Sari la conținut

Pe scurt: vino miercuri, 22 septembrie, la ora 18:30, în Parcul Tineretului (intrarea de vizavi de Liceul Gh. Şincai, dinspre Bd. D. Cantemir), ca să te plimbi cu noi pe un traseu surpriză! Mergem încet, cu vreo 15 km/h, ca să putem discuta în linişte, ca să admirăm frumoasele bulevarde bucureştene şi ca să ne bucurăm de traficul lejer, în ziua în care şoferii bucureşteni au renunţat puţin la automobil şi au ales transportul alternativ.

Este evenimentul numit O zi fără maşina mea în oraşul meu, o acţiune europeană la care e musai să adere şi românii. Este ultima zi din cadrul Săptămînii Europene a Mobilității, care are loc în fiecare an, între 16 şi 22 septembrie. Mai multe info aici.

10 comentarii despre "Orasul meu, fara masina mea… :)"
 1. A.Dragos

  Vor fi multe astfel de intalniri in toata tara daorita „zilei fara masini”, sper sa am noroc sa fie si in oraselul unde stau. :)

  Ador activitatile in genul, pacat insa ca nu sunt des intalnite.

 2. Suzana Has
  Suzana Has

  Cabral, omule negru cu suflet alb (si cald:))
  am nevoie de un sfat. Scuze ca sunt off topic oarecum, sper sa-mi raspunzi. Vad ca popularizezi pe blog ong-ul asta cu salvati copiii. Suntem cativa prieteni aici in America si am strans o suma modesta dar pe care am vrea sa o donam undeva unde sa fim siguri ca macar jumate ajunge la amarati si nu se risipeste etc. Deh, ma musca sarpele indoielii de suflet si nu stiu pe cine din tara sa intreb sa-mi spuna si de asta m-am oprit la tine. Tu esti mai umblat, citit, auzit si vazut – chiar face ong-ul asta ceva sau doar e propaganda? Multumesc anticipat.

 3. Rares Cojocaru

  Nu cred ca si in Craiova se face asa ceva ..:) Cel putin eu nu am auzit nimic.

  Voie buna.!

 4. Alex Dumitru

  Nu s-a facut cam frig pentru bicicleta? :D

 5. alutzu @ CornerParadise
 6. Pingback: Miercuri, pedalăm cu familia europeană | Bicla.ro – pentru bicicliştii urbani amatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.