Sari la conținut

Lansată acum zece ore, încă nu e clară numărătoarea view-urilor, știi că Youtube-ul are un delay la capitolul ăsta…

Ceva legat de subiect: animalul din capul lui Smiley trebuie îndepărtat. Cred că are deja personalitate proprie.

Piesa e interesantă, spune-mi și tu ce crezi:

Smiley – Insomnii. Sună bine?

7 comentarii despre "Piesă nouă de la Smiley – Insomnii"
 1. Stefania

  Imi place finalul. E indepartat animalul … prin iubire :)

 2. Dragoș

  Cabral, eu unul m-am cam saturat de artiștii noștri!!! Eu unul vreau fete noi in industria muzicală! Vrem artisti dedicați muzicii nu oameni care scot 3 melodii pe an… Vrem concerte pe stadioane cu un artist, nu cu 100 gen forța ZU !
  Eu incerc de ani de zile sa ies pe piața si nu reușesc… Din păcate sunt multi ca mine! Eu unul m-am cam resemnat… Nu am bani de piese si mai fac cate un cover… Din pasiune… Vocea mea vrea sa cânte ceva ! Da un play daca ai chef! Mulțumesc
  https://youtu.be/iHp8fWUQwN4

  • va

   dacă vocea ta este în clipul ăsta, respect. caută versurile melodiei „avioane de hârtie”. asta a fost melodie de locul 1 în Romania. și vă mai mirați de ce nu iau copiii ăștia BAC-ul.
   nu-mi place piesa lui Smiley.

 3. Doina Bita
  Doina Bita

  Imi place noua piesa a lui Siley. Insomnii …cauzate de iubire…asta am inteles ascultatnd melodia! Chiar daca scot cateva melodii pe an, sunt melodii bune. Bine parerile sunt impartite…Gusturile nu se discuta.

  Dragos, chiar acum cand scriu, ascult si piesa pe care ai pus-o. Daca e vocea ta suna super! Numai ca asteptam ceva compus de tine, cu versuri si linie melodica. Cand vrei ceva in viata si ai talentul acesta, vei razbi! Sunt sigura! Bafta multa!

 4. Cezar

  Smiley ne-a oferit un preview al clipului de nenumarate ori prin desenele postate pe insta si facebook, piesa e putin cam lenta pentru starea pe care o am in acest moment. Insa videoclipul imi place maxim!

 5. Pacanele

  Suna bine de tot piesa! Va ajunge in topuri foarte curand:D

 6. David Liliana
  David Liliana

  Am 63 ani , deci , pot sa zic ca , daca imi place o voce, o melodie, daca imi plac niste versuri , atunci toate acestea sunt deosebite. Bravo Smiley cu Insomnii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.