O treabă foarte bună pentru portabili [concurs]

Câștigător…:

Update 3: Oamenii au – cu aceeași ocazie – o treabă simpatică: oricine achizitioneaza un laptop Toshiba si il intregistreaza pe 30deanideinovatii are sansa de a castiga unul din cele 30 de premii.

Revenind la concursul nostru… a treia și ultima tranșă de fotografii. Da, alți dilii la rând! 🙂

Update 2: Am primit un nou val de poze. Sunt cel puțin la fel de dilii ca primele, e nenorocire! :))

Și să nu uit… ai șansa să câștigi un

Update: Am cei mai demenți cititori!!!! Am primit poze din pom, de la pisoar, din baie, din cadă, de pe mijlocul șoselei… și tot așa!

Bine, ai mei sunt și amețiți, jumătate din poze nu respectă cerințele de mai jos, dar am răbdare să le modifice…

Primele poze primite:

Postul ăsta este pentru cei care nu stau la birou. Este pentru cei care au apucat măcar o dată să răspundă la un mail de pe capota mașinii, de pe balustrada intrării de la metrou, de pe o măsuță ruginită dintr-un popas de pe marginea șoselei sau dintr-un autobuz.

Scriu de opt ani pe blog și știu că de cele mai multe ori inspirația te pocnește în cele mai neașteptate locuri.

Și, cel puțin în cazul meu, statul la birou înseamnă decesul ideilor atunci când vine vorba de a scrie un text sau de a veni cu o idee mai săltăreață…

Am prieteni care și-au dorit să nu mai stea la birou în viața lor, așa că și-au schimbat locul de muncă, domeniul de activitate, zona de interes… acum stau la birou pe plaje nisipoase sau pe pârtii înzăpezite.

Nu sunt ca ei, dar… am scris articole de blog de pe dunele Saharei, din vârful celei mai înalte clădiri din lume, dintre ciulinii de la plaja Vadu sau de pe o barcă de care eram sigur că se va scufunda cu mine pe ea, navigând agale pe canalele Deltei Dunării…

Și am învățat că portabilitatea este totul.

Așa că vin cu o surpriză, fără a fi vreo campanie ci doar ca o încercare de a aduce zâmbete cititorilor mei: vreau să dau o Toshiba Satellite Click Mini cadou unuia dintre cititorii care îmi arată că este un om pentru care portabilitatea este importantă.

Fac demersul ăsta sprijinit de Toshiba, care în aprilie a împlinit 30 de ani de la lansarea primului laptop de larg consum din lume și care vrea să puncteze momentul așa cum se cuvine.

Revenind la concurs… cum poți arăta că portabilitatea este importantă pentru tine?

Simplu: îmi trimiți o poză cu tine și cu laptopul tău (nu contează ce marcă) de undeva unde NU ești la birou.

Că ești într-o peșteră întunecoasă sau pe un vârf de munte, că ești pe plajă sau pe bicicletă, pe pârtie sau în autobuz, în mașină sau… mai știu eu pe unde, fă-ți un selfie alături de laptop și trimite-mi poza. Cu cât mai diliu locul unde-ți faci poza… cu atât mai bine! 🙂

După ce-ți faci selfie-ul cu laptopul aștept să mi-l trimiți pe concurs[at]cabral[punct]ro.

Atenție, foto nu mai mare de 300kb, nu mai mică de 250kb. Formatul numelui fotografiei trebuie să fie prenume_nume (exemplu: Gabriel_Popescu). Fiecare participant poate trimite maxim trei fotografii din locații diferite.

Cât despre premiu… face parte din generația nouă de modulare 2 în 1, laptop și tabletă. Adică se transformă din laptop în tabletă… și invers, în patru secunde.

Are mai puțin de 1kg și o autonomie de până la 13 ore. E bine? Eu zic că da.

Ecran FullHD, cameră de 5MP, sloturi de micro HDMI, micro SD și micro USB 2.0, windows 8.1 instalat, abonament de Office pentru un an… este exact genul de device care-ți servește portabilitatea (mai multe info despre premiu).

Acestea fiind spuse… aștept pozele. Rapid, că sâmbătă închid lista și duminică ar trebui să anunț norocosul sau norocoasa… 😉

Apropo de portabilitate… și niște poze cu premiul:

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...