Ne văităm că e vorba doar de siliconate și băieți cu bani. De fapt…

inovatia in România Philips… de fapt în România sunt foarte mulți care se implică și care fac chestii frumoase, bune, constructive.

Dar dacă noi dăm click doar pe Și i-a dat cu toporul în cap! A-ți ghicit, i-a spart lama cu siliconul din sâ-ni! atunci avem impresia că tot ce se întâmplă la noi e legat de topoare, silicoane și morți.

Chestii bune? Multe! E de ajuns să dai câteva click-uri pe net și vezi acțiuni, inițiative și proiecte în care te poți implica și prin care poți ajuta și tu.

Printre astea se poate număra oricând și concursul Philips prin care ei susțin inovația și progresul în România.

Despre ce vorbim? Despre inovații care îmbunătățesc viața copiilor din România. Philips a pus la punct ideideviitor.philips.ro pentru a putea strânge și implementa apoi inovații pe 3 domenii:

a) perioada de sarcină. Lucruri care se construiesc încă din perioada de sarcină, una extrem de importantă atât pentru mamă cât și pentru copil. Ce au ei nevoie în aceasta perioadă? Vino cu o idee și Philips te va ajuta să o implementezi.
b) start sănătos în viață. Și părinții dar și copiii au nevoie de cele mai noi informaţii şi de cele mai inovatoare idei şi soluţii încă din prima zi de viaţă a celor mici. Crezi că poți veni cu o idee din zona asta?
c) recreere prin lumină. Trăim în niște cazemate uriașe de beton și sticlă, avem nevoie de proiecte frumoase care să transforme cazematele astea în locuri mai plăcute, mai frumoase.

Rugămintea mea? Contribuiți și voi cu idei. Și știu că nu se prea uzitează treaba asta dar de data asta vă rog să comentați și aici, dacă vreți neapărat, dar să o faceți mai degraba pe platforma lor, au nevoie de idei bune. Și cât se poate de multe.

Perioada de înscriere a proiectelor este până pe 31 iulie.

Cele mai bune idei vor fi implementate de Philips.

Asta contează cel mai mult. Că daca ai o idee bună ea va fi dusă la îndeplinire de către cineva care are puterea financiară necesară. Tu vino doar cu ideea!

Acum chiar poți face ceva pentru cartierul tău, școala ta sau… scara ta de bloc!

Trebuie doar să-ți pese și să-ți vină o idee bună! Haidilea!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Madalina
  • 26.06.2014

  a-ti ghicit?!?

  răspunde-i
 • avalanche
  • 25.06.2014

  eu am inscris proiectulinca de aseara dupa ce am citit aici
  Cabral,tu nu inscrii si tu un proiect?

  răspunde-i
 • marius
  • 25.06.2014

  M-ai convins,ma ocup.

  • Cabral Ibacka
   • 25.06.2014

   Aveai un typo, l-am rezolvat eu că mă zgâria pe ochi.

   Dacă te-am convins să te ocupi… e bine! 😀

  răspunde-i
 • Mi-am inscris ideea, dar este valabil doar pt cei care doresc sa fie sanatosi.

  răspunde-i
 • Loading...