Social-Media frumos făcut de Planetariu și Observatorul Astronomic Vasile Pârvan

Am primit mailul următor. Îl reproduc integral, apreciez încercările (și reușitele) celor care depășesc limitele și limitările unor posturi ce n-au mai primit update-uri de pe vremea comunismului…

Bună seara!
Mă numesc Ciprian Vîntdevară și sunt muzeograf al Planetariului și Observatorului Astronomic al Muzeului “Vasile Pârvan” și coordonatorul Astroclubului “Perseus” din Bârlad.
Prin acest mod de comunicare, vă rog să-mi permiteți să vă invit să apreciați pagina de Facebook a Planetariului și Observatorului Astronomic al Muzeului “Vasile Pârvan” din Bârlad, Județul Vaslui, unde veți putea găsi informații de ultimă oră, publice, oficiale, profesioniste și în exclusivitate din domeniul astronomiei din România.
De asemenea,ar putea fi o posibilitate minunată să participați virtual, dar ulterior chiar și efectiv la spectacolele documentare de astronomie din planetariu cât și în star party-uri sau la diferite ediții ale Taberei de astronomie “Să cunoaștem cerul!”, unde cu ajutorul telescoapelor și a lunetelor vom cunoaște lumea fabuloasă a planetelor, a stelelor, a cometelor, a Lunii, a galaxiilor și a asteroizilor.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați culturii și educației astronomice prin aprecierea paginii de Facebook a Planetariului și Observatorului Astronomic al Muzeului “Vasile Pârvan” din Bârlad, Județul Vaslui. AICI.

Nu știu când va fi timp să particip la unul dintre evenimentele lor, dar am intrat pe pagină și-am rămas plăcut impresionat de implicarea oamenilor și de pasiunea cu care fac lucrurile.

Intră și tu de-ai ceva timp, să vezi ce lucruri frumoase fac oamenii acolo.

Așa că, domnule Vîntdevară, bravos!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...