Lucia Cristiana

Lucia Cristiana.

Lucia-Cristiana s-a nascut fara jumatate de antebrat si fara manuta stanga.Pentru a putea fi independenta ea are nevoie de proteza Mioelectrica, iar cand procesul de crestere se va termina va avea nevoie de proteza Bionica.

Costurile depasesc cu mult posibilitatile parintilor, in ciuda eforturilor imense pe care le fac. Daca vreti sa aflati mai multe si sa ajutati: lucia-cristiana.blogspot.gr

 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • motolady
  • 06.07.2012

  Din cauze necunoscute in sensul ca nu poti sti exact ca medicamentul X provoaca deformatia Y. Mama nu are absolut nicio vina doar daca in familie mai sunt astfel de cazuri. In rest, e posibil ca manuta lipsa sa se fi vazut cand mama deja nu mai putea avorta. In cazul asta, mai bine sa stea mama linistita si sa iasa copilul doar cu atata defect, decat sa afle si sa iasa copilul mai deformat (asa o fi fost mentalitatea medicului care o consultat-o )

  Plus ca o pastila luata aiurea poate afecta fatul. Pastila aia blocheaza niste substante exact cand e nevoie de ele. Dup-aia degeaba, ca oricum ramane malformatia. (asta cu pastila o stiu din facultate)

  PS: Tot in liceu am invatat de sfaturile genetice, cerute inainte de a fi femeia gravida tocmai pentru a se evita malformatiile din cauze exclusiv genetice.

  răspunde-i
 • Stefania
  • 05.07.2012

  @motolady: Draga mea, ca fapt divers, daca dai “o raita” pe google, gasesti asta: “S-a dovedit ca incidenta malformatiilor congenitale creste de 4-9 ori in cazurile in care gravidele prezinta greturi si varsaturi in primul trimestru de sarcina.” Deci ar trebui sa invatam tehnici de autocontrol pentru inhibarea varsaturilor din timpul sarcinii ca sa fim mame “grijulii”, dupa parerea ta. Deci, copii frumosi iti doresc si o viitoare (eventuala) sarcina ghidata de … google!
  @parintii Luciei Cristiana: multa putere va doresc, ambitie, minte si multa sanatate sa va faceti fetita bine. Cu ce pot, ajut si eu….

  răspunde-i
 • motolady
  • 05.07.2012

  Nu zic din rautate dar…nu era mai simplu sa aiba mama grija de sarcina? Toti copiii cu malformatii si cancer sunt asa din cauza mamei. Fie ca s-a enervat, a fumat, a baut, nu a luat suplimente de vitamine, nu s-a dus la control, a luat pastile de capul ei, la radiografie a uitat sa spuna ca-i gravida…oricare din cauzele astea duc la aparitia unor asemenea copii.

  Si acuma de ce sa ceara bani de la altii? Pentru prostia ei? Trebuia sa se gandeasca dinainte. Si nu poate spune ca nu stia. Chestiile astea se invata din liceu si gaseste informatii pentru gravide peste tot. La fel cum a facut blog pentru fetita, tot la fel putea sa dea un search pe google sau o raita la medic.

  • ottilia
   • 06.07.2012

   Toti copiii cu malformatii si cancer sunt asa din cauza mamei ?
   Am dat un search pe google si am aflat ca malformatiile congenitale pot fi din cauze genetice, iar 60% din cauze necunoscute.
   Am intrat si pe blogul fetitei si am citit ca sarcina a fost atent monitorizata (deci, a dat mai multe raite pe la medic) si, cu toate acestea, nu s-au depistat anomaliile la niciuna din cele 4 ecografii facute. Pentru mai multe detalii, citeste-i cu mai multa atentie blogul.
   Chestiile astea se invata din liceu ?
   Poate ca acum da, se invata si la liceu, nu stiu. Cand am facut eu liceul, nu se invata asa ceva.
   Bine ca tu ai acum norocul sa gasesti informatii pentru gravide peste tot si ca te-ai nascut sanatoasa si nu te chinui cum o face aceasta fetita.
   Inainte sa fi scris aceste aberatii, trebuia sa te documentezi, sa-i citesti blogul, sa dai un search pe google… SA GANDESTI !!!

  răspunde-i
 • Loading...