Noaptea devoratorilor de publicitate 2012.

Gata, s-au datara. Mi-ar fi placut sa fie disponibile invitatii pemtru toti, dar… nu e dupa cum vrem noi. Sper ca data viitoare sa fie disponibile mai multe invitatii…

Seara, vara, teatrele de vara de pe litoral pline. Aveam in fata multimi pestrite, vesele si galagioase. Se uitau la mine ochi asezati pe fete zambarete si eram incurajati – noi, cei din echipa – sa incepem mai repede.

Ma suiam pe scena si-i suiam pe pereti pana porneam proiectia, radeam impreuna in hohote si-i premiam pe creativii din sala.

Prezentam Noaptea Devoratorilor de Publicitate cu aceeasi placere de fiecare data, si-apoi de-abia asteptam sa-mi termin interventiile pentru a ma lipi de-un scaun… urma si pentru mine o noapte intreaga de spoturi publicitare si bere fara alcool!

Acum am din nou sansa sa vad un potop de reclame, vine peste noi inca o noapte de creativitate publicitara din aia buna, adica Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012! Asta se intampla in fix 21 de ore si 15 de minute, adica pe 15 iunie 2012 la orele 21:00.

Si ma stiti, nu-s egoist (m-am bucurat sa primesc pe mail multumirile castigatorilor invitatiilor pentru Wheels Arena)… am pentru voi doua invitatii duble la Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

Mai trebuie sa va spun ca locurile pe care le am pentru voi sunt din zona A2 (adica randul 20), fix in zona aia cea mai smechera? 🙂

Nu prea-mi plac concursurile alambicate, si nici sa va pun la treaba nu vreau, nici sa am eu vreun castig din treaba asta nu-mi doresc… asa ca: cine vrea o invitatie pentru doua persoane sa spuna sincer si deschis printr-un comentariu de ce are el sau ea nevoie de invitatia asta.

Noapte buna, pupa negru!

P.S. In caz ca nu aveti chef de emotiile concursului, puteti cumpara bilete de aici. 😉

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...