Stii si castigi? Stii banking si castigi!

Mihai Calin, actorul. Il stiti, cu siguranta, e individul ala simpatic care cantarea fiecare cuvant si care impartea bani, atunci cand aveai raspunsul bun.

Eh, acel Mihai Calin revine, intr-un format de acelasi gen numit Stii banking si castigi!

Bine, am eu o chestie cu folosirea lui “banking” asta, dar nu ar fi sunat bine nici “Stii banci si castigi” sau oricare alta varianta romaneasca, deci hai sa spunem ca primeste nota de trecere.

Genul asta de concurs este cel pe care-l admir cel mai mult, concursul proactiv, cel care cere ceva de la tine, cere o implicare directa si nu “trimite codul de bare”. Faptul ca trebuie sa te pricepi la “banking” nu restrange publicul concursului doar la cei care lucreaza in banci si la specialisti… dimpotriva, se refera la toti cei care au cunostinte despre organizarea banilor proprii.

Am un prieten care spune:  “Ba, lasa-ma cu explicatiile despre concurs, spune-mi ce se castiga, sa-mi dau seama daca merita efortul…!”.

Asa ca incep cu premiile stiibanking.ro:

– 20 Dacia Duster (da, douazeci, in cinci etape);

– 20 de carduri BCR in valoare de 200 lei (20 de carduri pe saptamana);

– 500 pachete good.bee.

Pentru mai multe informatii poti merge pe site-ul concursului stiibanking.ro sau apasa…

Un utilizator poate castiga astfel:

– isi aduce profilul video in top vizualizari si castiga automat

– raspunde la intrebarea bonus pe care o poate primi daca a raspuns la primele 10 in timpul alocat si poate castiga premii instant; daca nu primeste intrebarea instant mai poate incerca sa joace de inca 4 ori in intervalul de 24 de ore

– joaca in fiecare saptamana si intra in fiecare tragere la sorti saptamanala pentru o Dacia Duster. Cine se califica pentru intrebarea bonus si raspunde si corect – isi dubleaza ansele la tragerea la sorti.

Cum se procedeaza pentru a participa la Stii banking si castigi?

1. Te inregistrezi pe site si intri in joc

2. Raspunzi la cele 10 intrebari in maxim 3 minute. Daca n-ai reusit, mai incearca (poti juca de maxim 5 ori/zi)

3. Rezultatul jocului este profilul tau bancar.

4. Trimiti linkul catre profilul tau bancar in format video catre toti prietenii.

5. Strangi cat mai multe vizualizari ale profilului tau.

Daca mai ai nevoie de informatii gasesti pe site, dar cred ca cel mai bine ar fi sa te pui pe treaba. Ia-le banii! A, si pentru ca oricum nu cred ca e timp de vorba, comentariile la acest articol sunt closed. Bafta!

Comentariile au fost închise