Sari la conținut
4 comentarii despre "Noi."
 1. Baila

  „Da’ tu de unde ești?” „Din Timișoara,tu?” „Din Piatra-Neamț” „Nu e departe”Criminal!

  răspunde
 2. Mihai

  Din pacate o buna parte din romania asa arata iar o parte din noi traim in bulele noastre fara sa scoatem capul afara. Aici ma refer in special la mine

  răspunde
 3. Tavi

  Da, sunt ai noștri, din păcate. Personal nu mă identific cu genul ăsta de indivizi, dar hai să admitem două chestii, relevante cred:

  1. nu toți ”facem laiv pe feisbuc”, în mod evident unora li se pare chestia asta mai importantă decât altora, e o formă de afirmare sau accentuare a statutului social, varianta modernă a bătutului cu pumnul în piept și a ridicării tonului pentru a atrage atenția confraților; prin urmare, eșantionul nu este neapărat reprezentativ pentru societate per ansamblu.

  2. d-ăștia găsești peste tot, în toate țările, chiar dacă proporția variază; e posibil ca genul ăsta de indivizi să reprezinte un grup demografic mai predominant la noi comparativ cu, să zicem, media europeană (că asta vizăm, nu?), dar sincer nu știu și nici n-aș băga mâna în foc, nu sunt competent în domeniu.

  Astea fiind zise, e într-adevăr important să ne amintim că situația e cum e, nu atât de bună pe cât ne-am dori, posibil într-o deteriorare continuă (atât timp cât anumite atitudini și comportamente sunt încurajate, iar dezaprobările sunt rapid încadrate în categoria ”haters”), și dacă nu ne pasă la nivel societal nimic nu se va schimba în bine. În sensul că nu ne mai facem bine.

  Aș zice că atât timp cât cei care se disociază de genul ăsta de comportament (mă includ) stau deoparte și râd în loc să-și exprime clar și pertinent dezacordul și să clasifice atitudinile nocive ca atare, atenția lor va fi greșit interpretată drept suport sau chiar admirație, iar comportamentul de acest gen se va prolifera.

  răspunde
 4. andreeaw

  Refuz sa cred ca Romania e a tiganilor. Mai sunt si oameni acolo.

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.