Se face pentru Erika

Azi, telefonic…

Cheloo – Parazitii: Ce faci ba?

Eu: Trandafiiiiiiiiiiiiiir de la Moldova te-as cam scoate la o ciorbaaaaaaaa!

Cheloo – Parazitii: Cabrale, te-ai tampit?!

Eu: Trandafiiiiiiiiiiiiiir moldovenescu, si ti-as spune te iubescuuuuuu!

Cheloo – Parazitii: Ba! Te-njur!

Eu: Zi liricule, canti? Eu sunt gazda…

Cheloo – Parazitii: Da ba, e clar, io nu fac din astea dar e cazul sa facem ceva ca in tara asta de $%^&@*@& ne mor copiii si noi o frecam la rece.

Eu: Bine ba, vezi ca am vorbit cu multa lume, si se antureaza mai multi, a promis ca vine sa cante atunci si Vali Vijelie, si…

Cheloo – Parazitii: BAAAAAAAAAAAAAA! $%^#&(*#@%^^$&*@($@)(*&^^&* !!!! %$#%&@^$%^@&!!)(*^!&(!!!!!  ^#$$#%^#*&^#%@^&**!^% !!!!!!

EU: =)) :)) =)) :)) =)) [2 minute]

Cheloo – Parazitii: Esti prost.

Eu: Si tu. Facem treaba?

Cheloo – Parazitii: Facem!

Eu – Doamne ajuta!

Trec pe langa noi multe lucruri, din unele ni se agata fuioare insistente dar pana la urma ne stergem de ele, din altele nu ne raman nici macar amintirile privirilor ferite din jena sau nepasare.

Io-s mai prost, mai insistent, mai capos, sau poate pur-si-simplu mai idealist… daca stii soneria de mobil cu “Stapane, te suna un fraier… stapane, fraierul insista!”, asa si eu, fraierul insista: Erika are nevoie de ajutor!

Si pentru ca sunt mai multi prosti din astia ca mine, ne-am strans si am pus la cale un concert: Parazitii si Despot (Vita de Vie) au confirmat, Passe Partout / Dan Puric spuse venim, Habar la fel, eu prezidez serata, voi sunteti invitati. Pe 2 decembrie la Fabrica.

Ce e de notat: Fabrica a fost SINGURUL club care a dorit sa gazduiasca evenimentul fara sa ceara nici un leu, nici Parazitu’ si nici Despot nu ia niciun leut, si cred ca se intelege de la sine ca nici eu, intreg evenimentul este pentru Erika.

Pe masura ce ne organizam si strangem mai multe date o sa le anuntam pe toata caile posibile. Apropos, daca esti blogger TE ROG sa preiei mesajul si sa anunti si tu. Da link incoace, nu da link incoace, cum vrei tu, ia afisul si pune-l si la tine intr-un post, ideea este sa afle toata lumea de concert, sa fie cat mai mult popor si sa strangem cati mai multi banisori pentru a’ mica.

Veniti?

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...