Împreună cu evoMAG: rechizite gratuite pentru copiii din familii cu probleme financiare

Perioada asta, atunci când eram și eu mic și verde (mă rog, tot maroniu pe-afară), era un amalgam ciudat de tristețe și bucurie.

Tristețe că mi se terminau zilele de vacanță, că libertatea verii se transforma într-o linie subțire sugrumată de reînceperea școlii.

Bucurie pentru că știam că mă voi revedea cu colegii de tâmpenii pe bandă rulantă școală și că reîncepea un nou an de tămbălău. Plus ceva ore de curs.

Asta este perioada în care copii și părinți deopotrivă se pregătesc de școală.

O chestie normală, de așteptat, parte a vieții.

Totuși… pentru unii părinți ăsta este un moment greu. Pentru cei care deja se luptă cu viața, cu lipsa banilor, începutul școlii nu înseamnă bucurie… înseamnă probleme. Înseamnă că trebuie cumva să facă rost de bani pentru rechizite.

Pentru unii copii, cei care fac parte din familii cu probleme financiare, începutul școlii înseamnă de multe ori momente jenante când din lista celor necesare comunicate de diriginte sunt doar câteva lucruri bifate. Restul… urmează să vină, poate, atunci când părinții fac rost de bani. Dacă fac…

caiet de teme (1 of 1)Ce facem? Ce știm că trebuie făcut, dăm o mână de ajutor.

Care noi? Eu (adică ZSS), evoMAG și cu tine, cea sau cel care citești textul ăsta.

Cum poți ajuta tu?

Am nevoie de la tine să-mi spui dacă știi o familie cu probleme financiare în care există copii care încep școala.

Noi le vom face cadou măcar o parte dintre cele necesare pentru începutul școlii. Nu știu să spun pe câți vom reuși să-i ajutăm dar promit că pe cât mai mulți.

evoMAG are acum o campanie de reduceri foarte mari dedicată ”BackToSchool” (reduceri de până la 65%, tab special cu cele mai bune oferte și produse dedicate școlarilor) și când le-am spus că vreau să ajutăm cu rechizite niște copii care nu și le permit… au spus că ajută cu dragă inimă.

evomag

Așa că… dacă știi vreo familie cu probleme financiare în care există copii care au nevoie de rechizite… pune-mă cumva în legătură (transmite-le și lor că vor fi contactați și-apoi, ca să nu expunem degeaba familiile respective, folosește formularul de contact de aici ca să-mi dai datele lor de contact).

Dacă nu știi tu un pitic care nu-și permite rechizite… și un SHARE al postului ăsta s-ar putea să ajute.

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Adi
  • 08.09.2016

  Incepe scoala & gradinita, laudabila initiativa …

  răspunde-i
 • fuszfa
  • 05.09.2016

  Bunica are 76 ani, e diabetică, vineri a ieșit din spital. Pensie de 270 lei , are in intretinere nepotul in varsta de 13 ani care trebuie sa inceapa scoala…..din Arad are nevoie de ajutorul dvs. Daca doriti sa ajutati va voi da si adresa exacta

  răspunde-i
 • Mihaela PURCARU
  • 01.09.2016

  Familia Balamitza, București, sector 6: 4copiii care inca mai continua școala – Maria 8 ani, Elena 9, Sara 11, Costi 12. Familia a pierdut mama în lupta cu un urat cancer, de ei ne ocupăm noi vecinii. Mai sunt si alti 4 copiii mai mari :2 profesionala si 2 fete care au abandonat si au ales să meargă pe drumul lor. face curățenie la 4 scări de bloc si e fff labil.

  răspunde-i
 • Diaconu Bogdan
  • 01.09.2016

  Eu ma cunosc pe mine stau in Fieni Jud Dambovita

  răspunde-i
 • Iuliana
  • 31.08.2016

  Cunosc și eu o familie cu 5 copii, în Hunedoara

  răspunde-i
 • Maria
  • 30.08.2016

  Buna ziua! Va deranjez in legatura cu proiectul derulat de dumneavoastra si evoMAG.

  Cunosc 2 familii in satul meu natal (Pluta, Comuna Butoiești, judetul Mehedinti) care ar avea nevoie de ajutorul dumneavoastra.

  Una dintre acestea (Fam. Bator Sandu) este formata din 2 baieti, dintre care unul merge in toamna in clasa a 9-a (Madalin), si un altul bolnav de plamani, si un tata in varsta de 65-69 ani, care munceste cu ziua pentru a le pune copiilor seara ceva pe masa.Nu au curent, televizor sau internet. Au invatat la lumina lumanarii.

  Cealalta familie (Balaci Ileana), vecina cu prima, este formata din o mama si 3 copii.La fel ca si fam. domnului Sandu, mama Ileana munceste cu ziua pentru a-si putea creste copii. Dintre ei, 2 sunt inca la scoala (Irinel, in clasa a 12-a, si Silvia, in clasa a 3-a, cred).

  Ambele familii au datorii si restante la plata microbuzului pana la scoala (130 lei pe luna). Copii se trezesc dimineata la 6:30, merg pe jos 4 km pana la Butoiesti, si apoi cu microbuzul pana la Strehaia, unde stau pana la ora 2.Pana ajung acasa, se face ora 15:30. Insa ziua nu se termina pentru ei, deoarece odata ajunsi acasa , merg la camp, la vaci, sau isi ajuta parintii (stiu acest program pentru ca si eu, si fratii mei faceam la fel cand eram la scoala.De fapt, asa fac majoritatea copiilor de la noi din sat) . Cel mai rau este ca nu prea are cine sa ii ajute din punct de vedere financiar, toti se lupta sa traiasca de azi pe maine.

  Stiu ca este foarte greu si pentru alti copii, insa ar fi frumos daca ati reusi , totusi, sa ajungeti si la noi in sat. Ar simti atat copiii, cat si parintii lor, ca cineva ii apreciaza macar putin pentru efortul depus.

  Va multumesc frumos, atat in numele meu, cat si in numele familiilor pe care le ajutati!

  răspunde-i
 • Mișca Paula Luminiţa
  • 30.08.2016

  Familia Michea din satul Tuta, comuna Tg. Trotuș, judeţul Bacău are 4 copii: Paul, Valentin, Adriana și mezina Maria elevă la clasa la care eu sunt învăţătoare. Mama Angelica este singura care încercă să-i susţină după ce soţul s-a stins după o grea suferiţă. Deși nu are o sursă de venit mama nu a încetat nicio clipă să se ocupe de copii. Aceștia au rezultate foarte bune la școală!

  răspunde-i
 • NITA MARIANA
  • 30.08.2016

  4 MEMBRI 2 COPII Sofia 2 ani ,Oana 11 ani venit doar alocatiile lor .Spatiu de locuit 1 camera de 3\3 Cuvintele nu-si au rostul … va rog ajutatio pe Oana scoala e departe si cartile prea grele …si-ar dorii un troler ….pana in momentul de fata nu am reusit nici macar 1 creion sa ii luam,deoarece tot venitul se duce pe pampersii Sofiei ….E foarte greu…

  răspunde-i
 • Bujor Emilia
  • 30.08.2016

  Buna ziua sint Bujor Emilia si câtiva părinti ne am gândit.la îndemnul doamnei diriginte .ca le trebuie un video proiector.am strâns bani app 500 daca ne puteti ajuta sa gasim unul bunicel.multumesc!

  răspunde-i
 • marian alexandru
  • 30.08.2016

  Da cunosc si eu o familie din bucuresti sector 6 , un baiat de 7 anii si fratele sau de 13 anii.,au mare nevoie de voi .

  răspunde-i
 • Loading...