Mentorat StartEvo? O treaba buna!

Am mai scris despre StartEvo si despre ce fac simpaticii acolo. Cu toate ca m-au invitat inca de la momentul zero, ma incapatanez in continuare sa zic ca nu e cazul sa apar printre cei care dau sfaturi acolo, si nu cred ca-i modestie ci de evaluare a lungimii propriului nas.

Ce vreau sa spun acum este ca StartEvo a mai facut un pas inainte, a lansat un program de mentorat la nivel national.

Ii las pe ei sa zica:

“O platforma nationala unde se intalnesc Mentorii si cei care doresc consiliere si ghidare in viata si activitatea profesionala. Cei care doresc sa beneficieze de ajutorul direct al mentorilor se grupeaza in echipe de cate doua persoane si aplica la mentorul dorit. Intalnirile se desfasoara atat offline cat si online.

De ce aceasta idee?

Credem cu tarie ca sunt multi oameni in Romania care vor sa faca ceva pozitiv, dar inca nu au curajul sau puterea sa o faca. Ne-am saturat de aceasta abordare pasiva si depresiva a vietii, si vrem sa facem lucrurile sa se intample, sa schimbam ceva pentru acei care au nevoie de sprijin. Se poate!
In urma unui studiu realizat pe site-ul www.startevo.com in perioada 19 mai – 30 septembrie 2011, pe un esantion de 1047 respondenti, la intrebarea “Aveti (sau v-ar placea sa aveti) un mentor?” – 79,84% au raspuns afirmativ, 13,04% – au raspuns negativ, iar 7,12% au spus ca nu stiu. Concluzia? Este o nevoie fantastica de intrajutorare la nivelul Romaniei. Oamenii au nevoie de inspiratie si de sfaturi.”

De la cine vor primi sfaturi? In prima faza de la Silviu Hotaran, Monica Tatoiu, George Butunoiu, Mircea Toma, Catalin Striblea, Calin Goia, Alin Burcea, Dana Sota, Niels Schnecker, Liviu Mihaiu.

Asadar… mentorat StartEvo. Astept cu mare interes rezultatul primului val de absolventi, va fi interesant sa vedem cat de mult poate ajuta un astfel de program. Eu zic ca sunt sanse mari sa fie un mare succes…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • mihai
  • 07.11.2011

  Păcat că nu am niciun prieten care să fie pe aceeaşi undă cu mine. Dac-ar fi fost un lucru la care puteam aplica individual, ar fi fost de vis.

  răspunde-i
 • jademan
  • 05.11.2011

  Aia cu “mintoşii”: VINE SFÂRŞITU* LUMIIIII!!!!! 😀 Desigur e un lucru bun.

  răspunde-i
 • NICOLETA
  • 05.11.2011

  Cred ca “mentoratul” acesta ar putea sa faca treaba buna,dar numai cu comditia ca cei ce vor sfaturi sau consiliere sa aiba “curajul”sa aplice sincer pentru asta.Mie personal nu-mi place d-na Tatoiu,dar este chestie de gust/fire,restul de mentori mi se par ok,si cred ca unii chiar au vocatie pentru asta.Cred ca si tu stii destul de multe despre viata incat sa poti fi printre ei,lasa modestia ca ai “priza”la tineri mai ales si poti face treaba excelenta.Timp iti mai trebuie,banuiesc,dar lucrezi tu si in afara celor 24 de ore !!!!Felicitari pentru idee d-lor mentori!

  răspunde-i
 • Radu-Mihai
  • 05.11.2011

  Scuze ca-ti scriu aici, dar articolul (clipul de la Vama) nu se deschide sa pot comenta.
  In fine, vroiam doar sa zic: “Plang… “

  răspunde-i
 • Loading...