Rasarit de soare: inscrieri incheiate.

Nu, n-am revenit. Dar am niste restante aici, nu le voi lasa asa.

Ma tin de cuvant, am pornit ceva, voi ati facut pasul inainte, am primit 220 de rasarituri, ar fi o mare lipsa de bun-simt sa va intorc spatele.

Sunt cateva rasarituri, si nu putine, care sunt mai bune decat ce am facut eu, deci… premiul il dau sigur. Imi recunosc infrangerea (ma oftic, dar ce vrei… cand sunt altii mai buni trebuie sa recunosti).

Inscrierile s-au incheiat, am dezactivat adresa de mail, voi alege cele mai bune fotografii si apoi le voi scoate in fata sa le votati, de-aveti chef, pe cele care va plac.

Sa nu uit… am crescut si premiul, cei de la Sea-Breeze au spus ca sunt impresionati de poze si ca il vor caza pe castigator 3 nopti (la alegere) si includ in premiu si mic-dejun + pranz + cina (meniul nu este extrem de bogat dar credeti-ma, delicios! Cel putin asa a fost ce-am mancat eu…).

Multumesc pentru participare.

Si… MULTUMESC PENTRU MESAJE. INCA MA UIT SI NU-MI VINE SA CRED. Stiu, unii oameni au tendinta sa fie de hAhAt. Stiu asta, m-am lovit pana acum de ei. Ce-a durut a fost ca mi-e atacata familia. Ei, ai mei, n-au nici o vina. Daca vrei sa te iei de mine, ia-te, eu duc, n-ai nici cuvinte, nici jigniri care sa ma atinga. M-au tocit cei ca tine in batalii de genul asta. Dar lasa-mi familia in pace, ei n-au gresit cu nimic.

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...