Massive Attack & Young Fathers – Voodoo In My Blood

Băieților le patinează în continuare ambreiajul, dar de data asta li s-a ars și becul.

Clipul este violent.

Desigur, plin de subînțelesuri, psihedelic, mind-blowing… de pereți.

Interesant este că și clipul ăsta se bucură de cineva cunoscut în rol de solo-dancer, Rosamund Pike (o știți, probabil, din Gone Girl), așa cum și The Chemical Brothers și Beck au colaborat cu Sonoya Mizuno pentru clipul de la Wide Open.

Diferența dintre cele două este că Wide Open a avut costuri de producție serioase, în timp ce la Vodoo In My Blood pare că bugetul a fost mult mai mic.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Alex
  • 25.02.2016

  I-am vazut in concert acum cateva saptamani. Baietii astia de la Young Fathers sunt foarte suparati. Tipa, urla, zici ca sunt in toiul unei crize epileptice. Sonorizarea fu oarecum proasta, basul ingrozitor de tare, iar tipetele lor te faceau sa o iei la fuga. In schimb Massive Attack au fost socant de buni. Cei de la Young Fathers au cantat (a se citi zbierat) in deschidere. Apoi MA au facut un show mult, mult mai bun decat m-am asteptat. Visualuri cu mult impact emotional, voci absolut divine si un instrumental de ti se ridica parul pe maini (in cazul celor care detin asa ceva 🙂 ). Apoi au revenit “tatii tineri” astia si au facut un “duet”. A fost mai putin rau decat cand prestasera singuri, dar tot cu sangerat de urechi s-a lasat. Drept urmare, clipul asta nu ma uimeste….eram convinsa ca asta o sa iasa…cam tristut.

  răspunde-i
 • Loading...