thailand-canoe

Plec în Thailanda și voi lua un cititor cu mine. Vrei să vii?

Da, știu, e plin netul nostru de ”Partikip”… poți câștiga iPhone-uri imaginare, mașini fantomă și excursii doar dus la Groapa de gunoi Glina.

Doar că de data asta povestea e pe bune și ți-o și explic: Biroul de Turism al Thailandei are în fiecare an o campanie prin care promovează locuri speciale din… Thailanda, evident.

Anul ăsta au ales un blogger din România și unul din Bulgaria pentru un concurs simplu: zburăm în Thailanda și ni se dă un buget pe care trebuie să-l drămuim pentru a îndeplini niște task-uri, scuzați engleza. Avem de făcut poze la anumite temple, de aflat diverse informații legate de locuri și în timpul ăsta să povestim ce vedem și ce facem.

Cine termină primul task-urile… câștigă.

Acum treaba e simplă… caut un cititor dintre ai mei, unul care să aprecieze aventura, să plecăm împreună în povestea asta.

Vor fi câteva zile de distracție și de locuri frumoase de văzut în timp ce facem cunoștință cu o cultură nouă (nici eu n-am mai fost, sunt curios ca o găină…).

thailand-water

Nu trebuie să cumperi nimic, nu te costă niciun leu.

Nu trebuie să te arunci în cap sau să zbori peste vreun cuib de cuci.

Doar să urmezi niște pași simpli prin care te înscrii în treaba asta. În esență ai de înregistrat un film scurt (sau lung, de vrei) în care spui de ce vrei să participi la cursa asta.

Sună bine?

Mie-mi sună tare bine și mă gândesc că ar putea fi o oportunitate frumoasă…

În curând se închid înscrierile, pe 30 septembrie vom avea 10 finaliști, cei cu cele mai multe like-uri.

Apoi pe 5 octombrie anunțăm câștigătorul.

Iar pe 23 octombrie plecăm în Thailanda! Ne întoarcem pe 1 noiembrie. Bronzați (mă rog, unul dintre noi) și, sper eu, bine dispuși.

Așa că, din punctul meu de vedere, ar fi o prostie să-ți spui singur că nu, că tu n-ai noroc, că n-ai șanse, că tot timpul câștigă un altul.

Încearcă.

Site-ul unde să te înscrii este ăsta: TheThailandRace.

Hai în Thailanda.

thailand-canoe

Surse foto: 1 și 2.

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...