Sa batem corporatia: castiga un iPad mini!

Treaba este foarte simpla: saptamana trecuta am iesit la masa cu Razvan. Razvan Diaconu, omul de marketing si relatii externe  Michelin pe Romania & Balcani.

Am mancat la Coin Vert (buna mancarea, preturi relativ decente), am ras si-am vorbit despre verzi si uscate, toate motorizate… totul a mers bine pana cand s-au incordat cocosii.

Adica el spunea, mandru nevoie-mare, ca are o fixatie si ca datorita acestei fixatii are o colectie care nu va putea fi depasita de nimeni.

Ce colectie? O sa radeti, dar individul are o colectie de fotografii cu roti echipate cu anvelope Michelin. Adica are atata rabdare incat nici el nu mai stie de cand face poze pe strada la masinile cu anvelope Michelin in picioare.

Nu comentati, fiecare cu damblaua lui, doar ca el si-a canalizat-o in asa fel incat m-a putut provoca.

Evident ca eu, provocat fiind, avand foarte mare incredere in umanii mei simpatici… am preluat provocarea. Sper sa reusesc sa-i si dau cu ea peste degete, ca altfel ma fac de ras si individul nu are scrupule in a face misto.

Asa ca treaba e simpla: am trei saptamani sa adun mai multe fotografii cu roti echipate cu anvelope Michelin decat are el. Sunt sigur ca si el va incerca sa-si sporeasca colectia, dar avand in vedere ce-am eu de gand… n-are nicio sansa.

Simpaticilor, se face un concurs: pun la bataie un iPad mini nou-nout!

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs? E simplu: iesi in fata blocului si ia masinile la rand. Ce masina vezi cu Michelin in picioare… trage-i o poza la galosi si-apoi trimite-mi toate pozele pe mail.

Atentie, nu participa omul, participa poza.

Asadar… un om poate trimite poze cu cate roti vrea, atata timp cat ele sunt diferite unele fata de celelalte (rotile, zic).

Pozele trebuiesc trimise la concurs[at]cabral[punct]ro.

La sfarsitul perioadei bagam toate pozele validate in random.org iar cea extrasa… va castiga iPad-ul mini.

Trei amanunte hotaratoare:

a) denumiti pozele cu numele vostru complet + un numar de-al pozei. De exemplu: Cabral_Ibacka_1 (pozele care nu-s denumite asa nu intra in concurs);

b) rezolutie maxima la poze – 100 kb! Ce e mai mare nu intra in concurs.

c) nu luati poze de pe net. Google image search face minuni.

Asadar… concursul este deschis din seara asta, puneti-va pe facut poze, cat mai multe, eu dau o fuga sa cumpar premiul: iPad Mini.

Ce culoare sa aiba iPad-ul mini?

View Results

Loading ... Loading ...

a) black + slate?1 b) white + silver?1

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...