Negru’ muta si castiga!

Da, noi am castigat. In primul rand ma bucur pentru ca mi-am tinut promisiunile din campania electorala.

Am spus ca vom castiga si am facut-o.

Am spus ca in echipa asta sunt disponibile doua locuri catre China, si asa a fost.

Am spus din start “Pariaza pe negru” si cei care au facut-o… au castigat.

Acum… de ce scriu postul asta? In primul rand pentru a le multumi celor care au mers pe mana mea, pentru a-i felicita pe cei din echipa noastra care au primit premii, si, din nou, pentru a le mai multumi o data celor din echipa noastra care nu au fost alesi de sistemul automat pentru a primi premii.

M-au intrebat mai multi de ce am pus la bataie si locul meu pentru China… E simplu, pentru ca am vorbit cu Andreea ca mergem impreuna in China, atunci cand ne-om permite chestia asta, nu era cazul sa ma duc acum singur si de nebun.

Despre premiul celalalt, cel cu Londra… am fost deja si mi-am spus ca e mai bine sa las sansa altcuiva de data asta, cat despre celelalte premii mai mici… chiar m-am bucurat ca se va bucura cineva din echipa mea de ele.

Deci… cam asta a fost cu premiile, am invatat de mic ca hulpavul si nehamesitul nu sunt neni buni, si incerc sa nu fiu asa.

Despre concurenta…

Va zic sincer, ceilalti 4 muschetari ( DenisucaClickioeCostin si Chinezu) sunt oameni foarte misto, bloggeri pe care-i respect si in alte conditii m-as fi bucurat sa fi castigat oricare dintre ei (sau chiar toti la un loc). De data asta, insa, am promis ceva echipei mele si… asta a fost sa fie.

Apoi… am fost intrebat de ce am intrat mai tarziu in concurs… raspunsul e simplu: eu chiar am luat campania asta in serios. Chiar daca am pierdut timp, in jur de 10 zile de campanie, am vazut cu ce vine concurenta. Am riscat dar pentru ca ceilalti n-au venit cu ceva destul de strong, am recuperat venind cu un contraatac neasteptat.

Au fost adversari slabi? Nu, nici gand! Au gresit undeva? Cred ca au gresit putintel… n-au vrut indeajuns de mult sa castige. In rest… chapeau!

Am castigat ceva din concursul asta? Va spun sincer, nici macar un leu! Nici vreun avantaj, excursie sau… orice altceva. Dar… au castigat cei din echipa mea, ceea ce ma multumeste. Si, in plus… a fost fun! Nu?

Pe data viitoare!

Vezi, bre Piticule, ca n-ai ales bine? Eu ti-am spus, da’ tu… nimic, Barta-Barta!

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...