Sari la conținut

Acum ca citesc din nou titlul, parca, dintr-o anumita pozitie si cu anumiti neuroni arsi, ar putea parea ceva obscen.

Nici gand de asa ceva, ma raliez si eu spuselor lui Mosu Mordechai (am zis eu mosul?! Eu?!), sprijinindu-l atat cat pot in demersului lui de degheizare al Pink Floid. Ca sa fie insa clara treaba din start, ii dau ghes lui DeMaio sa sustina miscarea asta, nu de alta dar pentru ca a pus pe picioare intr-un timp record un blog de rock ca la carte, ar fi penibil sa exhaustivez (daca-mi permiteti termenul) idei pe tema asta.

Asa… si-acum ca am aruncat deja mortu’ la DeMaio si-am scapat de apasari, raspund si eu timid…

Am ajuns la concluzia ca sunt labil muzical, cu toate ca de-am fi fost intr-un cadru mai formal si erau mai multi de fata as fi zis completamente versatil. Dar suntem doar noi… si-n caz vrei sa asculti muzica „meu” o faci cu un click.

Va doresc sa aveti bucurii, ca-n necazuri va infileteaza toti…

21 comentarii despre "Roz, roze, rozulici…"
 1. Mordechai

  Da-da-da! De Maio! Puternic! Să fim snobi!

  răspunde
 2. DinCopilarie

  asa asa,dati tare in noi :))

  răspunde
 3. AmZis

  Si tu sa ai parte de tot ce iti doresti ! La maxim ! AM ZIS !

  răspunde
 4. Roby

  sa ai parte de tote vizitele

  răspunde
 5. Ema

  Nimic n-am inteles din ce-ai scris. Pe cand o traducere?… :)

  răspunde
 6. alex.dumitrascu
 7. Viorel

  In general mi-a placut muzica recomandata,ce m-a marcat in mod deosebit goodbye my almost lover si azi nu :D….astea au fost varful de lance :D,dar majoritatea mi-au placut

  răspunde
 8. Ielena

  rockkk si tare!!!

  răspunde
 9. David

  necazuti gasesti la tot locu , bucurii…putine si dese:)

  răspunde
 10. RODICA

  Draga Cabral, daca esti labil muzical, spune-mi unde sa iti trimit niste melodii
  incantatoare. Eu sunt dependenta de muzica buna.De exemplu: OCARINA – ZAMBA, OCARINA – SONG OF BABY, OCARINA SONG , pe You Tube sau JONAS KAUFMANN – LA DONNA E MOBILE, CONCERT LA MUNCHEN.

  răspunde
 11. mr. ro

  Cabral,

  mâine un post despre manea, ceva? Am auzit că salam nu mai are voie sa cânte melodiile lui Steve Vai. Ce ştii despre asta?…

  răspunde
 12. raz

  iti raspund eu. „balerina” aia isi cauta dansatori si cum cocalarii sunt mereu dornici sa iasa-n fata s-au abonat fara sa mai stea pe ganduti. am ras… crunt… cam ca atunci cand ma uitam la bundy si ma bucuram ca nu sunt la fel de prost ca el :D.

  răspunde
 13. Aura

  Imi cer scuze pt off topic, dar as vrea sa stiu daca s-au incheiat inscrierile pt concursul „Iarna 2009-2010”. Regulamentul spune ca inscrierile se pot face pina la 15.03.2010. Am incercat sa ma inscriu azi la adresa de mail indicata si nu am reusit.
  Multumesc.

  răspunde
 14. Azot
 15. Xameli
 16. Nea Costache

  Cabral, scuze de off topic: Radio Targu-jiu, in urma publicarii unor fotografii facute sculpturilor lui Brancusi aflate in stare avansata de degradare de catre un blogger, mitrut Stanoiu, a initiat campania “Operele lui Brâncuşi – neglijate de autorităţi”, in scopul sensibilizarii celor indrituiti sa se ocupe de aceste opere de arta pe plan local. Eu m-am raliat acestei campanii, publicand pe blogul meu un articol
  http://www.neacostache.com/2010/03/12/brancusi-in-suferinta/ ,in care faceam apel la bloggeri romani sa se ralieze acestei campanie, postand toate aceste probleme, in scopul sensibilizarii celor din Ministerul Culturii si Cultelor din Romania, pentru reconditionarea si conservarea acestor opere de arta, supuse degradarii accentuate.
  Stiu ca esti un iubitor de frumos si de aceea ma adresez tie pe aceasta cale.
  Multumesc si iti urez o saptamana plina de realizari in activitatea ta!

  răspunde
 17. Pingback: Pink Floyd? Da, ei!

 18. mujina

  (De unde înainte nu mă băgam, acum sunt ca Martie din post…)
  Pink Floyd ghei? Cine a zis așa o fi avut „A Momentary Lapse of Reason” sau chiar „Brain Damage”. Sau era dus cu pluta „Up the Khyber”… să nu-l supărăm pe „Astronomy Domine” cu asemenea bălării, mai bine „Careful with that Axe, Eugene” că cine afirmă așa ceva sigur și-a pierdut locul la „The Great Gig in the Sky” și la „The Grand Vizier’s Garden Party”. Deci așa e, „Green is the Colour”, da’ nici cu Pinku nu ne e rușine.
  P.S.: Ne e dor de tine nenea Wright… shine on, you crazy diamond.

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.