Sari la conținut

– Mamaie, ce faci cu frigiderul ala?

– Nimic maica, ete il tin aici sa mai doarma pisica in el. Ca ce sa fac, ca sa-l arunc ma costa maica…

Pe 19 aprilie arunca pe geam orice mergea cu curent si nu mai merge. Lasa-l in fata blocului pe divaisul care si-a dat ortul popii si nu mai aprinde ledul. Gata, e istorie, lasa regretele si scoate unghiile din gat, sterge lacrima din ochi si lasa batranul consumator de curent sa… plece.

Iti dau si un tip: ca sa mai scapi de resturile din casa (stii tu, varioase gunoaie) indeasa-le cu drag si spor in electronice. Ai grija sa nu dai si pisica cu ocazia asta, iar daca tu crezi ca asa scapi de soacra… go ahead!

Uite si oficialu’:

Marea Debarasare” va fi reeditata in cursul anului 2008. Dupa cum bine stiti, actiunea consta in strangerea de la populatie a deseurilor de echipamente electrice si electronice, folosind un scenariu european si extrem de practic: cetatenii scot in fata casei sau a blocului echipamentul nefunctional, apoi societatile de salubrizare vin, le ridica, si le transporta catre centrele de colectare, pentru ca de acolo sa fie preluate de organizatiile colective autorizate, in vederea transportarii lor catre reciclatori.Cu alte cuvinte este o zi in care in care ne golim casele, balcoanele si pivnitele de vechituri electrice, depasite deja tehnic de noile generatii de produse!

7 comentarii despre "Marea debarasare."
 1. Jamilla

  ok, ‘nteles, sa traiti!! plus ca nu suport pisicile
  ;-))))))

 2. JimmY

  In general batranii nu o sa participe, fiindca ei nu inteleg importanta unei asemenea actiuni!

 3. Radu GEORGE

  Nu numai batranii. Sunt si foarte multi tineri care din comoditate sau mai stiu eu ce nu se vor conforma unei actiuni la comanda, ca doar nu le dicteaza lor UE cand, unde si cum sa-si azvarle DEEE-urile.

 4. Andrei

  Din pacate sint oameni care nu au cum sa isi arunce aparatura veche pentru ca inca o folosesc. Bunica mea folosea un frigider de 30 de ani, rusesc , FRAM.
  L-a aruncat acum 2 ani, cand i-am luat un frigider nou. Dar cati sint situatia in care nu au cu ce sa inlocuiasca vechile aparate? O sa aiba cam 30% procentul de participare , fata de cat s-ar astepta ei.

 5. ipo
 6. larisa

  oare va avea succes ? eu una nu cred ….

 7. ipo

  @larisa: se pare ca ai avut dreptate. Am vazut TV-uri vechi neridicate nici macar luni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.