Pentru profa…

Am fugit de scoala mai repede decat fuge halalalt negru de tamaie. N-am suportat materiile care presupuneau toceala si repetitivitate, ma plictiseam repede si, deasupra tuturor chestiilor, incercam sa vad ce fac oamenii mari si vedeam ca in viata adultilor nu apareau probleme de trigonometrie complicata, trageam deci concluzia ca astea erau doar niste manevre de-ale adultilor de a ne manca copilaria. Si-atunci chiuleam, fugeam, ma eschivam, ma suceam… oricum si orice faceam eludam scoala.

Niciodata nu ai fi putut sa ma convingi ca e util sa stiu ca Na4+CO2=[chiar te asteptai la vreun adevar…chimic?!]… dar am invatat la romana sau la istorie din doua motive mari si late: materia putea fi uneori chiar frumoasa si… am avut norocul unor profesori incredibili!

Va intrebati ce mi-a venit… uite c-am citit apelul unor copii, am vazut incercarea lor de a-si salva profesoara care trece printr-un moment greu. Faptul ca ei se agita si incearca sa-i salveze viata profesoarei lor e o recomandare pentru insasi… profa.

Daca va intereseaza sa ajutati un om despre care alte suflete spun ca merita ajutorul… intrati pe Speranta pentru viata.

Si daca va intrebati ce legatura am eu cu Doamna Banu… mi-a zis Dragos despre ea. 😉


Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...