Probleme in relatie? Have a break! [2]

Probabil v-ati prins ca am ramas cu gura cascata dupa ce-am vazut ca micul post despre micul voucher a strans peste 100 de comentarii, si aproape tot atatea dorinte manifestate de catre cei care citesc blogul asta de a-si petrece acel week-end cu jumatatea din viata lor…

Optimistul din mine avea impresia ca nu exista o dorinta atat de mare si a atator umani de a evada cu perechea din cadenta cotidianului.

Bun, si-acum ce facem?, o sa ma intrebati…

Pai stiti ca nu-mi place sa aleg eu castigatorii, mi se pare extrem de urat pentru un blogger (sau oricare om) sa se erijeze in entitatea suprema, dictatorul atotcunoscator, instanta suprema de decizie.

Asa ca am updatat putin blogul, probabil ati vazut ca au aparut niste iconite de “thumbs-up & thumbs-down” in dreptul comentariilor…

Cum procedam? O sa va rog sa mergeti la postul unde s-au facut propunerile – Probleme in relatie? Have a break! – si sa cititi comentariile, votand solicitarile care credeti ca merita solutionate. Eu voi astepta pana la sfarsitul saptamanii si voi selecta comentariile cu cele mai multe voturi pozitive (thumbs-up), le voi introduce intr-un formular de extragere automata a random.org si asa vom afla cine se va bucura de week-end-ul respectiv.

Din punctul meu de vedere… mi-ar fi placut sa iau tot hotelul, sa va vad pe toti petrecand un week-end frumos cu iubitul/iubita, sotul/sotia… dar am un singur voucher, asa ca – din pacate – trebuie sa alegem cumva un singur castigator.

Si sper ca cei care il castiga… sa faca acel week-end sa conteze pentru relatia lor!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...