Isabel Sonia Kassai

Isabel e pe muchie de cuțit din nou!

Pe 03.09.2012 am început lupta pentru Isabel. Pentru copila aia mică Zâmbet și Suflet. Asociația a cerut și a primit ajutorul a 59 de blogeri români ce au sărit și au spus Da, sunt aici!.

Am definitivat lista cu bloggerii salvatori și am și publicat-o pe 08.10.2012. Aici. Pe zambetsisuflet.ro au fost mai multe articole ce au reușit să coalizeze atâția oameni. O să pomenesc aici doar de 1, 2, 3

Atunci am reușit, prin donații de la noi din asociație plus vânzarea spațiului comercial pus la dispoziție de bloggeri, să strângem banii și familia piticei a putut răsufla ușurată.

Ne-am bucurat tare mult, din nou am dovedit că puțină organizare și bunăvoința celor care vor să facă bine reușesc să facă minuni, să salveze suflete.

Apoi, în august 2013, Isabel avea nevoie să ajungă la Viena. Am reușit atunci să-i ajutăm din nou, Isabel s-a întors cu bine de-acolo și – cel mai important – cu vești foarte bune.

Apoi s-a făcut liniște.

Până ieri… 🙁

Numele meu este Codrea George si va scriu aflandu-ma intr-o situatie de criza! Dvs.ne-ati mai ajutat si data trecuta,iar acum va reamintesc problema.
Fetita mea,Codrea Isabel,in varsta de 2,5 ani s-a nascut cu atrezie de valva tricuspida si a fost operata in 2012 la clinica AKH din Viena unde i s-a montat un sunt BT.
De marti dimineata (18.11.2014) am fost internati de urgenta cu ea la Marie Curie (ea era in insuficienta cardiaca si respiratorie) pentru ca s-a blocat suntul.
Starea de sanatate a Isabelei este foarte grava iar viata ei atarna acum de un fir de ata.
Medicii de la Marie Curie nu au ce sa ii faca decat SA INCERCE sa o tina in viata desi singura solutie de a fi SALVATA este sa ajunga DE URGENTA (2-3zile maxim) la  OPERATIE in Viena la AKH pentru ca INIMA ei POATE CEDA IN ORICE MOMENT.
 Pentru a putea ajunge la operatie avem nevoie de o suma de bani de care noi nu dispunem, aceasta fiind de aproximativ 2500EURO. In aceasta suma de bani intra urmatoarele cheltuieli:                                           
BILETE AVION DUS-INTORS(in aceeasi zi)ECHIPA MEDICI       
BILETE AVION MAMA SI COPILUL                                              
– TOTAL BILETE-1200-1300 EURO(APROXIMATIV)
– 400-500EURO-TAXA AMBULANTA DOTATA SPECIAL(care sa preia pacientul de la aeroport sa-l duca la spital)
– 400EURO-TAXA SPITALIZARE AKH
– 400-500EURO-CAZARE MAMA+ALTE MICI CHELTUIELI
V-am fi foarte RECUNOSCATORI atat noi,cat si micuta Isabel daca ne-ati putea ajuta in acest sens.
=-=-=

Ce să mai adaug? Doar o informație simplă:

Cont: RO10RNCB0064122518390001 (lei)
Cod SWIFT: RNCB RO BU
 Sucursala:Berceni
 Titular cont: Codrea George Marian

Dacă vreți să donați prin Paypal o puteți face în contul asociației și noi trimitem banii mai departe. Integral. Vă rugăm să specificați PENTRU ISABEL. 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • ofelia
  • 27.11.2014

  buna Cabral,

  as dori sa fac o sponsorizare din firma pentru Isabel, in contul asociatiei voastre. se poate sa imi trimiti un contract de sponsorizare?
  Multumesc

  • Cabral Ibacka
   • 27.11.2014

   Dacă nu mă înșel cred că poți face donația direct lor.
   Îți propun să vorbești cu tatăl ei. Dacă nu se poate, faci prin noi. Ok așa?

  răspunde-i
 • Ionut Simion
  • 27.11.2014

  Buna ziua,

  Este o problema cu link-ul pentru Paypal. Gasiti butonul “Donate” pentru PayPal pe site-ul asociatiei (pagina Doneaza, sub poza cu pusculita):
  http://www.zambetsisuflet.ro/doneaza/

  O zi buna!

  răspunde-i
 • Loading...