Sa creasca traficul

Vad ca e lume noua pe blog, si asta nu poate aduce decat bucurie, desigur.

Odata cu lumea noua au mai veniti si luminati, iscusiti in ale internetului, guri (un guru – doi guri) in ale punct-ro-ului, care imediat isi dau seama ei unde exagerez, realizeaza ei unde sunt umflate lucrurile, dintr-o privire vad atot-clarvazator ca toate sunt facute pentru cresterea traficului.

Mai umanilor, in primul rand nu fac bani cu blogul asta. Da, vand reclama da’ daca voi chiar stiati cum se foloseste left-click vedeati cum se vinde reclama pe cabral.ro.

In  alta ordine de idei, din lucruri marete sau nu, indoielnice sau pseudo-grandioase, maimuta de la teve se lafaie deja intr-o relativa recogniscibilitate pe plaiurile mioritice, deci nici la capitolul asta traficul in plus nu ma ajuta. Si nici statuia de la BdpB Oscar nu tine de cald (BDPb Oscar – premiul Oscar dat de Blogerii de pe Brancoveanu).

Deci, ca si concluzie, noilor vizitatori le uram bun venit pe-aici, iar celor noi si mai plini de cracneli… le dorim sa caste ochii mai bine si-apoi sa se dea destepti.

Acum, ca sa creasca traficul si mai tare, incep sa postez din pozele primite pe mail pentru concursul “Iarna in Romania 2008”. Prima poza a venit de la Carmen Maura.

carmen-maura-mic

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...