Oamenii fericiți? Cei care au puterea de a reuși pe propriul drum (P)

Da, ăsta este un advertorial și asta nu-l face cu nimic mai prejos, mai puțin sincer sau mai plictisitor decât orice alt articol de pe blog.

Am făcut cumva ca feed-ul meu de Facebook să-mi ofere doar povești frumoase. Fără scandal, fără ceartă, fără site-uri penibile cu TITLURI ȘOCANTE și LOVITURI CRUNTE.

Prietenii pe care-i urmăresc aduc povești.

Povești despre oameni, majoritatea români, care au reușit să facă în viață lucruri remarcabile, reușite – sonore sau nu – dar care i-au diferențiat de restul, de mulțime.

Sportivi, ingineri, programatori, profesori și elevi, mecanici, pictori și cântăreți… oameni fericiți că fac în viață ce-și doresc, că-și construiesc pas-cu-pas viața la care au visat.

Care este numitorul lor comun? Și-au văzut de treaba lor, s-au concentrat pe ce aveau de făcut, au reușit pe drumul lor.

Asta este puterea individului, aceea de a se concentra pe propriul destin, pe propriul drum, capacitatea de a face ca toate acțiunile proprii să îl ducă din ce în ce mai aproape de propriul vis.

Atunci când tu nu faci altceva decât să mergi pe propriul drum, încet, lumea se transformă pentru tine.

Ideea cu puterea de a reuși pe drumul tău a venit de la noua campanie Vodafone, un pas îndrăzneț de la reușim împreună la puterea de a reuși pe drumul meu.

De ce? Pentru că… da, e nevoie de noi toți pentru a schimba în bine o lume, dar e nevoie de fiecare dintre noi pentru a schimba în bine… propria lume.

Și cu cât reușim să ne apropiem mai tare de fericire, mergând pe propriul drum, cu atât avem mai multă putere de a schimba în bine și ce e în jurul nostru…

A, și apropo de Vodafone… au anunțat că în week-end-ul 13-14 februarie internetul e la liber pentru toți abonații, plus două luni de internet gratis la metrou printr-o platformă specială.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Irina Donighevici
  • 10.02.2016

  Ne tot intrebam inainte de a ne apuca de ceva: daca o sa fac asta… daca o sa cad? Cand de fapt, ceea ce ar trebui sa ne intrebam este “dar daca o sa-mi iasa?”
  Frumos advertorialul ! 🙂

  răspunde-i
 • Ioan Săbăduș
  • 10.02.2016

  Advertorial, poveste, sau cum vrei sa-i mai spui, dar fiecare am avut ceva de invatat din cele scrise de tine.

  răspunde-i
 • Stefania
  • 09.02.2016

  Imi place.
  Fiecare din noi avem posibilitatea de a schimba in mai bine lumea in care traim – si-acum vine partea interesanta – chiar daca noi nu stim asta.
  Un mic gest, un cuvant spus la timpul lui si cui trebuie, orice de genul asta duce la schimbare. Iar daca gesturile sunt facute din suflet iar cuvintele spuse cu drag.. schimbarea va fi in bine.

  răspunde-i
 • Loading...