Se retrage Ferrari din Formula 1?

Oricum lumea a innebunit, America se pregateste sa aleaga presedinte un negru, prima sansa de a castiga titlul de campion mondial in F1 o are alt negru… s-a intors lumea cu curu’ in sus, nu mai e deloc culeanu sa fi negru, se pierde factorul oprimare!

Revenind… FIA se gandeste serios sa standardizeze motoarele din Formula 1 incepand cu sezonul 2010. Asta inseamna ca acele caracteristici care faceau diferentele intre echipe,vorbind de motorizari, se duc pe apa sambetei.

Asta e un lait-motiv care e fluturat de cativa ani de FIA, mai ales datorita faptului ca echipele mici nu mai au acelasi entuziasm sa continue sa participe in F1 datorita faptului ca cele cateva echipe mari iau caimacul, deci sponsorii ii ocolesc pe cei mici.

In conditiile in care masurile populiste se vor adopta din 2010, Ferrari a declarat ca este ferm hotarat sa se retraga din competitie.

Oricum, de cand s-a retras Schumacher s-a fasait gogoasa, acum s-a mai intarit putin de cand a venit Hamilton, daca se intampla asta cu standardizarea motoarelor… se duce de rapa toata F1.

Tu ce zici, le ai cu vrrrruuuummm-vrrruuuuuuum!…?

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...