot in oferta mai aparea si ca trebuie montat cu un service autorizat (cerinta furnizorului), i-am citit si oferta la telefon (se pare ca le place vocea mea, este o solictare des intalnita). Sambata dimineata ma suna si imi spune ca a vazut el ca nu calca dintii pinionului bine pe cei ai coroanei (asa…la ochi).Eu ii spun sa-mi trimita dovada de la service care sa specifice care este „defectul” – stiam sigur ca nu este posibil, vandusem multe grupuri conice inainte si toate erau perfecte, n-am avut plangeri pana la el. Imi raspunde: pai…am refuzat coletul. Ce m-a mirat pe mine a fost: cum a putut sa se uite in cutie fara sa plateasca (nu era pus cu deschidere colet) ? Am acceptat teapa, ce era sa fac? Am aflat mai tarziu ca era prieten cu curierul de la Fan, putina reclama nu strica :) Atunci am solicitat sa-mi recuperez macar banii pe transport. Colegii mi-au spus ca n-am sanse sa castig in „lupta” cu dumnezeii de la Fan. Ha, nu stiau cu cine se pun:) Am deschis ticket, le-am trimis print screen dupa mesajele primite de la client in care dovedeam ca a deschis coletul fara sa plateasca. Ei? Ca nu e adevarat:) Si da-i, si lupta si tot asa pana au constatat ca nu scapa de mine si am recuperat banii pe transport. 10 kg+km suplimentari? Pentru mine conta. Gata povestea :) Aaaa, trebuie sa va mai spun una haioasa rau. Nu e teapa, e asa…o zicere funny de care ne amuzam si acum dupa aproape 10 ani. II spun unui client: Va rog sa-mi trimiteti comanda ferma. Raspunsul lui? Nu suntem ferma. Hai La Multi Ani! ca este deja 1 Decembrie.

 393. Florin Lungu
  Florin Lungu

  Protecția împotriva atacurilor de tip phishing.

 394. Paula

  Protectia impotriva atacurilor de tip phishing si efectuarea tranzactiilor online in siguranță.
  Cât despre țepe… Avem parte de câte una o dată la 4 ani… Sau la cât votăm…

 395. Raluca Dumitru
  Raluca Dumitru

  Tranzacții online sigure.
  Fac atât de multe plăti online încât mi se pare esențial să fie făcute în siguranță. Urmăresc întotdeauna cu atenție sa nu mă aflu pe o pagină „falsa” , duplicat a unei instituții, fiind doar o interfață de preluare date. A fost într-un timp și aceasta o țeapă de proporții.

 396. Sebe Andrei

  Sincer, cam tot ce contine Internet Security is Total Security e bun. Depinde de nevoi si cat de “agresiv” “surfezi” pe net. Real time protection-ul de la ei este de vis. Sincer acum. Cautand pe site-uri care mai decare dubioase, rezolvari la tot felul de probleme, poti sa fi sigur ca esti protejat cum o face si…..Durex. Am folosit ani de zile produsele lor.

 397. Adrian Banu
  Adrian Banu

  cel mai important beneficiu: tranzactii online sigure :)

 398. Adrian

  Pastrarea anonimitatii pe internet.

 399. Alexandra Mihai
  Alexandra Mihai

  Romanicai i.ar prinde bine sa aiba tranzactiile online sigure, nu o ducem bine la acest capitol. De aceea e preferatul meu

 400. Roxana

  Eu aleg Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente și tranzacții online sigure…
  Sunt fan BitDefender, de când vechiul meu laptop a cedat în urma unui „virus” și eram câte pe ce să fac parte din grupul persoanelor „țepuite” prin metoda tranzacțiilor false,către un site bine cunoscut, dar din păcate ce întâlnisem eu era doar o copie reușită al acelui site,. BitDefender face parte din familie, fiind nelipsit și protejând toate gadget-urile fiecărui membru… ️

 401. Alin Panzaruc
  Alin Panzaruc

  Cumva ironic, pentru ca lipsa protectiei a dus la aparitia mea, dar cel mai important pentru mine ar fi ca batraneii mei parinti sa fie protejati de data aceasta… anti-pishing, desigur.

 402. David

  Clar as alege tranzacțiile online în siguranță. Ar fi fff bine sa știm ca bani de pe care sunt în siguranță La efectuarea plăților.

 403. PaulaM

  Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important, mai ales ca eu chiar cumpar des de pe site-uri.. Si partea buna e ca nu mi-am luat teapa INCA :))

 404. Alina Badea
  Alina Badea

  Tranzactii bancare online sigure

 405. Andreea

  Cu siguranta securizarea retelei wifi

 406. Badeci Alexandra
  Badeci Alexandra

  Tranzactii bancare online sigure

 407. Iuliana Valentina
  Iuliana Valentina

  Protectie impotriva fraudelor online, azi am avut o conversatie cu o persoana ce incerca sa ma prosteasca

 408. Gheorghe Mădălin

  Pentru ca am un PC mai slab fata de cele noi, pentru mine e cel mai tare faptul ca îl utilizează la minimum și nu mi se îngreunează mai rău decât e.
  Cat despre tepe… sunt de părere ca nu s-au inventat în România. Ai noștri doar au preluat-o

 409. Elena

  Protecția malware si VPN

 410. Flori

  TEAPA CU „BILETELE DE AUTOBUZ”: Le compostai o data, si ca sa faci economie, trageai un spirt peste, si MAGIE. Lasai sa se usuce si BAAAAMMMM: Bilet nou. Cati controlori de autobuz si-au luat teapa….Din pacate…sau fericire, sunt fana abonament.

 411. Comsa stefan
  Comsa stefan

  Pentru mine, motivul principal ar fi ca are cea mai bună protecție împotriva infectărilor.
  Tot respectul pentru munca si eforturile depuse!

 412. Petre Valentin
  Petre Valentin

  Protecția datelor cu antivirusul cât si protecția rețelei de internet sunt cele mai sigure metode împotriva furtului de date online, părerea mea

 413. Adrian Cranta

  Securizarea rețelei wi-fi, categoric!

 414. Cristina

  Cel mai important este ca are tranzactiile bancare online sigure. La cate tepe am vazut , am un card cu zero lei , pun cand am nevoie sa cumpar ceva. Avem bitdefender de ceva vreme si isi face treaba excelent .

 415. Ana Elena

  Tranzacții bancare sigure

 416. Bogdan

  Tranzactii bancare sigure.

 417. Roxana

  Tranzactii online sigure si protectia datelor.

 418. Balica Geanina
  Balica Geanina

  Tranzactii online sigure, mai ales in contextul in care aproape totul s-a mutat in „Online”.

 419. Ovidiu

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 420. Teo Moraru
  Teo Moraru

  Securizarea tranzactiilor online

 421. Sin Elena

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 422. Claudiu

  Bai nu-mi aduc aminte sa-mi fi luat teapa vreodata. Cel putin nu teapa din-aia pe bune. Poate mai degraba am aruncat eu banii pe vreun produs si sa descopar a 2a zi ca nu era chiar indispensabil..
  Revenind la Bitdefender, imi aduc aminte de ei de pe vremea cand il instalam de pe cd-ul revistei Chip.. asa de batran sunt :)))

 423. Alexandra

  Tranzacții bancare online sigure și protecția datelor!

 424. Robert
 425. George

  În opinia mea cel mai important beneficiu il reprezintă protecție împotriva atacurilor de tip phishing. Desigur ca nici celelalte nu sunt mai prejos.

 426. Ciobotaru Adrian Aurel
  Ciobotaru Adrian Aurel

  Tranzacții bancare online sigure e beneficiul pe care l urmăresc.

 427. Madalina Seitan
  Madalina Seitan

  Cel mai important
  Tranzacții bancare online sigure

 428. Madalina

  Moduri pentru jocuri, filme și lucru
  Si nu pot sa nu spun: teapa cu restul
  Vine nenea rromul cu o hartie mare de 50,100, cumpara un sapun, ti-o arata, tu te apuci sa i dai restul, el o tine strans, vorbeste, te zapaceste, tu ii dai restul, sapunul si ramai cu ochii in soare pt ca intr un minut a reusit sa te lase fara ambele :)

 429. Andreea Georgiana
  Andreea Georgiana

  Cel mai important beneficiu :
  -Tranzacții bancare online sigure

 430. Nicolae Mirela
  Nicolae Mirela

  Protectie impotriva fraudelor online.

 431. Voinschi Cornelia
  Voinschi Cornelia

  Tranzacții bancare online in siguranță.

 432. ANDREEA DUTA
  ANDREEA DUTA

  Cred ca beneficiul cel mai important pentru mine ar fi Bitdefender VPN, prin care este este protejată prezenta online prin criptarea întregului trafic de pe internet. Informațiile bancare si parolele pot fi in siguranta atunci cand utilizez o retea Wi-Fi.

 433. Nita Ioana Florentina
  Nita Ioana Florentina

  Buna. As alege toate variantele. Dar cea mai importanta este sa am tranzactii bancare online sigure.

 434. Elena

  Tranzacțiile bancare online.

 435. Cristina

  Buna. Toate beneficiile sunt impottante, dar cred ca “Tranzactiile online sigure” reprezinta cel mai important beneficiu intr-o lume in care online-ul a luat o amploare f mare.

  • Veronica-Mirela Grosu
   Veronica-Mirela Grosu

   Bunã. Este foarte importantã protectia impotriva atacurilor de tip phishing , dar si cea a tranzactiilor online si a transferurilor bancare.
   PS:Poate imi surâde norocul cu acel telefon rosu.
   Cabral, esti un om minunat, alaturi de o femeie minunata si cu o familie frumoasa.
   Sãrbãtori cu bine sã aveti. Doamne ajutã!

  • Concurs
  • Concurs

   516. Veronica-Mirela Grosu

 436. Alexa Simona
  Alexa Simona

  Pentru ca sunt shopaholic :)) … tranzactii bancare sigure

 437. Niculae Florian
  Niculae Florian

  Folosesc Bitdefender de foarte mult timp pe toate dispozitivele. Nu încetinește sistemul iar update-urile și protecția împotriva virușilor este totală.

 438. Andreia

  Toate variantele sunt necesare, dar aleg tranzactii bancare online sigure. Hai sa fim protejati cu toNtii!

 439. Petculescu Andreea
  Petculescu Andreea

  Tranzactii bancare online sigure

 440. Pădurariu Gabriel
  Pădurariu Gabriel

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing. ✅

 441. Gabriela

  Beneficiul pe care eu îl consider ca fiind cel mai potrivit pentru mine este: Tranzacții bancare online sigure.

 442. Dicle Bucur
  Dicle Bucur

  Tranzacții online sigure este cel mai important beneficiu pentru mine

 443. Cosmin Iacob
  Cosmin Iacob

  Țeapa cu neamțu’

  Aduci un meseriaș în ale deratizării, îți promite că dă cu șobolanii de pereți, iar peste ceva vreme te trezești că îți aruncă in casă o cutie plină de frații lui Mickey Mouse.
  Csf… ncsf.

 444. Stefan Florentina
  Stefan Florentina

  Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important, aproape 90% din plățile pe care le fac sunt cu cardul, a devenit atât de ușor sa fac cumpărături online încât cu siguranța nu verific mereu toate elementele care sa ateste ca un site e sigur.

 445. Catalina Titileanu
  Catalina Titileanu

  Io’s atehnică total, dar consortul “butonează” toata casa in care ne-am mutat recent. Cert e ca totul trece prin ceva care face multe si ne usureaza oarecum viata. Asa ca e important sa avem o retea wifi sigura, sa putem avea tranzactiile online protejate si in general sa ne fereasca ‘Mniezo si ajutoarele lui de țepe și chestii nasoale.

 446. Filip

  Securizarea rețelei wi-fi

 447. Mihali

  Securizarea hotspot-urile Wi-Fi

 448. Popescu Anamaria
  Popescu Anamaria

  as alege tranzacții bancare online sigure, ni as vrea sa ma trezesc ci cardul pe 0, oricum ajung la 0, dar sa merg pe mana mea

 449. Ramona

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing și tranzacții online sigure sunt cele mai importante, din punctul meu de vedere.

 450. Sotir Adriana
  Sotir Adriana

  Tranzacții bancare sigure, mi se pare cea mai buna opțiune

 451. Boldur Madalina
  Boldur Madalina

  Sunt multe beneficii dar cred ca cea mai importanta este securizarea retelei wifi .

 452. lucian ionut vintilă
  lucian ionut vintilă

  cel mai important aspect, pentru mine, este faptul că e un produs de top și e românesc! La mulțean, România! La mulțean, nouă!

 453. Gigi Ghiga
  Gigi Ghiga

  Pentru mine cea mai importantă este protecția împotriva fraudelor online.

 454. Mistode George
  Mistode George

  Deși sunt importante toate avantajele ,,Tranzacțiile online sigure” sunt un beneficiu de mare ajutor.

 455. Viorela Costache
  Viorela Costache

  Tranzacții bancare online sigure

 456. Mihaela Bălan
  Mihaela Bălan

  Tranzacții online sigure, cardurile au nevoie să fie protejate :)

 457. Dragos

  Cel mai important pentru mine protectia impotriva ransomware-ului si malware-ului. Am foarte multe date salvate pe laptop, si nici nu pot sa imi imaginez cum ar fi daca as ramane fara acces la ele :)

 458. Dinca Diana Alexandra

  Tranzactii online sigure si protectia datelor- cel mai important beneficiu pentru mine.

 459. Gheorghe

  Teapa isi iau cei care comenteaza la postarea de pe facebook, in loc sa scrie aici pe blog, crezand ca vor participa la tragerea la sorti pentru Iphone. Dar asa e cand citesti pe sarite!

 460. Eliza

  La cate tepe am citit la oamenii astea de îți scriu, ma cam luat teamă …
  Pai cam tot ce ofere bitf. este importat,. Însă m as opri la tranzacțiile online sigure.
  Hey, dacă dau 7,4lei in plus pe lună îmi securizează și casa ?

 461. Lucaci Andreea
  Lucaci Andreea

  Sunt bune toate beneficiile,dar..tranzactiile online sigure sunt punctul forte pentru mine. Si despre frauda eram in față la mall (Timisoara)și unu încerca să îmi vândă o verigheta cu doar 50lei ca avea nevoie de bani pentru tren să ajungă acasă la copii(am cedat și am cumpărat verigheta de 2lei), acum m-am mutat în Oradea și umbla un nene cu cuțite,l-am întâlnit de 2ori in parcarea a doua magazine, cu aceeași replică: nu te supăra unde este vama borș? Ii raspund frumos ca nu stiu ca doar ce m-am mutat și eu aici și începe să se bage in sufletul tau să îi dai 100lei pe cuțite de 200euro dar sa-i promiti ca nu le vinzi, eu am acasă cuțite primite cadou la nuntă de la tot neamu nici 5lei nu mai dau pe cutite,supărat pleacă cu mașinile lui scumpe,masina mea de 500euro(o iubesc dar in curând sper sa o putem schimba),in fine cred ca are probleme cand se orientează să își vândă marfa.

 462. Nastase Gheorghe

  Tranzacții bancare online sigure

  As prefera sa rămân cu banii pe carduri :)

 463. STEFANIA David
  STEFANIA David

  Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important

 464. Andrei

  Citind prin comentarii ce țepe își mai iau oamenii, nu m-am putut abține și am ales două beneficii: tranzacții online sigure si VPN. Sa fie intr.un ceas bun! :)

 465. Irina Dumitrascu
  Irina Dumitrascu

  Am primit un email – parea de la banca unde am contul, cu nume, prenume, valoare asemănătoare a sumei din cont, pe care mi-ar fi blocat-o daca nu actualizam datele personale. Cum tocmai avusesem la munca, real, acest caz, am apăsat. Noroc ca avem pe toate dispozitivele BitDefender si m-a blocat. M-am uitat mai atenta și adresa de email nu era ce trebuie. Ca măsură de precauție avem antivirus, ținem putini bani pe card și restul în cont de economii și mai noi sun la ing si sa imi confirme daca si-au actualizat interfata de la home bani, ca mi se pare dubios cand e ceva schimbat.

 466. Butunoi Bogdan
  Butunoi Bogdan

  Tranzacții bancare în siguranță

 467. ROBERT

  PROTECTIA ANTIVIRUS SI ANTIMALWARE MA LINISTESTE PE MINE

 468. Irina Zugravescu
  Irina Zugravescu

  Buna, Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 469. Teodora

  Tepe?… sa vezi cand lucrezi ca agent vânzări si iti vine un cumpărător, iti da 500 de lei si tu ii dai rest 1000 lei . Mai bine plata cu cardul

 470. Chiciu Mihai
  Chiciu Mihai

  Tranzacții bancare sigure

 471. Mihai Danescu
  Mihai Danescu

  Salut, consider că suntem înca în stadiul unde orice device gen PC, laptop, smartphone trebuie să le protejăm printr-un antivirus. Și sunt accesibile la preț. Și mi-aș dori un iPhone. Și citesc blogul.

 472. Ceoarec Adriana
  Ceoarec Adriana

  Tranzacțiile online sunt unul din beneficiile necesare, securitatea rețelei de internet este ,de asemenea, necesar.

 473. Ursu Georgiana
  Ursu Georgiana

  În era cumpărăturilor online, e ft important sa fii protejat de o frauda . Asta mi se pare cea mai tare.

 474. Elena M.

  Zilele trecute am primit un mesaj pe telefon că mi s.a blocat contul din motive de siguranță și să intru pe linkul ….pt. deblocare….doar că eu am sunat la bancă,am făcut o programare și că d m.am dus… surpriza contul nu a fost blocat niciodată…sincer nu credeam că i-ar interesa pe cei care fac lucrurile astea contul meu de 2lei și 1 leu o să-mi instalez și eu Bitdefender poate mă scutește de un drum aglomerat aaaaa și încă am mesajul de la 3870

 475. Cristina A
  Cristina A

  Cel mai important la.produsele Bitdefender este ca poti avea protectie împotriva tuturor amenintarilor noi sau existente la preturi relativ decente.

 476. Artamon Irina
  Artamon Irina

  Pai bine mai , dar teapa cu printul african??? Stii tu, aia in care îți lasa moștenire o suta doojdemii de catralioane de dolari , ca deh te-a găsit pe tine saracu’ lumii si i s-a făcut mila, tu doar plătește acolo comisionul bancar de 5000 de Coco si banii sunt ai tai . Acolo era bun un bitdefender sa-l trimită la mama lui pe print , cu tot cu covorul magic, avere si juma de împărăție.

  • Cabral Ibacka

   Eu înțeleg să cred eu asta cu prințul african.
   Dar un Marius, fiul Marianei și a lui Vasile, toți din Dorohoi… cum să creadă că fix el l-a moștenit pe prințul african?! :D

 477. Teodora Dobrin
  Teodora Dobrin

  Tranzacții bancare online sigure

 478. Ionut Ciobanu
  Ionut Ciobanu

  Bitdefender safepay, atunic cand faci o plata online securizeaza tranzactia

 479. Avram Cosmin Adrian
  Avram Cosmin Adrian

  Protectie impotriva atacurilor de tip phishing

 480. Dumitru Georgiana
  Dumitru Georgiana

  Cred ca cel mai benefic este siguranta tranzactiilor online.

 481. Laura

  Pai, nu prea pot alege, , toate sunt wow, insa rămân pe cea împotriva atacurilor de tip phishing. Chiar m ar durea rău să rămân fără salariu într o luna.

 482. Mihaela Gheorghe
  Mihaela Gheorghe

  Tranzacțiile online sigure!!!

 483. Ionuț

  Clar tranzacțiile online sigure!

 484. Mutu Alexandra Raluca
  Mutu Alexandra Raluca

  Protecția tranzacțiilor online.

 485. Paval

  Tranzacții online sigure

 486. Stefan Alexandra
  Stefan Alexandra

  Tranzacțiile online sigure. In ultima perioada cam toate cumpărăturile, chiar și cele alimentare, le-am făcut online, cu plata direct cu cardul.

 487. Mihaita Rata
  Mihaita Rata

  Tranzacții bancare online sigure. Dar în zilele de azi e greu sa alegi între beneficii atât de bune.

 488. Pop Stefania
  Pop Stefania

  Cel mai important pt mine este clar, protecția împotriva atacurilor de tip phishing!

 489. Lavinia

  Nu mă pot hotărî ce să aleg dintre ‘protecție împotriva atacurilor de tip pshishing’ și ‘tranzacții online în siguranță. Ambele sunt foarte importante pentru mine

 490. Daniel

  Neața. Tranzactii online sigure si protectia datelor este cel mai important pentru mine

 491. Mihai Violeta
  Mihai Violeta

  Tranzacții bancare online sigure cred ca asta mi se pare cel mai important.

 492. Popa Daniela
  Popa Daniela

  Cel mai important pentru mine este protectia datelor și protecția împotriva atacurilor tip phishing. Cred și sper că sunt greu de păcălit dar e bine sa ai așa, o plasa de siguranță

 493. Stanica George
  Stanica George

  Cel mai important beneficiu este protecția pentru device-urile copilului.

 494. Ioana P

  Tranzactii bancare sigure

 495. Rischi Veniamin
  Rischi Veniamin

  Cea mai mare rata de detecție a virușilor.

  • Cristina

   Eu zic ca în afară de ceea ce s-a menționat mai sus care desigur este foarte important, atat siguranța tranzacțiilor bancare cat sii navigarea sigura pe internet, foarte bună mi se pare protecția de tip phishing deoarece am întâlnit o gramada de siteuri care se ocupa cu asta… Dar hei… Si modul pentru jocuri filme si lucru mi se pare foarte interesant… Mai ales acum cand foarte mulți oameni lucreaza online si au nevoie sa nu fie deranjați si hmm… Cu toții stim cât de enervant este sa fii deranjat cand joci jocul preferat :))
   Surprinzător nu stiam despre Bitdefender dar cu siguranta imi voi achizitiona un pachet si cred ca ori cine este activ online are nevoie de acesta

  • Concurs
 496. Ionela

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță și tranzacții bancare sigure.

 497. Gagea Lacramioara
  Gagea Lacramioara

  Am luat teapa constructorilor, am imprumutat bani din banca pentru un apartament la mansarda. Apartamentul nu s-a mai facut, constructorul s-a omorat si eu platesc si acum pentru el. Nu mai spun ca imprumutul l-am facut in franci elvetieni (asa m-a sfatuit consultantul bancii) si stim cu totii ce s-a intamplat cu francul…
  Pentru mine este importanta protectie împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente- asta cumva le include pe toate celelalte.

 498. Maxim Mihai
  Maxim Mihai

  As alege partea de VPN sincer, știu ca sunt niște bani în plus dar măcar ramai în „anonimat” și nu îți mai sunt stocate cookies și toate cele. Iar în mod normal protecția anti virus este cea mai fundamentala în era internetului.

 499. Rodica Ursut
  Rodica Ursut

  Cel mai important beneficiu: protectia impotriva fraudelor online.

 500. Stefan

  Habar nu aveam de toate astea,bine de știut de acum :))
  „Chiar as avea nevoie de un tell:((

 501. Iftime Andreea Vasilica
  Iftime Andreea Vasilica

  Le-aș alege pe toate, dar cum numai unul e de ales, merg pe securizarea Wi-Fi, pana la urma de acolo pleacă tot.

 502. Florina

  Protectie impotriva fraudelor online.

 503. Irena

  Mie îmi place BitDefender pentru ca un produs poate acoperi .ai multe dispozitive pe care le vezi în aplicație + produsul pentru Mobil Security si e super varianta pentru tranzacții bancare sigure.

 504. Anca

  Cel mai important pentru mine este ca pot cumpara si plati orice in siguranta. Dar imi place si faptul ca pot viziona filme fara sa fiu nevoita sa inchid zeci de pagini cu reclame.

 505. Valentin Mustata
  Valentin Mustata

  Protecția rețelei Wi-Fi / tranzacții bancare sigure

 506. Loredana Nedelea
  Loredana Nedelea

  Cel mai important lucru : cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să îmi faci griji cu privire la confidențialitate în timp ce navighez pe internet. Imi protejează informațiile bancare, parolele și descărcările împotriva hackerilor atunci când utilizez o conexiune Wi-Fi.
  Și toate astea folosind resurse minime!

 507. Alexandra

  Tranzacții bancare online sigure… le stă mai bine banilor la mine decât la alții. :D

 508. Mihaela

  Cred ca este foarte importantă navigarea rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 509. paul

  Tranzacțiile bancare sigure.

 510. Diana Ielciu
  Diana Ielciu

  Tranzactiile online sigure cred ca sunt cel mai mare avantaj. Sunt saptamani in care nu pun mana pe bani fizic, si nu-i ca si cum is tare economa

 511. Catalina Oprea
  Catalina Oprea

  Tranzacții bancare online sigure.
  Nu am mulți bani, dar dacă ii pierd și pe aia… ‍♀️

 512. Radu Stefania
  Radu Stefania

  VPN-ul Bitdefender m-ar ajuta foarte mult sa nu mai stau cu grija, atunci cand utilizez o conexiune wi-fi, fiind protejata confidentialitatea , si atunci cand navighez pe web imi protejeaza parolele, conturile bancare si alte date personale

 513. Dobrescu cornelius
  Dobrescu cornelius

  Sa nu uitam tepele cu avansul direct la producator. Cum sa cumperi frate un apartament, care nu exista ??? Pai multi si-au luat tepe asa…

 514. Laura

  Cel mai important aspect pt mine este faptul ca ofera siguranta atunci cand fac plati sau cumparaturi online.

 515. Delia Paraschiv
  Delia Paraschiv

  Tranzacţii bancare online sigure :)

 516. Sofia Stanciu
  Sofia Stanciu

  Buna dimineata! Cred ca cel mai ok este ca poti efectua tranzactii bancare sigure si ca iti protejeaza si reteaua de virusi.yupyyy

 517. Maria Lovin
  Maria Lovin

  Protecție impotriva tuturor amenințărilor din online!

 518. Gyöngyi

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente.

 519. Teodorescu
  Teodorescu

  Protectie impotriva tuturor, oricum bitdefender e cel mai tare Deci daca castig si telefonul si pe 6 ghetele ,o sa cred ca incep sa fiu si eu norocoasa… La multi ani romani, La multi ani Romania !!!!!

 520. Coman Gabriela
  Coman Gabriela

  Ma încântă foarte tare ideea de protecție împotriva atacurilor tip Phishing și tranzacțiile online sigure.

 521. Andreea Cojocaru
  Andreea Cojocaru

  Protectie impotriva fraudelor online

 522. Radu

  M au incercat cu „curierul fals” ,nu stiam de schema asta,dar am simtit ca i ceva dubios.

 523. Nitu Raluca
  Nitu Raluca

  Tranzactii online sigure!

 524. Daciana Campeanu
  Daciana Campeanu

  Îl folosesc și ma simt în siguranta. Și îmi place ca e un produs românesc.

 525. Dobrescu Anamaria
  Dobrescu Anamaria

  Tranzactii bancare online sigure .

 526. Gabriel

  Pe mine ma incanta ca nu consuma multe resurse. Cand ai o ragalie de pc veche, antica si de demult chiar conteaza.

 527. Loredana

  Cel mai mare avantaj e acela de a face cumpărături On line in siguranța, iar in ultimul an am făcut foarte multe fără nci un incident

 528. Miro

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

  Si o sugestie legata de interfata grafica pe pagina.
  Dupa sute de comantarii, ti se uraste sa dai cu scroll pana ajungi jos sa postezi comantariu, ar fi o treba sa muti formularul de comentarii la inceputul sirului de comentarii, nu la sfarsit, zic si io :)

 529. Madalina Hondrea
  Madalina Hondrea

  Pentru mine , ca pentru multi altii dintre cei care au scris, este importanta siguranta datelor bancare in conditiile in care am crescut ponderea cumparaturilor si platilor online.

 530. Loredana

  Ma protejează de fraudele in line

 531. Amelia

  Greu de ales un singur beneficiu, totusi voi opta pentru protecția împotriva atacurilor de tip phishing.

 532. Elena

  Cumpăr online tot timpul. Cred ca securitatea tranzacțiilor bancare este foarte importanta, eu am luat de curând o teapa in sensul ca am cumpărat de pe un site dubios din străinătate doua rochii. Mai cumpărasem, totuși nu de la firma aia, si așteptam să vină cam in 3 săptămâni. A trecut o luna jumate si nu a venit nimic, moment in care am vrut sa anulez tranzacția de pe card dar nu s-a mai putut, si am inceput sa scriu peste tot ca nu au sosit produsele. Mi le au trimis imediat, dar nu era nimic din ce comandasem… Calitate foarte proasta pe care am dat de vreo 5 ori cât făcea. Am lăsat o asa, pentru ca nu am timp de făcut sesizări etc, mai ales ca de la site urile astea de afara chiar nu prea poți recupera banii in caz de ceva. Ar fi utila o protecție impotriva site urilor astea, sa sesizeze antivirusul si chestiile astea… Bad reviews, plângeri etc.. Cer prea mult?…

 533. Cristina

  Pentru mine cel mai important beneficiu este protectia platilor online.

 534. Nitu Rares
  Nitu Rares

  Cred că aș alege protecția impotriva atacurilor de tip phishing

  • Condrea Cristieana

   Bună dimineața și la mulți ani tuturor!!
   Mă bucur că azi, de ziua noastră, ne-am adunat cu toții în sufrageria blogului lui Cabral ca să citim și vorbim despre cum ne-am țepuit de-a lungul vieții între noi.
   Mulțumim Cabral că te-ai împovărat cu atâtea ofuri spuse de cel puțin 100 de români!
   Fraudele, după cum am citit și la ceilalți, sunt acum mai peste tot… dar cum nu reușim să fim atenți tot timpul la intențiile celorlalți, ne bucuram când găsim astfel de soluții, precum propun cei de de la BitDefender.
   Eu, de când stau în casă așa mult, m-am “atașat” de Tranzacțiile online.
   Asta aș alege să securizez prima dată.
   Mulțumesc!

  • Cabral Ibacka

   Bine ați venit la mine în sufragerie! :)

  • Concurs

   607. Nitu Rares

  • Concurs

   608. Condrea Cristieana

 535. Petrica

  Tranzactii bancare online sigure. Fsr nici VPN-ul nu-i de lepadat.

 536. Gabi

  Utilizarea minima de resurse, cand detii un dispozitiv mai vechi, lent, slab, vrei ca antivirusul sa utilizeze putin spre nimic cand vine vorba de resurse.

 537. Nita Dragos
  Nita Dragos

  Folosesc bitdefender de ceva ani si imi place seiful ala de parole si browser-ul special pentru banking.

 538. Ela

  tranzactiile inanciare online sigure sunt cel mai important aspect

 539. Erika Ravar
  Erika Ravar

  Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important

 540. Dutescu Florentina
  Dutescu Florentina

  Protectia avansată împotriva atacurilor de tip phishing.

 541. Mitica Paul Alexandru
  Mitica Paul Alexandru

  Securitatea retelei wi-fi.
  Tepe sunt multe. De la sapunul primit in loc de telefon la coltul strazii la pret mic ca vine politia, pana la a iti da datele de pe card pe olx atunci cand vinzi tu un produs.

 542. Gina Țicmeanu
  Gina Țicmeanu

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 543. Sorina

  Faptul ca iti protejează informațiile personale cu Firewall-ul de confidențialitate este cel mai mare plus.

 544. Sava Maricel
  Sava Maricel

  Iți securizează documentele, imaginile și videoclipurile împotriva tuturor amenințărilor cunoscute și emergente, inclusiv împotriva ransomware-ului și malware-ului.

 545. Matei Dragoș
  Matei Dragoș

  Cel mai important beneficiu este siguranta cumpărăturilor online.

 546. Roznov Valentina
  Roznov Valentina

  Tranzactii online sigure

 547. Ana Tudosa
  Ana Tudosa

  Din toate enumerate de tine, eu mi-am luat-o p-aia cu verigheta de „haur”, de la o distinsa doamna în vârstă, care părea chiar amarata,de care mi-era chiar mila. Mi- a zis ca n-are buletin sa schimbe verigheta la amanet. I-am dat 30 lei, ca atat aveam la mine(asta acum vreo 15 ani), chiar cu părere de rău că nu am mai mult. Evident, sârmă, ca taranu’ din mine s-a dus s-o verifice..În fine, cert e ca acum ma interesează tot protecția banilor în mediul online, ca la d-astea terestre chiar nu-mi mai iau teapa de ceva timp

 548. Nicoleta

  Plati online sigure ,atacuri de tip phishing .

 549. FLAVIU LUDUSAN
  FLAVIU LUDUSAN

  Tranzactii bancare online sigure si securitate Wi-Fi

 550. Sorina

  Faptul ca iti protejează informațiile personale cu Firewall-ul de confidențialitate este cel mai mare plus pentru mine

 551. Dobre Maximilian
  Dobre Maximilian

  Securitatea rețelei wi-fi fiind urmată de securitatea tranzacțiilor online.

 552. Alma

  Tranzacții bancare online in siguranță.

 553. Paduraru George Valentin

  Cel mai mare beneficiu in ceea ce privește securitatea online este că îți pastrezi anonimitatea pe internet și cumperi cu cardul online fără teama. Dar educația online este de asemenea importanta, in articol putem vedea câteva exemple care sa ne facă să înțelegem cum funcționează aceasta „branșă”.

 554. Roxana

  Securizarra hotspot wifi

 555. Mariana

  In primul rand securizarea retelei wi-fi, daca toate parolele si descarcarile sunt protejate suntem scutiti de foarte multe neplaceri.

 556. Alina Andreea

  Pentru mine,o caracteristica importanta ar fi protecția împotriva atacurilor de tip phishing.
  O zi minunata , la mulți ani România, la mulți ani romani!

 557. Adrian Stan
  Adrian Stan

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 558. Licsandru Valentina
  Licsandru Valentina

  Protectia impotriva fraudelor online.

 559. Tímea Kurkó
  Tímea Kurkó

  Tranzacții online sigure. Deși am crescut de când mi-am luat un IPhone folosit, care era blocat, deci practic nu era bun de nimic.

 560. Simona

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

 561. Barbu Liliana
  Barbu Liliana

  Îmi doresc sa efectuez tranzacții online sigure cu ajutorul lui BitDefender.

 562. Cosmin

  Tranzacții bancare sigure.

 563. Elena

  Sa ai reteaua securizata e super, sa poti plati cu cardul online este foarte bine. Dar sa le ai pe toate si sa nu se miste in reluare este minunat.

  Majoritatea la inceput opream antivirusul cand ne jucam online tocmai pt ca acesta incetinea calculatorul. Si fix atunci iti apareau toate prostiile.

  Pe telefonul initial nici nu ne doream sa auzim de antivirus. Poate acum cu evolutia si mediatizarea lor nu mai refuzam sa le folosim si invatam sa ne ferim si de tepe.

 564. Vâlsan Dragoș
  Vâlsan Dragoș

  Tranzacții bancare online securizate.

 565. Florina

  Cel mai important beneficiu este siguranta cumpărăturilor online.

 566. Elisa

  Dar pe aia cu: „sticluta”, o știți? :))))
  Acum mulți ani, eram amorezata de un tip, care bineînțeles, ca ma parasise :))), și cum sufeream eu dupa baiat,într-o zi ma abordează o „sticluță de rrom”: hai, fata mea să-ți ghicesc viitorul, daca te marți, bla, bla”. Zis și făcut,ii spun sa îmi ghicească, se uita în palma, îmi zice, ca ma mărit cu băiatul, dar trebuie sa îmi facă talisman din lănțișorul pe care îl am la gat. Se apuca „sticluta” îmi da lănțișorul jos, îl pune în batista, se chinuie sa îmi scoată și cererii, nu reușește, se lasă păgubașa și intr-un final, îmi da un săculețul cu lănțișorul si imi spune: „gata prințeso, te măriți, dar sa porți mereu lănțișorul ” și dispare cu viteza unei dacii portocalii cu nr de ceva oraș de prin tara asta. Desfac săculețul și vad ca e plin cu hârtii :)))). Ajung acasă și ii spun maica-mii ca la coada la covrigi, o „sticluță cu rrom”, mi-a sterpelit lănțișorul și nici n-am simțit:)))

 567. Agrigoroaie Antoaneta
  Agrigoroaie Antoaneta

  Tranzacții bancare online sigure

 568. Madalina

  Le-as alege pe toate, dar pentru ca trebuie doar una….
  Mi se pare important să avem securizate documentele, imaginile și videoclipurile împotriva tuturor amenințărilor cunoscute și emergente, inclusiv împotriva ransomware-ului și malware-ului.

 569. Larisa

  Beneficiul ales de mine este cel cu tranzacții bancare online sigure.

 570. Mircea Anca
  Mircea Anca

  Tranzacții online sigure. Este foarte important sa putem face cumpărături în siguranță!

 571. Elena Andreea
  Elena Andreea

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

 572. Gabor Marika
  Gabor Marika

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing.

 573. Veronica

  De departe, cel mai bun beneficiu este securizarea rețelei wi-fi. Altfel, e ca si cum ai merge cu o plăcuță, dezbrăcat, peste tot, cu toate informatiile tale vitale. Sa fim bine si securisti!

 574. Adriana Panait
  Adriana Panait

  Beneficiul cel mai important pentru mine este ca ofera „cea mai bună protecție împotriva infectărilor”.

 575. Leca Alexandru

  Beneficiul cel mai important pentru mine este ca ai mei nu prea mai pot intra pe asa multe site-uri „prietenoase”.

 576. Neamțu Stefan Iulian
  Neamțu Stefan Iulian

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente

 577. Vali

  Tranzactii bancare online sigure.

 578. Buca Gabriela Ruxandra
  Buca Gabriela Ruxandra

  Cred ca ar fi frauda online…:)

 579. Ciubowski

  Eu chiar am BitDefender d-asta, cumpar cate un an pentru PC ca na…. firma romaneasca si antivirusul ajuta mereu.

  Mai instalez cate un joculet sau program din cand in cand de pe internet si ma trezesc ca nu e „ce trebuie” cand urla antivirusul mai ceva decat cainele la stana de oi. Te opreste, carantineaza fisierele infectate, iti da si „desfasuratorul” cu analize, ce mai. hackareala.

  In ceea ce priveste tepele, ma mir ca nu ai mentionat-o pe aia cu OLX. Cand pui un produs la vanzare, te contacteaza „un agent” (pentru ca sunt organizati) si iti cere sa folosesti „sistemul de livrare si plata OLX”. Ei sustin ca folosesti transfer bancar, ca ei ti-au transferat banii, dar nu sunt inca „la tine” pana nu trimiti si tu produsul, iar banii ii primesti cand vine „curierul OLX” sa ridice produsul. Pana vine curierul sa ridice produsul, ia baga-ti tu datele cardului si asigura-te ca ai fix suma pe care o ceri pe produsul ala pe card. Cum ar fi, tot tu sa ai banii pe care ii vrei pe produsul de care vrei sa scapi. Ei iti retrag banii din card, curierul ala nu mai vine ca oricum nu exista, si gata: „Tzeapa, ce n-ai mai loat tzeapa?”

 580. Kadar Mariana
  Kadar Mariana

  Tranzactii online sigure,mi se pare cel mai important beneficiu.

 581. Tanya

  Securizarea rețelei Wi fi

 582. Carmen

  Cred ca poti sa ai parte de toate beneficiile daca alegi Bitdefender. Ma gandesc ca am copii si imi doresc ca ei sa fie in siguranta atunci cand navigheaza pe internet. Aleg Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente. Apropo, misto articol. La multi ani, române!!!

 583. Bălan

  Tranzacțiile bancare online sigure , încă mai stau cu grija când dau comenzi online

 584. Iulia Petrean
  Iulia Petrean

  Securizarea rețelei de wifi si tranzacții online sigure.

 585. Andreea

  Securizarea retelei WI-FI si tranzactiile online sifure.

 586. Vulpe Florentina
  Vulpe Florentina

  Am fost și eu sunata o data de niște „domnii” ca am câștigat un premiu și trebuie sa pun o suma de bani la ei în cont pt a-mi revendica premiul, dar aveam o regula sa nu știe nimeni despre asta ca altfel vine politia La mine .adică tot la mine venea poliția . Bineînțeles ca mi-am dat seama imediat despre ce este vorba și le-am dat cu flit
  Cea mai proastă teapa

 587. Ranga Paul Traian
  Ranga Paul Traian

  Salut Cabral.
  Folosesc acest soft Bitdefender de foarte mult timp.( Cănd ne-a cumpărat mama primul calculator ,prin 2004 și îi reinstalam Windowsul ,te simțeai că James Bond,primul lucru instalam un antivirus și pe urmă driverele, telefonul tau de la give e mai puternic decât unitatea ce o aveam in 2004,ce trec anii)
  Oricum e un soft foarte bun,îl am instalat pe toate telefoanele și pe compuri,nu neapărat că e făcut de români dar îmi inspiră mai multa încredere.
  Te salut și mulțumesc că mi-ai amintit de copilărie.

 588. Mnesciuc Stefan
  Mnesciuc Stefan

  Tranzacții online sigure, dar în mod clar eu voi câștiga :))

 589. Florentina T.
  Florentina T.

  Navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță

 590. Mirela Dumitru
  Mirela Dumitru

  Dar să îți găsești mașina fără catalizator în parcare, peste noapte, nu tot țeapă este? Dacă îți arăt ce mașină aveam…i-a bufnit râsul pe polițiștii criminaliști care au venit să colecteze probele. Omule…mașina era un jaf…un Opel Astra din ’97…măi de el s-a legat…să mă ia inima când i-am dat cheie și bârâia…băi zic, (eu fiind femeie…da, știi despre ce zic) dau cheie…bâr…bâr…zgomot asurzitor…ridic capota să mă uit…la ce pana mea că habar nu am, da ridic capota…văd că pe undeva iese fum, auuu…zic gata asta ia foc, las capota urc la volan …ce-o fi o fi, sar de la volan dacă ia foc, pun geanta la îndemâna, extinctorul jos la mâna stângă… Dau să plec…nimic, bag în viteză iar…dau să plec…nimi, îmi zic…și îmi făceam un calcul simplu dacă am făcut toate manevrele…am uitat să specific, nu mi-am pus centura să îmi fie mai ușor să mă ușchesc dacă ia dihania foc, ea nimic, se încăpățânează să rămână pe loc…trag frâna de mână, scot pe liber, cobor…să dau o tură de jur împrejurul mașinii…când, la roata dreaptă spate surprizaaaa…un ditamai pietroiu pus dedesubtul mașinii și spre față pe ușă, pe aripă față murdară și cu urme vizibile de noroi. Au…mi-am dat seam că m-au lucrat la catalizator…Sun soțul, îi zic uite ce și cum…el…du-te tu de aici că nu are cum, ba da…uite bârâie, face urât… uite și pietroiu…etc… fac poze, îi trimit, mă bag sub mașină fac poze…nu-i catalizatorul cu tot cu țeavă… Gata chem poliția…alte peripeții…nu îți zic…în fine vin băieții să ia probe…care mai de care râdeau de jaful meu de mașină care a rămas fără catalizator….da eu nu și nu…vreau să îi găsiți să plătească…A nu…nu catalizatorul ci să plătească pentru fapta comisă…pentru furt, că eu nu am avut nicio pretenție, mașina a fost casată, în cele din urmă. Asta este pățania mea, cu catalizatorul.
  Om minutat te admir și te îndrăgesc pentru ce faci și pentru că ești un model pentru tinerii de azi.

 591. RemusN

  Secure banking !

  Nu doar cartofi, ci si sapunul a fost folosit in cutii de Motorola V3. Patit!

 592. Catalina Georgiana Ionescu
  Catalina Georgiana Ionescu

  Paaaaaiii avand in vedere situatia actuala, cumparaturile mele sunt mutate in online iar “Tranzacții bancare online sigure” este perfect pentru mine.

  • Adriana

   Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente
   Eu am pățit-o când editam pe laptop niște texte: a apărut pe display sigla Poliției Române, cu stemă și tot tacâmul și un text în care se spunea că dacă nu plătesc urgent o amendă de 1000 lei, în contul X, voi fi arestată pentru accesare de site-uri interzise Am sunat la 112, între timp mi-au blocat laptopul „polițiștii’. Primul drum a fost la o firmă de reparații calculatoare unde au executat o curățare temeinică
   Ah, a mai fost una tare, periodic se schimbă contoarele de curent electric, gaze, apă, cunoști regulile. La o săptămână după ce au schimbat contoarul cei de la electrica, noaptea pe la 23.00 sună un „angajat” care spune că s-a depistat că avem contoarul modificat, adică furăm curent, și ca să nu avem probleme să dăm o șpăguță mică și uită de problemă. Filiera a fost aceeași, sunat la poliție. Nu ne plictisim csf, ncsf.

  • Concurs

   663. Catalina Georgiana Ionescu

  • Concurs
 593. Ioana

  Eu le-aș alege pe toate, sunt la fel de importante. Dacă ar fi să aleg doar unul, acesta ar fi Securizarea Retelei WI-FI.

 594. Bogdan

  Pare teapa articolul dar ma mulțumesc cu faptul ca nu sunt deranjat de notificări atunci când vizionez filme sau se joaca “ala micu” !

 595. Razvan Constantin
  Razvan Constantin

  Cel mai bun lucru este ca te protejeaza de atacuri cibernetice, de ferestrele pop’up si nu consuma resurse prea mari ingradind functionarea telefonului.

 596. Dan Petre

  Protectie online excelenta, cu consum mic de resurse, oferita de un program/companie 100% romaneasca

 597. Ana

  Cu siguranță securizarea rețelei wifi.

 598. Andreea

  Siguranță plătitor online

 599. Luci

  Tranzacțiile online bancare sigure

 600. Enwerem Cristina Patricea
  Enwerem Cristina Patricea

  Mi se pare interesant si sigur! Protectie tranzactii online e cea mai plauxibila pt ca sunt f multe tepe in online
  La multi ani Romania, la multi ani romane

 601. Manolica Mirela
  Manolica Mirela

  Cu siguranta pt mine cel mai important beneficiu e protecție împotriva atacurilor de tip phishing, în niciun caz nu as vrea sa ma trezesc ca mi-au fost copiate datele de pe card și implicit am rămas cu „contul” nud

 602. Ungar Răzvan Andrei
  Ungar Răzvan Andrei

  As alege Bitdefender VPN,pentru navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță, dar și pentru tranzacții bancare sigure.

 603. C Carmen Elena
  C Carmen Elena

  Buna! La multi ani!

  Pe mine ma bucura functia asta : Protecție împotriva atacurilor de tip phishing
  Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parole sau numerele cardurilor bancare.

  Caci am trecut printr-o experienta ciudata, desi comand de mult timp online si stiam cum sa verific siturile, m-am lasat dusa de val de niste preturi oauu….si mi-am luat-o in freza. Banca mi-a dat banii inapoi si eu m-am invatat minte, dar gustul amar a lasat urme si de as fi avut Bitdefender sigur ma trezea cu un avertisment la timp .

 604. Untaru I.

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente și navigare anonima pe internet.
  Tranzacții online sigure.
  Cred că pe undeva am și o licență de Bitefender de când au apărut pe piață…. antichitate!

 605. Iuliana Ilie
  Iuliana Ilie

  Tranzacțiile online sigure!

 606. Ionescu Flori
  Ionescu Flori

  Tranzactii bancare online sigure, cel mai important beneficiu. Cat despre tepe, niciodata nu am luat de la oameni straini, sunt foarte prudenta. In schimb, nu la fel cu „prietenii”. Vorba aia: „What are friends for?”

 607. Madalina

  Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente.

 608. Radu ana maria

  Cel mai important beneficiu pentru mine este sa pot face tranzacții online sigure. Toate plățile le fac de pe telefon, nu stiu de ce nu m-am gândit la protecție, desi am auzit destule tepe printre cunoscuți.
  Si da, si tata a primit telefon noaptea telefon cum ca a făcut fiul accident, noroc că-l pusesem in tema.Nu vreau sa stiu ce este in sufletul unui parinte pacalit de….astia.

 609. Almajanu Mihaela
  Almajanu Mihaela

  Cel mai inportant pentru mine sunt tranzactiile online sigure. Vreau sa am o siguranta atunci cand introduc datele personale ale cardului.

 610. Mădălina Elena
  Mădălina Elena

  La ce venituri minime am sigur ași alege „Tranzacții bancare online sigure” nu vreau sa ma trezesc ca nu am ce manca a doua zi

 611. Bogdan Rebrean
  Bogdan Rebrean

  Tranzacții bancare online sigure, având în vedere că majoritatea cumpărăturilor le fac online.

 612. Jianu

  VPN-ul l-aș alege eu…

 613. Anda Florescu
  Anda Florescu

  Pentru mine este importantă protecție împotriva atacurilor de tip phishing. Spun asta pentru că din experiența am fost martora la zeci, poate chiar sute de situații de persoane ale caror date bancare au fost copiate si s-au trezit peste noapte cu fel si fel de tranzactii. Evident, de cele mai multe ori victimele nu foloseau niciun mijloc de protectie a datelor: salvau datele cardului in diverse aplicatii si/sau situri, faceau plati de pe alte dispozitive care nu le apartineau, lasau telefonul pe mana copilului sa instaleze fel si fel de aplicatii, dadeau click pe toate anunturile cu castiguri false sau mailuri de acest tip, etc. In concluzie, cred ca Bitdefender e in sine o solutie optima pentru toti utilizatorii de la tineri la vârstnici

 614. Banicioiu Georgiana
  Banicioiu Georgiana

  Tranzactiile bancare online aceste ar fi primul pe care il aleg.

 615. Marian T.

  Modul pentru jocuri, filme, lucru

 616. Ungar Răzvan Andrei
  Ungar Răzvan Andrei

  As alege Bitdefender VPN.

 617. Banicioiu Georgiana
  Banicioiu Georgiana

  Tranzactiile bancare online aceste ar fi primul pe care il aleg.

 618. Alexandru Masura
  Alexandru Masura

  Cu totii cres ca ne mandrim cu compania Bitdefender sau cel putin asa ar trebui. Pt ca sunt cei mai buni in sectorul acesta! E lucru mare! Din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai importante criterii este ca te protejeaza de atacurile de tip phishing, care s-au tot inmultit in ultima perioada..

 619. Vlad

  Salutare! Având în vedere faptul că petrec foarte mult timp în mediul online, ma simt mai în siguranță când documentele, fotografiile și informațiile mele bancare sunt securizate printr-un antivirus bun. Mai ales ca noi romanii nu suntem obișnuiți sa avem securizate telefoanele mobile…

 620. Andreea

   Buna ziua. “Tranzacții bancare online sigure” este perfect pentru mine. Platesc foarte rar cu cardul online de teama sa nu mi se retraga mai multi bani de pe card. Sper sa castig telefonul, ca sa i-l fac cadou tatălui meu de ziua lui. Este nascut pe data de 20 decembrie, iar telefonul lui nu mai functioneaza. Iti mulțumesc anticipat! O zi frumoasa!

 621. Oana

  Tranzactii bancare online, avand in vedere cate cumparaturi online fac

 622. Bogdan

  Cam ăsta ar fi răspunsul meu : cu Bitdefender VPN, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la confidențialitate în timp ce navighezi pe internet. Prezența ta online este protejată prin criptarea întregului trafic de pe internet. Protejează-ți informațiile bancare, parolele și descărcările împotriva hackerilor atunci când utilizezi o conexiune Wi-Fi.
  Este cel mai bun lucru mine ( și cred ca ar fi valabil pentru toată lumea)
  O zi frumoasă să ai Cabral și toți cititorii de pe aceasta „pagina”

 623. Livia Izvoranu
  Livia Izvoranu

  Cel mai important beneficiu ar fi navigare rapidă pe internet, în mod anonim și în siguranță.

 624. Razvan

  Tranzacțiile online mai sigure este unul dintre cele mai bune beneficii. Este bine să știi că, cumperi online în siguranță și nu rămâi fără bani pe card.

 625. Ana

  Tranzactii bancare online sigure…am câteva săptămâni de când cineva mi-a folosit cardul și a trebuit sa îl blochez și să-mi fac altul, banii încă nu i-am recuperat…

 626. Neagu Alexandra
  Neagu Alexandra

  Te protejează de atacurile de tip Phishing – te simți în siguranță!

 627. Savu Florin Cătălin
  Savu Florin Cătălin

  Cu siguranță, alegerea mea ar fi Bitdefender VPN, pentru că este una dintre cele mai importante, dacă nu cea mai importantă componentă pe care ar trebui să îl aibă un software care se ocupă de protecția dispozitivelor pe care le folosești online precum și de protecția datelor stocate pe aceste dispozitive.

 628. quasimodo

  Salut!
  Securizarea rețelei wifi și tranzacțiile bancare online.
  O zi frumoasă!

 629. Lunganoiu simona
  Lunganoiu simona

  Tranzacții online sigure

 630. Alexandra R.
  Alexandra R.

  Cel mai important beneficiu pentru mine ar fi tranzactii bancare online sigure

 631. Ivanus Mihaela florentina

  Tranzactile online sunt protejate de bidifender !

 632. Melanie

  Bună! Cel mai misto beneficiu mi se pare faptul ca securizează hotspot-urile Wi-Fi

 633. Vlase Camelia
  Vlase Camelia

  Pentru mine , cel mai important este securizarea tranzacțiilor online, dar si cea a modurilor de joc…

 634. Catalin

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing! Si pretul

 635. Cristina

  Am primit un e-mail iar adresa expeditorului era de fapt adresa mea si scria ca acest cont de e-mail a fost spart si ca ei detin video-uri cu activitatea mea sexuala surprinsa pe camera web a laptop-ului si ca vor publica video-urile si ca le vor trimite la toata lista mea de contacte daca nu le dau 5000€. Au trimis cateva e-mail-uri de acest gen si cand au vazut ca nu au cu cine, si mai ales de ce, au renuntat. Cu siguranta cineva care s-a simtit cu musca pe caciula a pus si botul la aceasta vrajeala.

 636. Alexandra

  Toate funcțiile isi au rolul sau insa protectia anti-phishing mi se pare cea mai de actualitate.

 637. Irimiea Dumitrita
  Irimiea Dumitrita

  Buna postarea pentru publicitate. M-ai convins sa mi-l iau, dupa ce am citit atatea comentarii favorabile. Si vreau si tel-ul nou, daca am noroc

 638. Georgiana

  Bună. Pentru mine cel mai important beneficiu este tranzacționarea online în siguranță.

 639. Laurențiu
  Laurențiu

  Salut !
  As fi mers pe faptul ca are consum redus dar calculatoarele sunt foarte performante la preturi accesibile.
  Mi se pare mai important sa fi protejat decar sa îți meargă sistemul mai bine.
  Mulțumesc !

 640. Bogdan

  Protecția tranzacțiilor bancare online este foarte importanta, având în vedere ca majoritatea cumpărăturilor se fac online.

 641. Dinu Iuliana Valentina
  Dinu Iuliana Valentina

  Având în vedere că majoritatea plăților le fac online, cel mai mare beneficiu îl consider a fi securitatea tranzacțiilor bancare online.

 642. Sorin Rusu
  Sorin Rusu

  Tranzacții bancare online sigure. As vrea să nu fugă banii de pe card.

 643. Cristina Oprea
  Cristina Oprea

  Comandat difuzor aromaterapie, primit oală de ciorbă .
  Da” am reușit să-i găsesc pe net pe indivizi ( io și 007, ce să mai…), le-am găsit adresa de mail și un număr de telefon ( firmă gen „Market Online”) și prin SMS le-am transmis un „mesăgel” drăguț !!!
  Finalul, ok !
  Mi-am primit banii înapoi – inclusiv taxa de transport – în plic, direct prin curier .

 644. Balanescu Victoria
  Balanescu Victoria

  Tranzacțiile online sigure.

 645. Diana

  Doamne! De fiecare data cand aud de tzepe, imi amintesc de una in cascada. Care ar fi fost sansele?
  A gasit sotul meu un telefon SH pe internet, relativ nou, a luat legatura cu vanzatorul care parea un baiat cu intentii bune(ca toti tzeparii de altfel) si au batut palma. In cateva zile a ajuns curierul cu telefonul, sotul meu l.a rugat sa astepte putin sa desfaca pachetul, facand si un video scurt in acel moment ca sa nu se trezeasca cu vreun cartof in cutie, a pornit telefonul, si a realizat ca era ceva minor care nu functiona dar a luat legatura cu vanzatorul, el i.a spus ca era totul in regula cu telefonul atunci cand l.a trimis, dar l.a asigurat ca daca merge la reprezentanta samsung in bucuresti, il pot verifica baietii de acolo ca este inca in garantie. Zis si facut. In urmatorul weekend am dat o fuga pana la bucuresti in plimbare, si ne.am oprit la reprezentanta sa.i dam de cap telefonului. Acolo am aflat cu stupoare ca telefonul fusese scapat in apa, automat garantia se anuleaza in aceste cazuri, iar dauna costa undeva in jur de 2300lei, in conditiile in care telefonul avea pret de magazin la momentul acela de 2500lei. Sotul meu a luat legatura cu vanzatorul, cel din urma fiind foarte contrariat ca trebuie sa accepte telefonul stricat inapoi, si a inceput sa il evite. Norocul nostru a fost ca el ne.a spus ca trimisese telefonul prin firma de curierat a socrului lui, iar sotul meu a profitat de informatia asta sa.l santajeze ca ii va face reclamatie si socrul lui va avea probleme cu legea pentru ca face astfel de tranzactii paguboase de acolo.Nu stiu daca astea erau niste baze solide pentru amenintarile pe care i le.a facut sotul meu, insa din momentul asta nu mai aveam oricum nimic de pierdut:)) cert e ca pustiulica s.a speriat, si a acceptat sa facem schimbul inapoi, insa ne.a spus ca el nu are banii inca, deoarece firma de curierat nu i.a virat inca. Noi evident ca nu l.am crezut, pentru ca deja trecuse mai bine de o saptamana de cand primisem telefonul, asa ca am luat legatura cu firma de curierat, iar a doua zi dupa ce s.au lamurit ei ce se intampla, ne au sunat(si aici incepe a doua parte a tzepei) sa ne spuna ca acel colet a fost sustras din depozitul lor pe „blat” . Ca inca aparea in sistem ca fiind in depozit, ca fac ancheta interna sa vada cine l.a furat din depozit, si trimit pe cineva de la firma cu pozele angajatilor sa vedem daca putem sa.i ajutam cu recunoasterea curierului care ne.a adus coletul la usa. Sotul meu cand a auzit toate astea, a sperat sa il fi prins pe video pe acel curier care a asteptat la usa cat timp a desfacut el coletul cand ni l.a adus, dar din pacate el refuzase sa intre in casa cat timp faceam noi „unboxing”, si nu aparea pe filmare. Intr.un final firma a trebuit sa plateasca pentru acel colet, noi am trimis telefonul stricat inapoi, si fiecare zi.a vazut in continuare de viata lui:)) sper ca pustiul a inteles din povestea asta ce inseamna karma

 646. Marian Foltea
  Marian Foltea

  Protecția împotriva atacurilor de tip phishing ar fi cel mai bun beneficiu pentru mine. În plus, un telefon roșu ar fi mai greu de pierdut.

 647. Stinghe Gabriela
  Stinghe Gabriela

  Tranzactii online sigure!Asa as putea sa ii cumpar lui fiicamea Robloxi fara sa ma plang ca imi fura banii de pe card!

 648. Camelia

  Cel mai important pentru mine este faptul ca utilizând Bitdefender pot face tranzacții bancare online sigure.

 649. Alexandru G.
  Alexandru G.

  Salut.

  Tranzacții bancare și cumpărături online sigure. Foarte important pentru mine.

 650. Radu Marinescu
  Radu Marinescu

  Plati online sigure.

 651. Simona

  Buna , tranzactii bancare, sigure !

 652. Georgiana Usturica
  Georgiana Usturica

  Cel mai important beneficiu pentru mine este „Protecție împotriva tuturor amenințărilor noi sau existente”

 653. Irina

  Tranzacții online sigure pe toate dispozitivele

 654. Melnic Teodora
  Melnic Teodora

  Tranzacțiile on line sigure, la modul nostru actual de cumpărături on line….

 655. Danaila Ax
  Danaila Ax

  Tranzacții bancare sigure
  Criptarea wifi

 656. Mirela Munteanu
  Mirela Munteanu

  Încă de acum 14 ani am învățat de la IT- stul care mi a instalat windows ul pe primul meu PC ca e foarte important sa ai un antivirus instalat. Inca de atunci imi instaleaza Bitdefender pe pc, iar cel mai mare avantaj din punctul meu de vedere e ca te protejează împotriva tuturor amenințărilor – practic nu ai nicio grija in privinta plăților cu cardul etc. Ai un program care te atenționează atunci cand e vreo problemă!

 657. Luminița Vrânceanu Ventza
  Luminița Vrânceanu Ventza

  Securitatea wi fi… Aici includem toate tranzactiile, dar si protecția impotriva virușilor! Ar mai fi si viteza! Dar toate sunt la fel de importante si cu siguranță vom achizitiona unul din produsele prezentste de BitDefender. Mulțumesc, Cabral!

  • MIHAELA GABRIELA LUNGU
   MIHAELA GABRIELA LUNGU

   Nu m-am pricopsit cu țepe pana acum, pentru ca de felul meu sunt circumspecta si banuitoare. Am fost pusa la încercare de vreo doua ori, odata la mare cand aveam copilul mic si „l-au selectat ptr reclame” si inca odata cand m-au agatat pe mine penrtu același lucru la trecerea de pietoni de la Romana. M-am dus, am vazut despre ce e vorba dar n-am picat in plasa. In rest m-a ferit Doamne-Doamne de întâmplări din astea. Ah…am pățit-o și pe cea cu inelul de aur pe strada….dar..n aveam bani suficienți . Dar da, pana la urma fraudele bancare sunt cele mai nasoale,de astea sa ne fereasca BitDefender!

  • Concurs

   726. Luminița Vrânceanu Ventza

  • Concurs

   727. MIHAELA GABRIELA LUNGU

 658. Negru Catalin Mihai
  Negru Catalin Mihai

  Pentru mine cel mai important in mediul online sunt tranzactiile bancare si cumparaturile online sigure.

  O zi placuta!

 659. Buzdugan Diana
  Buzdugan Diana

  Tranzacții bancare online sigure – asta mi se pare cel mai important

 660. Oana

  Hei….
  La multi ani!
  Pe mine… Cel mai mult ma avantajează securitatea plăților online… Că de…. Sunt femeie și-mi place shopping-ul…. Si dacă tot se golesc cardurile…. Parca totuși as vrea sa o fac eu… Nu alții

 661. Florescu Mihaela
  Florescu Mihaela

  Tranzacții bancare online sigure, asta consider ca este cel mai mare beneficiu, țimând cont de vremurile pe care le traim..

 662. Camelia Ioanas
  Camelia Ioanas

  Clar tranzactii bancare sigure, ca mi-am luat teapa deja…

  • Aciobanitei Constantin
   Aciobanitei Constantin

   Felicitari in primul rand pentru articol – sunt sigur ca ai salvat cel putin cateva persoane de la zile cu gust amar si gauri in buzunar. Legat de Bitdefender – cel mai important pentru mine este siguranta la plati online. Am un card dedicat pe care-l alimentez doar cu banii pentru platile online.

  • Concurs

   732. Camelia Ioanas

  • Concurs

   733. Aciobanitei Constantin

 663. Sumanariu Oana Elena
  Sumanariu Oana Elena

  Tranzacții bancare online sigure, acest lucru este foarte important pentru mine!

 664. Elena

  Plati online sigure!

 665. Iacob Alexandru
  Iacob Alexandru

  Protectia impotriva fraudelor online este cel mai important beneficiu în zilele noastrea.

 666. Ana-Maria Chirila
  Ana-Maria Chirila

  Tranzacții online sigure, cred ca e foarte important.

 667. Tiberiu

  Protecție împotriva atacurilor de tip phishing

 668. Alexandra

  Tranzactii bancare sigure si securizare retea wi-fi

 669. Duta Madalina
  Duta Madalina

  Cred ca cel mai mare beneficiu l ar avea sotul.Securitatea tranzactiilor este pe jumatate rezolvata pana la inventarea unei aplicatii anti nevasta care sa ofere siguranta 100%.

 670. Ganea Elena
  Ganea Elena

  Nu prea am avut eu treaba cu protectia cibernetica pana acum ,habar nu am ce am pe laptop, dar chiar dacă nu câștig iPhone ul ,măcar am aflat multe lucruri interesante și utile . As alege BitDefender în primul rand pentru siguranța tranzacțiilor bancare. Nu mi as dori sa rămân fără bani pe carduri ,și ar fi super ok dacă nu mi ar incarca laptop ul ca acesta sa funcționeze greu .

 671. Mihaela Marina Larion
  Mihaela Marina Larion

  Ptr mine cel mai important e sa îmi protejeze plățile online, ca folosesc destul de mult cardul pentru cumpărături online.

 672. Filip

  Tranzactii online sigure.

 673. Crina

  Securizarea tranzacțiilor bancare ar fi un beneficiu!

 674. Tapu Claudia
  Tapu Claudia

  De când cu pandemia vieții, am început sa fac mai multe cumpărături online asa ca as prefera ca tanzacțiile bancare online sa fie sigure!

 675. Duculescu Mihail
  Duculescu Mihail

  Clar cel mai important pentru mine ar fi Tranzacții bancare online sigure, in ziua de azi fac/se fac multe tranzacții online, deci siguranța maxima e necesară.

 676. Patruta Lidia
  Patruta Lidia

  Cel mai mare avantaj sunt tranzacțiile online sigure si protejate

 677. Ana

  Mai este o varianta de țeapă și era sa o iau rău de tot, am pus un articol pe un site de vânzare si hop in 10 minute de la publicare primesc pe whatsapp un mesaj ca este interesat si vrea sa il cumpere zic ok. Deși mi sa părut fff ciudat ca nu a negociat prețul nu a întrebat nimic despre produs sa oferit sa trimită direct bani pe acel site si eu trebuia sa întru și sa imi introduc datele sa imi intre banii pe acel link, când intru imi cerea toate datele de pe card si m-am prins ca nu asta trebuie sa introduc ci ibanul sa primesc. Acel nr ma pistona cu mesaje. „sa bag repede datele ca el mi-a a trimis bani si nu vrea sa ia țeapă ” i-am sp ca m-am prins de fapt ca eu ii plăteam lui suma nu el mie si ma blocat dar in ziua aia am primit 10 mesaje pe whatsapp exact la fel de pe numere diferite. Asa ca aveți grija la țepe

 678. Angelica

  Cu siguranta Tranzactiile bancare fara riscuri!! Mai ales de cand cu pandemia folosesc mult mai mult online-ul ca metoda de shopping. Bitdefender iti ofera o mare singurata pe internet!

 679. MONICA PETRUT
  MONICA PETRUT