Salut, ce mai faci?

Ăăă… de ceva vreme tot public una-alta, chestii care fac trafic din ăla fenomenal, dar n-am mai vorbit cu cei (doi-trei) câțiva care-s de-ai casei și cu care obișnuiam să ne mai întindem la vorbă.

Dăcă n-a luat-o singură, dă-i [PLAY] și las-o să curgă, se dezvoltă frumos…

Ieri a fost ziua fii-că-mii. A’ mare. Că a’ mică încă nu e. O cheamă și Anne. Pe Ino, zic.

Eu… sunt bine. Ne-am mutat din casă pentru că dăm un vinarom și schimbăm ușile, n-am vrut să mă trezesc cu Romică în casă, când începe să ragă că nu-i place amorsa.

Suntem aproape gata cu primele două episoade ale serialului pe care-l producem privat. Adică pe banii noștri. Adică noi trei… Kartal, Laur și cu mine. Cred că iese simpatic. Nu, nu-l dăm pe TV, n-ar avea sens.

Am fost plecați în Malta, în vacanță. N-a ieșit prea bine. Dar pentru asta scriu post separat, azi.

Pregătim un proiect de party, DJ și MC, care s-ar putea dovedi simpatic. Cel puțin.

Am comandat suspensie nouă la mașina de curse, dacă vine la timp o să îmbunătățim timpul la ROTAC în week-end.

Am mai slăbit două kile. Nu se vede. Mor de nervi. :))

Emisiunea merge incredibil de bine. Mulțumesc. Dar revin cu alt post separat, să nu mă întind acum.

Mayra s-a îngrășat, acum e la cură. Tia e bine.

În curând scot rulota la vânzare. La câți suntem, ne-a rămas mică. Am de reparat ceva la frigider, mai face fițe când îl trec de pe electric pe gaz, apoi e gata. Luăm una ceva mai mare, cu toate că mă bate gândul să trec la autorulotă, am avea garajul din spate perfect pentru a fi folosit ca și “camera câinilor”.

Am vândut Mini-ul. Unei doctorițe foarte simpatice, sper s-o mulțumească. O să-mi fie dor de consumul ăla…

Am fost la GS TT 2018. N-am avut timp să povestesc, dar intră direct în Top 3 Chestii Mișto în 2018. Revin, am ceva material simpatic.

Am ieșit sâmbătă în oraș cu golanii. Fu bine, mult râs.

[în prim-plan e Steve. Sexy, tânăr și bogat! Și ca să vezi perfecțiune… este unul dintre cei mai sufletiști oameni pe care-i cunosc]

Azi e ziua prietenului Meme. La mulți ani, individule! Cei care îl cunoașteți, să știți că ne-a invitat în oraș. Sunați-l, poate vă invită și pe voi! 😀

Așa. Voi ce-ați mai făcut? Totul bine, sau…?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Bomarzo
  • 23.09.2018

  Cabral, ai promis ca scrii despre Ryanair, dar si despre Malta, ai scris poate si nu am vazut? Subt foarte curioasa. Numai bine va doresc!

  răspunde-i
 • Luisa
  • 12.09.2018

  Pfff …eu? Eu mă lupt cu o bucată bebel să mănânce legumele la prânz. Mai nou a schimbat tactica (până acum nu deschidea gura, când apărea lingurița buzele parcă dispăreau în neant), deschide gura, eu hop cu mâncarea, dar cum simte gustul o deschide și stă așa cu mâncarea în gură, nici nu scuipă, nici nu înghite oricât m-aș maimuțării. Excepție de la regulă fac doar carnea, brânza și iaurtul.

  răspunde-i
 • […] P.S. Am furat titlul de la Cabral, mi-a plăcut idea. […]

  răspunde-i
 • Lily
  • 11.09.2018

  La noi toate bune, munca multă, speram ca vom avea și rezultate pe măsura . Așteptam detalii din Malta, ne gândim la o mini vacanța acolo și am vrea sa știm ce nu a mers bine dar și ce a fost Ok. Spor!

  răspunde-i
 • Andreea
  • 11.09.2018

  Aaa,ce să fac ?!Te citesc demult ..doar atât ..nu m am băgat în seamă până acum dar dacă tot m-ai întrebat…să ți răspund: A murit mama,lumina sufletului meu,dragostea mea..cea care avea mereu un răspuns și o soluție la tot…6 luni ne- am zbătut ,chinuit….5 frați și tata rămași cu jumătate de suflet gol..incercam sa învățăm să trăim cu durerea asta …e greu,ff greu…in rest totul se rezolva.

  răspunde-i
 • Raluca
  • 11.09.2018

  Tocmai m-am înscris la BigBuild2018 și tropăie entuziasmul în mine așa tare că nu mă ia somnul. Mi-e că m-am înscris prea târziu, nu apuc sa fac suma și nu merg. Și chiar vreau să merg.

  Am fost să văd muntele, iar drumul de întoarcere a fost luuuuuuung. Și tot nu pot să dorm. Muntele, superb. Ca întotdeauna.

  Mă bucur că scrii, mă bucur că citesc, ma bucur că existăm așa și acum si aici.

  Ps: formularul ăsta al tău îmi cere sit web, cred că vrea site. Oricum n-am de niciunele.

  răspunde-i
 • Nicoleta Stoicescu
  • 10.09.2018

  Buna, De ce nasol Malta? Noua (2 mari+2 mici) ne-a placut.
  Altfel una bucata liceean, asteptam cu interes perioada 🙂

  răspunde-i
 • Lucian
  • 10.09.2018

  Esti mișto. Ma intereseaza rulota. Mulțumesc.

  răspunde-i
 • Alina Ochea
  • 10.09.2018

  Bine, multumesc de întrebare Am început școala (nu eu, fiul meu ) … deci …back to school,back to reality. Aaa și citesc cu drag tot ce scrii. Nu pot da citesc ceva scris de tine și sa nu zâmbesc..Ești un om fain deci.. Salut! Tu ?Ce mai faci?

  răspunde-i
 • Maria
  • 10.09.2018

  Neata’.Pai ce sa zic,inca ma refac dupa o operatie la umarul drept destul de nasoala,o tumoare beningna, sufar de atacuri de panica si anxietate,m-am intors la munca din nou in Italia,fata la facultate, baiatul abia a semnat cu Rapid, sotul pe acasa!!!!ce sa zic,oficial sunt perfect.Am de toate:))))))))).La multi ani Anei si vreau sa-ti spun ca esti minunat.Un om simplu si luminos

  răspunde-i
 • Loading...