Sari la conținut

Am oprit la benzinărie și dacă tot era coadă m-a convins ”Urmărirea” lui Clive Cussler, am luat-o cu mine (a nu se înțelege greșit… am bon pentru ea. :p).

”Urmărirea” face parte din seria ”Isac Bell”, acesta fiind și numele eroului principal, un detectiv deștept foc / frumos de pică / bogat de pute. De-aș fi femeie așa ceva mi-aș căuta…

Aventuri peste aventuri, intrigi criminale, împușcături și, evident, cuceriri amoroase.

Cei care au mai citit Clive Cussler știu deja cum scrie… cu toate că acum mi se pare puțin cam prea descriptiv. Și prea mură-n gură la unele faze.

În rest… ”Urmărirea”, asta de-am luat-o acum, te ține în priză, ieri am stat treaz până la trei. Adică 03:00 A.M. Am dat gata jumătate din ea…

Stai, să nu ne înțelegem greșit… nu e vreun tratat de drept internațional, nu e genul de carte care te face mai deștept. E doar un film la care tu ești regizorul, directorul de imagine și camera operator. :)

Clive Cussler - Urmarirea

Tu ce citești acum?

17 comentarii despre "Seria ”Isac Bell” de Clive Cussler"
 1. razorsbk

  Eu am terminat de citit seria The Fargo adventures tot de Clive Cussler. Abia reuseam sa ma conving sa las cartea din mana.

  răspunde
 2. Sorin

  Sirianul ataca din nou, a pradat o benzinarie din Romania :))) revenind la subiect, pare interesanta cartea :D

  răspunde
 3. ilie elena
  ilie elena

  Acum recitesc cartile politiste ale lui Haralambie Zincă. Captivanti si scriitorii nostri de carti politiste.

  răspunde
 4. Dan

  In loc sa ma joc fifa sau altceva, o intreaga zi de sambata am citit asta: https://www.goodreads.com/book/show/79885.The_Lincoln_Lawyer?ac=1. O super carte, foarte bine construita. Mi se pare ceva mai buna decat multe carti de John Grisham. Recomand!

  răspunde
 5. Mariana

  Buna Cabral,
  Ultima carte citita a fost „Ucenica si Maestrul” de Vikas Swarup. Sincer mi-a placut tare mult cartea…dar mai tarziu de 23:30 nu m-a prins (nu de alta dar nu mai puteam sa ma trezesc la 6:30 sa onorez ziua de munca) :) Recomand cartea celor pasionati de culturi diferite, intrigi, mistere.
  Asteptam mai multe recomandari :) Sa avem si noi cu ce pierde noptile :)

  răspunde
 6. Berta

  Eu ma ‘lupt’ cu Legendele dunei – Jihadul butlerian (Brian Herbert). Chiar cautam urmatoarea serie lunga de citit. :D

  răspunde
 7. Adrian Balint
  Adrian Balint

  Personal, acum am pe noptieră „Puterea prezentului” de Eckhart Tolle, sper ca în urmatoarele două zile să o termin. Iar după am în plan „Un pământ nou”, același autor :D Se pare că după ce termin cu Tolle am de ce să mă apuc :))

  răspunde
 8. Anca

  Uite asa imi mai notez si eu ce carti sa citesc la iarna la caldura. Momentan citesc House of Leaves de Mark Z. Danielewski, o carte inedita atat prin continut cat si format…very immersive reading experience.

  răspunde
 9. vio.p

  Aseara am stat si eu pana la 1.00 A.M. sa termin Profesorul de John Katzenbach.Urmeaza Sirul de platani de John Grisham.Si il ador pe Stephan King!

  răspunde
 10. vio.p
 11. adrian

  Am citit-o. Captivanta, intr-adevar.
  Acum adorm cu Fundatia lui Isaac Asimov.
  Spor la cetit!

  răspunde
 12. Mihai

  Salut Cabral. Tocmai ce m-am hotarat sa incep si eu aceasta serie a lui Clive Cussler – Isaac Bell, insa am o mare problema in a gasi cartile sale. Stii cumva daca sunt doar in limba Engleza sau traducerile titlurilor cartilor in Romana?!? Multumesc anticipat de ajutor!!!

  răspunde
 13. Stefan

  Salut! Ma gandesc si eu sa imi iau aceasta carte, doar de dragul unor aventuri de detectiv xD

  răspunde
 14. Horatio

  Iti recomand Cyclops de la Clive Cussler.

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.