Party la tine acasa, da’ tu nu trebuie sa faci nimic!

Ei bine, s-a inventat si asta, si inca la nivel inalt: daca ai noroc, Pur trimite doi dintre participantii la emisiunea Masterchef  la tine acasa si ei gatesc pentru tine si pentru inca 7 persoane.

Adica ti se implineste visul oricarui om viu: sa mananci la tine acasa o mancarica deosebita si gustoasa fara sa misti un deget (fara sa iesi si sa te streseze locul de parcare lipsa, ospatarul neiscusit si nota de plata).

E ca atunci cand vine soacra si-ti gateste… tu zambesti larg si-astepti sa te pui pe mestecat. Totusi, pentru un blid de mancare trebuie sa-i suporti soacrei toate terorismele, criticile si comentariile. Si oricat de frantuzeste ar gati… parca-i mai bine la dieta decat cu terorista-n casa!

Pur logoSi soacra, oricat de iscusita ar fi ea, nu le stie cu complique – culiner – francais sau alte mastersefisme de genul asta, iar Funky Chefs au aratat ca se pricep.

Cat despre spalatul vaselor… sunt puse la bataie si sticle de detergent Pur. Si daca te uiti pe Purparty.ro o sa vezi ca cei doi bucatari stiu sa spele si vase…

Asta este genul de campanie despre care-mi place sa pomenesc, are o actiune, un scop, se intampla lucruri si oamenilor le place sa ia parte… plus ca se mananca! 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Sabina
  • 18.07.2013

  Daca e cu mancare si cu bucatari la dispozitie, atunci suntem prezenti 🙂

  răspunde-i
 • Loading...