Cabral Ibacka – salt cu parasuta-23

Salt cu parașutaaaa la 22 de ani de ProFm!!!

22 de ani, atât a făcut ProFm astăzi.

Mulți? Mie așa mi se pare, că-s mulți.

Frumoși? Eu cred că mulți dintre ei au fost frumoși. Da, se întâmplă schimbări acum, dar și astea vor face parte din poveste.

Am avut norocul să lucrez cu prima voce care s-a auzit pe ProFm, cu Ionela Bănărescu. Mi-a povestit despre anii ăia cu drag, cu respect, cu zâmbet.

Apoi i-am cunoscut, pe rând, pe majoritatea celor care și-au împrumutat vocile pe FM prin Pro FM. Și vă spun fără să exagerez vreun pic… fiecare dintre ei are ceva special.

Unul nebunia, altul farmecul de a povesti, puterea de a face oamenii să se simtă mai bine, tupeul de-a enerva până la maxim sau harul de a face oamenii să râdă. Sau să gândească.

În ultimul an am intrat în echipă și am avut norocul să pot – alături de prietenul și colegul Nono Semen –  să putem face oamenii să râdă.

Am sărbătorit, zic, împreună cu colegii mei, 22 de ani de ProFm prin 22 de salturi cu parașuta. Ca să ne rămână în memorie aniversarea asta…

Așa că… la mulți ani, ProFM, să trăiești mult și frumos, alături de cei care te ascultă!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Cris-Mary
  • 17.04.2015

  Wow cat de fain! Pozele sunt de mare arta! La multi ProFM!

  răspunde-i
 • Malin
  • 16.04.2015

  Superb si la cat mai multi ani !

  Intrebarea mea ca si pasionat al fotografiei,cum a reusit fotograful”saltaret”:)) sa realizeze asemenea fotografii superbe.
  Ca de la pasionat la pasionat:ce aparat, ce setari ?:))

  • Cabral Ibacka
   • 16.04.2015

   Mersi, Doamne ajută!

   Acum, ca să te învăț să pescuiești și nu să-ți dau doar un pește: dacă folosești un browser decent poți instala pe el un EXIF Viewer. E un plugin de browser care îți arată mai multe informații despre fotografiile de pe net.
   La mine EXIF-ul este lăsat la vedere, toate fotografiile publicate pot fi interogate și se pot vedea muuulte informații (tipul aparatului, obiectivul, ISO, timpul de expunere, etc.). Ba, dacă sunt pozele mele, ai și locația GPS pe multe dintre ele.
   Uite aici mai multe variante de EXIF Reader pentru Google Chrome: https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=exif%20viewer%20chrome

  răspunde-i
 • Loading...