Sari la conținut

Spusă pe scurt și sec, pentru orice aer condiționat Daikin cumpărat între 5 iunie și 15 septembrie, se va planta un copac. Plantăm Aer se numește campania.

Mare lucru? Eu zic că da.

Mi-aduc aminte primul an de Let’s do it, România!… cei mai mulți au zis că e o poveste, că nu va funcționa, că nu se va simți deloc încercarea asta.

Rezultatul nu doar că a fost vizibil… efectiv, în câțiva ani succesivi s-au curățat zone care altfel ar fi devenit gropi de gunoi în toată regula. A funcționat spectaculos de bine!

Așa cred că se va întâmpla și acum… cât timp Plantăm fapte bune primește sprijin serios avem șanse foarte mari să reușim să reparăm greșelile adunate în ani de tăieri ilegale.

Iar de data asta Plantăm fapte bune primește sprijinul despre care spuneam mai sus, pentru fiecare aparat de aer condiționat Daikin vândut se va planta câte un copac. Adică peste 10.000 de copaci, atât estimează ei. Vor suporta transportul voluntarilor, unelte, mănuși, masa de prânz și… puieții, desigur.

Dacă ți se pare o chestie mișto, poți ajuta și mai mult.

Pe 18 noiembrie, ziua plantării, poți să fii unul dintre voluntarii care plantează.

Eu cred că voi fi acolo, o zi de aer curat și dat la sapă n-a omorât pe nimeni. Ba din contră.

Te rog, aruncă un ochi pe plantămaer.ro, găsești acolo mai multe informații și… poate ne vedem pe 18 noiembrie. Ar fi tare.

O să mai scriu despre treaba asta, așa cum am tot insistat despre Let’s Do It, România!, pentru că altfel nu cred că rezolvăm nimic.

18 comentarii despre "Plantăm Aer. Singura variantă să ieșim la aer curat."
 1. Mihai
 2. BARBOSUL
 3. verdi

  Cu drag vom veni !

  răspunde
 4. Zaharia Andrei
  Zaharia Andrei

  Da….copaceii nu se plantau primăvara?

  răspunde
 5. Anca

  Apai,draga domnule, musai viu si io! Vorba aceea, să plantezi un copac,să coPerformanti pentru comunitatate meanstruiești o casă,să faci un copil…:)

  răspunde
 6. Ana Gartonea
  Ana Gartonea

  Si noi prezent 3 bucati persoane.

  răspunde
 7. Gheorghe Vutino
  Gheorghe Vutino

  Din ce vad pe site, doar cei care achizitioneaza aer conditionat (de la ei) pot participa la plantat.
  Sau am inteles eu gresit?
  Daca nu am nevoie de aer conditionat pot participa?

  răspunde
 8. o femeie

  Let’s do it Romania au mereu actiuni de plantare, in diferite colturi ale tarii. Asa ca oricine are bunavointa si timp isi gaseste unde si cum.

  Pt cine e mai ocupat, poate genera un pic de aer curat si de acasa: pomi noi sau intretinuti sunt s in jurul blocului, cateva flori /plante perene pe balcon iar, 10 de ghivece cu plante aromatice se pot pune si in casa etc.(ultimile daca se usuca nu e bai, le mancam si uscate :D ) . Nu acopera astea tot oxigenul consumat de familie, dar e mai mult decat nimic.

  răspunde
 9. Ioan Sabadus
  Ioan Sabadus

  Ce sa zic, mai mult decat fain !

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.