Mobi-site salvamont. Util sau nu?

Acum cateva zile s-a lansat un mobi-site foarte interesant pentru cei care au pana si cea mai mica legatura cu muntele, mobi-site-ul Salvamont: m.0salvamont.org. Aici gasesti informatii actualizate despre vreme, trasee turistice, partii de schi si cabane localizate in toate zonele montane din Romania.

Evident ca s-a batut palma si cu INML… aaaa… pardon, stai ca astia sunt aia cu medico-legalu’… s-a batut palma cu Administratia Nationala de Meteorologie, adica ANM, nu INML, astfel incat starea vremii sa poata fi verificata in timp real pe mobi-site-ul Salvamont.

Ce e misto este ca poti trimite direct prin el intrebari celor de la Dispeceratul Salvamont, asta te scuteste de multe telefoane si cotrobaieli inutile.

Elegant este ca banii pentru mobi-site au venit de la Vodafone, dar el este disponibil din toate retelele de telefonie mobila.

Si pentru ca vreau sa-i las pe cei care citesc articolele pe diagonala cu buza umflata, va zic de-abia acum, la sfarsitul postului, despre concurs. Nu s-a prevazut un buget pentru promovarea proiectului despre care va explicam mai sus, insa el trebuie promovat, ca altfel baietii de la Salvamont s-au chinuit degeaba. Asa ca se pune pe picioare un concurs simplu: raspunzi pritr-un comentariu la o intrebare despre mobi-site si poti sa castigi un Motorolla Defy Plus.

Intrebarea este: cand crezi ca se va dovedi util mobi-site-ul Salvamont?

Tu raspunzi printr-un comentariu pana pe 02 martie, eu iau toate raspunsurile, le pun in random.org si anunt castigatorul. Bun asa? Bafta!

Update: 14:00, 6 martie: INSCRIERILE IN CONCURS S-AU INCHEIAT. STAND-BY PENTRU ANUNTAREA CASTGATORULUI.

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...